Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H DHL πετάει καθημερινα απο Γερμανία σε Ελλάδα. Το πιθανότερο ειναι να το έχεις next day άντε 2 μέρες μετά. Σε καμία περιπτωση δε κάνει περισσότερο ακόμα και αν στο στέλνει απο Αυστραλία :-)

Σε μένα έκανε από Γερμανία 8 εργάσιμες. Παρήγγειλα Τρίτη βράδυ από το μαγαζί, υποτίθεται το πρωί το είχαν στείλει από το μαγαζί στην DHL και παρέλαβα τη μεθεπόμενη Παρασκευή. Για κάποιο λόγο είχε κολλήσει το πακέτο στο Parcel Center. Κάπως έτσι.

Δημοσ.

Μπορεις να δει απ το voucher πότε έγινε η αποστολή. Πρωτοφανής καθυστέρηση αυτο που λες, ειδικά για έναν κολοσσο οπως η συγκεκριμένη εταιρεια.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι δεν γνωριζω καλα Αγγλικα ουτε Γερμανικα και δεν βρισκω ακρη. Μπορει καποιος να με βοηθησει ποσο περιπου στοιχιζει ενα δεμα (κινητο τηλεφωνο) απο Γερμανια->Ελλαδα?

Και επισης με ποια υπηρεσια πρεπει να σταλει το δεμα απο Γερμανια dhl για Ελλαδα ωστε να το παρω σε 1-2 εργασιμες?

Από το Νοέμβριο τώρα σε έπιασε κάψα να το πάρεις σε 1-2 εργάσιμες;

Δεν μπορώ να σου στείλω το direct link γιατί δε το επιτρέπει το site, αλλά ορίστε

https://webshipping.dhl.com/wsi/DisplayCountryListServlet?moduleKey=DisplayCountryList

Διαλέγεις Germany, στο Sprache επιλέγεις English και κάνεις click στο tiny link "Get a Rate quote first" που είναι κάτω από τη φόρμα login.

Γύρω στα €87 μου έβγαλε για 1 κιλό.

Ενδεικτικά με απλό ταχυδρομείο πρέπει να έχει κανά 10ευρω.

Σε μένα έκανε από Γερμανία 8 εργάσιμες. Παρήγγειλα Τρίτη βράδυ από το μαγαζί, υποτίθεται το πρωί το είχαν στείλει από το μαγαζί στην DHL και παρέλαβα τη μεθεπόμενη Παρασκευή. Για κάποιο λόγο είχε κολλήσει το πακέτο στο Parcel Center. Κάπως έτσι.

Πρέπει να ήσουν γκαντέμης.

Μέχρι και από το amazon που έχω παραγγείλει και το έχουν στείλει με DHL, η παραγγελία έγινε στις 16:00, έφυγε στις 18:00 άπο Edinburgh και την επόμενη ημέρα 12:00 το πρωί ήταν στη πόρτα.

Όλες αυτές οι εταιρείες (DHL, UPS κοκ) έχουν καθημερινές πτήσεις νωρίς το πρωί με ενδιάμεση ανταπόκριση στο hub τους (συνήθως Γερμανία), ώστε ότι αποστολή φύγει από οποιαδήποτε χώρα το βράδυ να είναι νωρίς το πρωί της επόμενης στη χώρα προορισμού.

Δημοσ.

Ti διάολο?Τελωνείο το πέρασαν?

Επρεπε να ρωτήσεις ρε!

Δε το παρέλαβα εγώ, αφού δεν ήμουν σπίτι την ώρα που μου το έφεραν.

Το δέμα ήταν πάντως 6-7 κιλά, οπότε ποιος ξέρει τι μπορεί να παίχτηκε.

Δημοσ.

Δεν το έστειλαν με DHL Express αλλά με International Parcel (προφανώς λόγω βάρους), οπότε μια χαρά σου ήρθε σε μία εβδομάδα και κάτι.

Από τις 18 μέχρι τις 24 ταξίδευε με το Μήτσο το φορτηγατζή.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

λοιπον παιδες..

περιμενω εναν φακελο απο ολλανδια,και επειδη ηθελα να φτασει γρηγορα μου ειπαν να πληρωσω 35 ευρω γιανα μου φτασει απο 1-3 μερες σιγουρα..25 του μηνα μου το στειλαν εχουν περασει 5 μερες τωρα και εδω http://nolp.dhl.de/nextt-online-public/set_identcodes.do?lang=en&idc=941376092062&extendedSearch=true φαινεται να εχει κολλησει στο 60% απο το σαββατο..δηλαδη θα αργισει σιγουρα αλλες 2 μερες, σιγουρα αφου δεν υπαρχει ανενεωση..

ο φακελος ειναι μονο 50 γραμαρια..και αναρωτιεμαι καταρχας αν ειναι οντως expreess αυτο που μου στειλανε..γιατι καπου διαβασα οτι αν ειναι express δεν εχει το κλασσικο φορματ δηλαδη 12 νουμερα..και γενικα να μου πειτε αν εχετε καμια ιδεα μηπως μπορω να κανω κατι να δω τι συμβαινει..

Δημοσ.

Απο Ολλανδία.... φακελος.... 50 γραμμάρια....

Κατι δεν μου αρέσει....

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι..

κατι πανω στο θεμα μας γνωριζει καποιος?

Δημοσ.

περιμενω και γω δεμα απο γερμανια με dhl 8 εργασιμες μου ειπαν και εχω 12ψηφιο κωδικο...

περιμενα πιο συντομα η αληθεια ειναι

Δημοσ.

τους εστειλα εμαιλ και μου απαντησαν οτι εχει φυγει για ελλαδα και θελει 10 μερες να ερθει,αρχ**ια express δηλαδη

θα φαει ωραιο ξεχεσμα ο τυπος πυ μου το εστειλε

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

να ρωτησω κατι αν ξερει καποιος σημερα μου λεει στο tracking της dhl

"the shipment has arrived in the destination country"

εγω μενω χανια,με αυτο εννοει οτι εφτασε αθηνα ή οτι εχει φτασει χανια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...