dub Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 πήγα να τρέξω το movie maker και μου βγάζει πως δεν μπορεί γιατι δεν πληρεί το μηχάνημα τις απαιτήσεις. Ψάχνοντας κατέληξα στο directX. Kαι κατά πάσα πιθανότητα αυτό έιναι γιατί προσπάθησα να βάλω κανένα άλλο πρόγραμμα παρόμοιο. 3-4 δεν ξεκινούσαν κάν και μου βγαζαν πως έχω πρόβλημα με το directx. Kάποια άλλα ξεκινούσαν αλλά είτε δεν δούλευαν , είτε κολλούσαν. Είπα να κάνω update στους drivers της κάρτας γραφικών και εδώ είναι που έμπλεξα. Ο υπολογιστής είναι turbo-x. Kοιτάζω να βρω τι κάρτα ειναι (χωρίς να ανοιξω το κουτί) απο το σύστημα μου λεει "τυπικός προσαρμογέας γραφικών VGA" Κοιτάζω τα έντυπα και τα dvd που πήρα με τον υπολογιστή και βλέπω λένε πως είναι της msi "R7700 SERIES". Τι update να κάνω? είμαι με Windows 7 Home Premium εγκατεστημένα σε ένα ssd. Είναι το πρώτο πρόβλημα που εντοπίζω. Το μηχάνημα γενικά δουλεύει άψογα και πολυ γρήγορα.
TheELF Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Κατέβασε μια το directx 9 redistributable γιατί δεν συμπεριλαμβάνεται στο directX11 !!! Τρέξε το speccy περίμενε λίγο να βρει το υλικό σου και κάνε copy/paste εδώ το αποτέλεσμα αν χρειαστεί τελικά driver.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα