evoracing Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Καλημέρα... Ποια προγραμματάκια να τρέξω για να "φρεσκάρω" το PC μου, π.χ. στην εκκίνηση κάνει κάμποση ώρα για να πάρει τα πάνω του και διάφορα παιχνίδια που όταν είναι φρέσκο από format τα παίζει λάδι τώρα έχουν ένα μικρο κολληματάκι...
Chris92 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 ccleaner,και με run>msconfig>startup(απο τα WIndows) και πιστευω εισαι μια χαρα.κανε και μια ανασυγκροτηση(αν εχεις SSD αποφυγε το)
evoracing Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Στο msconfig τι ακριβώς κάνω? τσεκάρω τα προγράμματα που δεν θέλω να τρέχουν στην εκκίνηση?
nilosgr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Στο msconfig τι ακριβώς κάνω? τσεκάρω τα προγράμματα που δεν θέλω να τρέχουν στην εκκίνηση? Τσεκάρεις αυτά που θα τρέχουν. Αυτά που θες να μην τρέχουν τα ξε-τσεκάρεις
thomasG4 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Το msconfig δεν εμφανίζει όλα τα προγράμματα που ξεκινάν με τα windows. Για αυτή τη δουλεία είναι καλύτερο το autoruns. Στη καρτέλα logon πατάς δεξί κλικ delete όποια καταχώρηση είναι ύποπτη(εμφανίζεται με κίτρινο και κόκκινο χρώμα). Προσοχη: Δεν το διαγράφεις άμα είσαι σίγουρος ότι είναι χρήσιμο πρόγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα