tedd Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Καλημέρα σας, το Microsoft Security Essentials ως γνωστόν είναι το πρόγραμμα που τρέχουν τα Win7 για antivirus, antispam κ.λ.π. Τον τελευταίο μήνα μου κάνει το εξής. Πάω να πατήσω πάνω του ανοίγει το παράθυρο και κλείνει κατευθείαν. Επίσης ενώ παλιά μυο εμφάνιζε κάτω δεξιά το εικονίδιο του τώρα πια δεν το εμφανίζει. το εμφανίζει μόνο όταν δώσω εντολή να τρέξει το πρόγραμμα και αμέσως μετά εξαφανίζεται. Τα updates του γίνονται κανονικά. Από το control panel μου δείχνει ότι λειτουργεί και είναι ON. Τί στο καλό συμβαίνει ;
ipduh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 τα windows είναι αγορασμένα ή σπασμένα? κάποιο κακόβουλο λογισμικό που ξεγέλασε τοSecurity Essentials και προσπαθεί να το απενεργοποιήσει?
tedd Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 αγορασμένα. αυθεντικότατα με sp1 περασμένο. Μου δείχνει ότι δουλεύει ρολόι. όπου και αν κοίταξα. Αλλά δεν μου το ανοίγει. Δεν μπορώ να κάνω scan π.χ. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι ο mozilla ενώ δεν μου κόλλαγε ΠΟΤΕ ακόμα και 15-20 tabs να είχα ανοιχτά, όσο καιρό μου κάνει κόλπα το MSE μπορεί να ακούω ένα τραγουδάκι στο youtube και να 'χω και 2-3 tabs ακόμα ανοιχτά και να μου κολλάει και τις περισσότερες φορές δεν επανέρχεται και αναγκάζομαι και κάνω end task από task manager.
thomasG4 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Κάνε ένα full scan με Malwarebytes Anti-malware και SuperAntispyware. Με αυτά που λες το πιο πιθανό είναι να έχεις κολλήσει κάποιο malware. Επίσης ένας πολύ καλός οδηγός για τέτοιες περιπτώσεις είναι αυτός http://thisisudax.blogspot.gr/2012/11/malware-removal-and-pc-tuneup-guide.html
tedd Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 αυτό κάνω τώρα φίλε μου! ήδη το έχω εγκαταστήσει και έκανα και τα updates. Πώς στο καλό κάνω restard σε safe mode? πατάω F8 και δεν με βάζει. πάω στο boot options με το F7πάλι δεν με βάζει... ?????
tedd Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 έκανα full scan με το Malwarebytes Anti-malware και δεν βρήκε τίποτα. Τί να κάνω τώρα; κατεβάζω το SuperAntispyware τώρα να κάνω scan και με αυτό μήπως και γίνει τίποτα...
tedd Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μόλις τελείωσε το σκανάρισμα το SuperAntispyware. Βρήκε 5πραγματάκια. Τα σκότωσε. όλα ΟΚ λέει τώρα. Το Microsoft Essentials Security εξακολουθεί να ανοίγει και να κλείνει αμέσως. Παρόλα αυτά το δείχνει τώρα πράσινο. Ενώ πριν το έδειχνε πορτοκαλί. Πορτοκαλί σημαίνει ότι εέχει καιρό να γίνει σκανάρισμα. Άρα πάει να πεί ότι δουλεύει και αντιλήφθηκε ότι γίνανε 2 σκαναρίσματα από διαφορετικά προγράμματα. Εντωμεταξύ όποτε μου εμφανίζονται ειδοποιήσεις για Windows Update, εκτός των άλλων περιλαμβάνονται updates για το Microsoft Essentials Security οι οποίες και εγκαθιστόνται κανονικότατα ! τί στο καλό συμβαίνει ;;;;;;;;;; Μόλις παρατήρησα πως δεν μπορώ να κάνω unistall και τον Mozilla Firefox. Δοκίμασα από το control panel τίποτα. Από το CCleaner να το διαγράψει πάλι τίποτα. παίζει να σχετίζεται και αυτό ;
sierra1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Κατι σου εχει χαλασει στην registry. Απεγκατεστησε το security και καντο παλι εγκατασταση. Επισης πριν απο αυτο τσεκαρε την registry με καποιο προγραμμα σαν το Registry mechanic.
