Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To pc του αδερφού μου φοράει intel core 2 quad 2.3 ή 2,4 (δεν θυμάμαι), 4 giga ram, premier 450 watt το οποίο θα αλλαχτεί τα Χριστούγεννα και έχει μια o οθόνη Turbo-x 22" 1680X1050.

Η παλιά κάρτα γραφικών που είχε ήταν μια connect 3d randeon 4850 η οποία και μας άφησε χρόνους.

Τα παιχνίδια που παίζει είναι skyrim,nba 2k12, crysis 2, assansis creed και κάποια άλλα που δεν τα θυμάμαι τώρα.Σε αυτά τα παιχνίδια η 4850 δεν είχε κανένα πρόβλημα και πήγαιναν μια χαρά.Θα ήθελα να μου προτείνετε μια κάρτα γραφικών μεταχειρισμένη στα 60-65 ευρώ.Έχω δει και εγώ κάποιες όπως Link.png Site: 6770 και Link.png Site: 4850

Ευπρόσδεκτες είναι και οι nvidia.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Εψαξα κι εγω στις αγγελιες του forum και νομιζω πως οι ποιο αξιολογες επιλογες στα χρηματα που δινεις ειναι αυτες που εχεις ηδη βρει.. Προσωπικα η 6770 στα 60Ε εχοντας υπολοιπο εγγυησης, μου φαινεται μια τιμια επιλογη..

Δημοσ.

H 6770 φαινεται καλή περιπτωση, αλλα δε ξερω κατα ποσο αξιζει να αγορασεις μεταχειρισμενη GPU στα 60 ευρω έναντι της 7750: http://www.skroutz.g...-1GB-GDDR5.html , http://www.skroutz.g...750-1GB-V2.html , η οποια ειναι καινουρια, οποτε θα σου κρατησει περισσοτερο και κατα πολυ ανωτερ.

Δημοσ.

Κατά πολύ ανώτερη δεν είναι, είναι ακριβώς στα ίδια. 40 ευρώ είναι από την άλλη αρκετή διαφορά.

Εχεις δικιο, σκεφτομουν αλλη καρτα οταν το εγραφα, θα το αλλαξω. Το οικονομικο ειναι σιγουρα ενα θεμα, αλλα απο την αλλη η καινουρια καρτα κραταει περισσοτερο οποτε κανεις καλύτερη αποσβεση.

Δημοσ.

Εψαξα κι εγω στις αγγελιες του forum και νομιζω πως οι ποιο αξιολογες επιλογες στα χρηματα που δινεις ειναι αυτες που εχεις ηδη βρει.. Προσωπικα η 6770 στα 60Ε εχοντας υπολοιπο εγγυησης, μου φαινεται μια τιμια επιλογη..

Και εγώ γι'αυτήν κοιτάω.

Αφού με την 4850 έπαιζε μια χαρά μάλλον θα πάω στην 6770.Για κανένα call συζητάμε με κάποιες υποχωρήσεις ή δεν το σκεφτόμαστε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...