santana99 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα, έχω 1 πρόβλημα στο συγκεκριμένο κινητό. Απλό πρόβλημα που όμως με έχει ταλαιπωρήσει αρκετά γιαυτό αν κάποιος το έχει ή κάποιος φίλος του το έχει αν μπορέσει να μου απαντήσει θα με βοηθήσει πάρα πολύ! Το πρόβλημα είναι το εξής: (όπως αγοράστηκε η συσκευή καθόλου πειραγμένη) - μπαίνω στο μενού - πατάω επεξεργασία - βάζω τα εικονάκια όπως θέλω - πατάω αποθήκευση - κάνω επανεκκίνηση (κλείνω και ανοίγω το κινητό) - η διάταξη έχει χαθεί, τα εικονάκια δεν επανέρχονται στην αρχική τους θέση αλλά όπως τους έρθει Έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; Αν το είχε και το έλυσε τι έκανε; Το παρακάτω δεν είναι χρήσιμο για να μου απαντήσει κάποιος σε αυτό που έγραψα αλλά θα το αναφέρω. Την 2η-3η μέρα που το είχα το πήγα πίσω στο κατάστημα της vodafone από όπου και το πήρα. Το κράτησαν 10 μέρες και πήγα και το πήρα. Το χαρτί από το service έλεγε "έγινε upgrade και το πρόβλημα δεν υπάρχει πλέον", η περιγραφή του προβλήματος ήταν ακριβής έλεγε πως "χάνονται οι ρυθμίσεις στο μενού, όχι στην αρχική οθόνη (με τις πολλαπλές οθόνες)". Πήγα λοιπόν την επόμενη μέρα από αυτό που το πήρα και τους ρώτησα τι αναβάθμιση έγινε; Διότι το πρόβλημα εξακολουθεί και μου είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο την επόμενη να με ενημερώσουν, ακόμα (2 μέρες μετά) δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα