Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να ρωτησω κατι αν ξερει καποιος σημερα μου λεει στο tracking της dhl

"the shipment has arrived in the destination country"

εγω μενω χανια,με αυτο εννοει οτι εφτασε αθηνα ή οτι εχει φτασει χανια?

Destination country  = Χανιά

Destination city =  Ελλάδα

Δεν ξέρω αν κατάφερα να σε μπερδέψω, αλλά το προσπάθησα  :devil:

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου... παρήγγειλα κάτι Βιταμίνες απο το Γερμανικο ebay με την εν λόγο εταιρεία... Μου εστειλαν τον κωδικό και πως μπορώ να παρακολουθώ απο το site τους την πορεία του δέματος. Σήμερα ανοίγω τη σελίδα και λέει για την Παρασκευή που μας πέρασε οτι ο πελάτης δεν ήταν εκει!!! ενώ εγώ ήμουν όλη μέρα σπίτι!! Το ψάχνω λοιπόν με τον 12ψηφιο κωδικό στα ελτα και δε μου βγάζει τπτ!! Μπήκα στο ελληνικό dhl και δε μου βγάζει επίσης τπτ με τον συγκεκριμένο αριθμό αποστολής... δε ξέρω τώρα ούτε ποιός θα μου το φέρει (ελτα ή dhl) ούτε και πότε.. καμια ιδέα ???

εκτός απο το να πάρω τηλ αύριο το πρωί τα ελτα... κλπ κλπ

• 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Περιμένω ένα δέμα από Στουγκάρδη με dhl express. Μου βγάζει οτι θα το παραλάβω στις 14/10 στο site τους. Υπάρχει πιθανότητα να παραλάβω νωρίτερα? Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tilaverboy είπε

Καλησπέρα σας. Περιμένω ένα δέμα από Στουγκάρδη με dhl express. Μου βγάζει οτι θα το παραλάβω στις 14/10 στο site τους. Υπάρχει πιθανότητα να παραλάβω νωρίτερα? Σας ευχαριστώ πολύ.

Κανε αλλαγη να παραλαβεις ο ιδιος απο καποιο clever point κοντα σου και αν το κάνεις πρωι θα παραλαβεις την ίδια μερα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, ulalume είπε

Κανε αλλαγη να παραλαβεις ο ιδιος απο καποιο clever point κοντα σου και αν το κάνεις πρωι θα παραλαβεις την ίδια μερα

Πως το κάνω αν επιτρέπεται? Παρήγγειλα ένα μηχάνημα από μια εταιρία εδώ στην Ελλάδα και η μαμά εταιρία είναι στη Στουτγκάρδη. Αν θες πες μου αναλυτικά για να τους ενημερώσω αν είναι να το κανουν. Σε ευχαριστώ πολύ

Επεξ/σία από tilaverboy
Δημοσ.

Αν εχεις ακομα το γερμανικό tracking (πανω απο 10 ψηφια, μαζι με γράμματα) τοτε περιμενεις να ερθει ελλαδα. Οταν φτασει καλεις για να σου δωσουν το ελληνικό tracking.

Αν εχεις το ελληνικό tracking (10 αριθμοι) καλεις στην εξυπηρέτηση της dhl και είναι αυτοματοποιημενο, απλα πατας επιλογες, πχ ανακατεύθυνση αποστολης και αυτόματα σου λεει το κοντινότερο point στην διεύθυνση του παραλήπτη και πατας επιβεβαίωση.

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ulalume είπε

Αν εχεις ακομα το γερμανικό tracking (πανω απο 10 ψηφια, μαζι με γράμματα) τοτε περιμενεις να ερθει ελλαδα. Οταν φτασει καλεις για να σου δωσουν το ελληνικό tracking.

Αν εχεις το ελληνικό tracking (10 αριθμοι) καλεις στην εξυπηρέτηση της dhl και είναι αυτοματοποιημενο, απλα πατας επιλογες, πχ ανακατεύθυνση αποστολης και αυτόματα σου λεει το κοντινότερο point στην διεύθυνση του παραλήπτη και πατας επιβεβαίωση.

Και αυτό πόσες μέρες περίπου κάνει? Είσαι απλά εξαιρετικός. Ο Θεός να σε έχει καλά.

Δημοσ.

Για να ερθει από Γερμανία κανει μεχρι και 7 μερες, οποτε τσεκαρε καθημερινά να δεις ποτε θα γραψει οτι εφτασε Ελλάδα.

Βεβαια για να λες οτι σου εχει εκτιμώμενη ημερομηνία παραδοσης σημαίνει οτι εχεις ελληνικό tracking, αρα είναι ηδη εδω, αρα αν το κανεις τωρα, αυριο πας και το παίρνεις 

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ulalume είπε

Για να ερθει από Γερμανία κανει μεχρι και 7 μερες, οποτε τσεκαρε καθημερινά να δεις ποτε θα γραψει οτι εφτασε Ελλάδα.

Βεβαια για να λες οτι σου εχει εκτιμώμενη ημερομηνία παραδοσης σημαίνει οτι εχεις ελληνικό tracking, αρα είναι ηδη εδω, αρα αν το κανεις τωρα, αυριο πας και το παίρνεις 

Σε ευχαριστώ πραγματικά πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...