tedd Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) καλημέρα !! Τον Mozilla τον έφτιαξα. Εγκατέστησα ένα PC Tools Registry mechanic σε free edition. Διόρθωσε υποτίθεται κάτι πράγματα. Ύστερα απεγκατέστησα το Micosoft Security Essentials, το έβαλα ξανά και πάλι δεν δούλευε οπότε εκνευρίστηκα και το έβγαλα. Έχω αφήσει τώρα μέσα το SuperAntispyware το οποίο από χθες του έχω κάνει 3φορές scan. Την πρώτη φορά βρήκε 5 threats, την δεύτερη 17 και την τρίτη 7 εν αντιθέσει με το Malwarebytes Anti-malware που δεν βρήκε σε κανένα από τα 3 αυτά σκαναρίσματα τίποτα, οπότε και το απεγκατέστησα μιας και δεν μου γέμισε το μάτι. Ο υπολογιστής μου μόνο με το SuperAntispyware και με το ενσωματωμένο Windows Firewall είναι καλλυμένος τώρα ; ** κάποια από τα threats που βρίσκει ο SuperAntispyware δεν είναι τίποτα αλλο παρά cookies... οπότε μην τρομάζετε με τον αριθμό 17 π.χ. που έγραψα πιο πάνω Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2012 από tedd
tedd Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Έκανα τσεκάρισμα το Registry και με το CCleaner. Βρήκε 105 issues. Τα διόρθωσε. Έβαλα ατο MSE ξανά και πάλι σβήνει. Επέλεξα ένα μεμονωμένο αρχείο και του είπα να το κάνει scan με το MSE, φένεται ότι ξεκινά το σκανάρισμα αλλά πάλι σβήνεται και χάνεται το εικονίδιο του MSE σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Το απεγκατέστησα ξανά.
thomasG4 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Κατέβασε το combofix από εδώ και διάβασε τις οδηγίες προσεκτικά και ακολούθησε τες κατά γράμμα. Όταν τρέξεις το πρόγραμμα πρέπει να έχεις κλείσει όλα τα παράθυρα των windows και το superantispyware. Μην το πειράζεις καθόλου όταν κάνει scan μέχρι να σου βγάλει μήνυμα ότι τελείωσε. Το Malwarebytes είναι πολύ καλό πρόγραμμα κακώς έκανες και το έβγαλες. Μπορείς να το κρατήσεις και να κάνεις scan που και που. Όταν κάνει την δουλειά του το combofix δοκίμασε να ξαναεγκαταστήσεις το MSE γιατί χρειάζεσαι ένα antivirus στο PC σίγουρα.
tedd Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Φίλ μου έκανα ΑΚΡΙΒΩΣ ότι μου είπες και φτιάξανε όλα! Λειτουργεί και το Windows Defender και το MSE ΑΨΟΓΑ !!!!!!!!! Σε υπερ-ευχαριστώ !!!!!!!!!!! :-D :-D :-D :-D 1
xristoM Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Ας σου απαντήσω εγω στο πως κάνουν safe mode χωρίς να χρειαστεί να πατήσεις F8. Πας έναρξη και στην αναζήτηση γράφεις msconfig και σου ανοίγει παράθυρο Παράμετροι Συστήματος. Πας στην καρτέλα Εκκίνηση Υπολογιστή, τσεκάρεις το Ασφαλής Λειτουργία, πατάς Εφαρμογή και μετά Οκ και σου βγάζει ένα παράθυρο που λέει να κάνεις Επανεκκίνηση. Το πατάς, κλείνει, ανοίγει μόνο του και σε βάζει σε safe mode. Για να μπει κανονικά στα windows με την επόμενη επανεκκίνηση, κατά τη διάρκειa του safe mode πας έναρξη και στην αναζήτηση γράφεις msconfig και σου ανοίγει παράθυρο Παράμετροι Συστήματος. Πας στην καρτέλα Εκκίνηση Υπολογιστή και ΞΕτσεκάρεις το Ασφαλής Λειτουργία, πατάς Εφαρμογή και μετά Οκ και είσαι έτοιμος. Υ.Γ: (Για να τα θυμηθώ αυτά τα έκανα μόλις βήμα βήμα και τώρα πρέπει να μπω και γω σε safe mode γιατί είναι υποχρεωτική η επανεκκίνηση) 1
tedd Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 το ξέρω φίλε μου ! σε ευχαριστώ πολύ. Αφότου έκανα την ερώτηση το βρήκα. καίνουργια βλακία των windows 7 είναι αυτή γιατί παλιά με τα Vista, 2000, 98 κ.λ.π. όταν φόρτωνε το BIOS θυμάμαι ότι αν ήθελα του έλεγα να μπεί με safe mode. Αν δεν κάνω λάθος τα 98' είχανε και επιλογή restart in safe mode, by default στις επιλογές από το Start! Σε ευχαριστώ και συγγνώμη για την ταλαιπωρία ! Το πρόβλημα μου ευτυχώς λύθηκε ολοσχερώς. Τρομερή δουλειά έκανε αυτό το combofix. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. θα το δοκιμάσω να τρέξω την εφαρμογή αυτή και στο pc του πατέρα μου που έχει κάτι θεματάκια τελευταία. 1
xristoM Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ε σιγά. Δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγγνώμη ! Εμένα δεν μου έχει συμβεί και τίποτα παράξενο οπότε δεν το εχω δοκιμάσει και δεν εχω και γνώμη. Εμένα ενα πρόγραμμα που χρειάζομαι μου κολλάει και μου σπάει τα τρια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα