disqualified Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, παρατήρησα χθες και σήμερα ενα περίεργο φαινόμενο. Γενικά δεν είχα πρόβλημα με ταχυτητες, έχω ΟΤΕ και κλειδώνω στα 16839 kbps με Downstream Line Attenuation: 18 db ενω αυτη τη στιγμη παρατηρώ Downstream Margin: 2147483647 db προφανως κατι δεν παει καλα, εχω ξαναδει κατι τετοιο και νομιζω τοτε συνδυαζονταν με προβληματα στη συνδεση. Αλλες φορες ειχα φυσιολογικο Margin Η αφορμη που κοιταξα τα στοιχεια συνδεσης ηταν τεστ ταχυτητας που εκανα για ενα τυχαιο λογο. Και παρατηρησα απο το http://speedtest.ftp.otenet.gr/ να εχω χαμηλες ταχυτητες που σπανια ξεπερνουν τα 300ΚΒ/s στο 1GB με ftp. Το τρεχω αυτη τη στιγμη ακομα ενω με το http://speedtest.net/ ενω παντα μου εδειχνε κανονικα νουμερα εδειξε νομιζω 2.43Mbps συνδεση Ωστόσο έκανα τεστ και με torrents στα οποια σε ιδανικες συνθηκες επιανα 1.4-1.5 ΜB/s δε θυμαμαι αν εχω δει παραπανω αλλα αυτο ειναι το συνηθες σε πολυ καλες συνθηκες. Επιασα ομως ενω μου δειχνουν τα υπολοιπα τεστ τοσο χαμηλα νουμερα 1.0-1.1 MΒ/s στα οποια συμφωνα με την εμπειρία μου θα έπρεπε να δω παραπάνω αλλα έρχονται σε αντίθεση με τα άλλα δυο τεστ Όποιος θέλει ας εκθέσει την άποψή του Υ.Γ. Δεν συνδέεται κάποιος ασύρματα στο router μου. Θα κανω αργότερα και ενα restart εκει
poulinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 το margin που βλεπεις συνηθως ειναι κατω του μηδενο απλα το βγαζει ετσι.linksys εχεις?κανε ενα reboot το ρουτερ και δοκιμασε παλι
disqualified Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Με το restart το margin ειναι 11 πλεον επεσε λιγο ο συγχρονισμός στα 16114 kbps και το speedtes του ΟΤΕ συμπεριφέρεται φυσιλογικά με ταχύτητα 1.4-1.5 όπως θα περιμενα. Ναι Linksys WAG200G και το Margin παίζει πλέον μεταξύ του 11 και του 9 Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2012 από disqualified
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 ενα απο τα λιγο παραξενα του Linksys.εχει την ταση να βλεπειςτο margin να πεφτει και μετα στο τελος σουρνεται πιθανοτατα λογω των πολλων errors και με restart φτιαχνει.θα σου λεγα να δοκιμασεις να βαλεις open wag firmware μηπως παιξει καλυτερα.και δεν πιστευω οτι ειναι θεμα γραμμης γιατι μπορει να βαλεις αλλο ρουτερ πανω και να ειναι rock stable Η γραμμη.δεν ξερω γιατι γινεται αυτο με το Linksys αλλα το εχω δει πολλες φορες για αυτο και σου ειπα linksys εχεις.
disqualified Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 καποια στιγμη ειχα σοβαρο προβλημα με τη γραμμη να ειναι online αλλα το browsing να ειναι αδυνατο, αν εκανες restart δεν μπορουσες να συνδεθεις καθολου ευκολα μετα. Χρειαζονταν απανωτα restart ή να περιμενεις. Ο ΟΤΕ δεν εβρισκε βλαβη εγω νομιζα οτι το router ηταν στα τελευταια του και τελικα εφτιαξε μετα απο λιγο καιρο...
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 εκει το πρωτο πραγμα πραγμα που κανεις ειναι να αλλαξεις ρουτερ για να δεις τι μπορει να φταιει.παντως με το Linksys δεν ειναι παραξενο αυτο που γινεται να βλεπεις το margin να πεφτει σε αρνητικο νουμερο και να σου βγαζει αυτο που σου βγαζει.τωρα αν παλια εφταιγε το ρουτερ η οχι δεν μπορω να ξερω.εχω δει πολλα με διαφορα ρουτερ την μια να παιζουν και μετα να στρωνουν οποτε ολα σχετικα ειναι.εχω πετυχει κατι παρομοιο με Thomson.το thomson ηταν σαν να ειχε κολλησει.σε 2 τηλ.γραμμες σουρνοταν και οταν του τραβηξα 2-3 hard reset εστρωσε. αν εχεις αλλο ρουτερ δοκιμασε παντως για δοκιμη και πιστευω οτι δεν θα εχεις αυτα τα θεματα η δοκιμασε Open wag firmware να δεις αν θα αλλαξει κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα