Superpie Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα σε ολους.Θελει ενας γνωστος μου που μενει Γερμανια να μου στειλει ενα δεμα εδω στην Ελλαδα με παραλαβη απο το αντιστοιχο καταστημα DHL που ειναι εδω στην Ελλαδα. Η αποστολη θα γινει με την απλη αποστολη που διαθετει η DHL Courier.Μπορει να μου πει καποιος οσο πιο γρηγορα μπορει ποσες μερες περιπου θα ειναι εδω στο καταστημα της DHL και αν γινεται ο αποστολεας να βαλει τα εξοδα αποστολης να τα πληρωσω εγω? Ρωταω μηπως δεν γινεται λογω οτι ειναι απο το εξωτερικο η αποστολη.Ξερει κανεις μου απαντησει γιατι ειναι επειγον?
nemesiskp Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Οσες φορες εχω παραγγειλει απο ενα site με ποδηλατικο το οποιο στελνει με dhl ερχεται το πολυ σε 3-5 εργασιμες.Μονο μια φορα εχει αργησει λιγο παραπανω.Γιατι θα σου παει στο καταστημα,εμενα παντα σπιτι ερχονται.Για τα εξοδα αποστολης κτλ δεν γνωριζω να σου απαντησω. Ξεχασα να αναφερω οτι τα δικα μου ερχονται απο αγγλια.
Superpie Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μπορει να ερθει πιο γρηγορα δηλαδη επειδη θα το παραλαβω απο το καταστημα της DHL?
nemesiskp Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Αυτο δεν το γνωριζω.Λογικα δεν θα πρεπει να σου στειλουν καποια ειδοποιηση οτι εχεις δεμα;Αν σου στειλουν κανα sms στο κινητο οτι και καλα εχεις δεμα,λογικα θα γλυτωσεις χρονο.Αν ομως σου αφησουν χαρτακι εξω απο το σπιτι(μου το εχουν κανει γιατι δεν ηταν κανεις σπιτι να παραλαβει το δεμα),νομιζω οτι ειναι το ιδιο πραγμα.
el00019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Φίλε nemesiskp μιας και παρήγγειλα κι εγώ κάτι ποδηλατικό από αγγλία συγκεκριμμένα από chainreaction γνωρίζεις πόσο καιρό κρατείται το δέμα στο κατάστημα πριν επιστραφεί λόγω αδυναμίας παράδοσης; την δική σου παραγγελία την έφερε dhl courier ή ελτα ταχυμεταφορές; ευχαριστώ
Cossutius. Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 H DHL πετάει καθημερινα απο Γερμανία σε Ελλάδα. Το πιθανότερο ειναι να το έχεις next day άντε 2 μέρες μετά. Σε καμία περιπτωση δε κάνει περισσότερο ακόμα και αν στο στέλνει απο Αυστραλία
nemesiskp Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Φίλε nemesiskp μιας και παρήγγειλα κι εγώ κάτι ποδηλατικό από αγγλία συγκεκριμμένα από chainreaction γνωρίζεις πόσο καιρό κρατείται το δέμα στο κατάστημα πριν επιστραφεί λόγω αδυναμίας παράδοσης; την δική σου παραγγελία την έφερε dhl courier ή ελτα ταχυμεταφορές; ευχαριστώ Απο το ιδιο καταστημα παραγγελνω και εγω.Τις δικες μου παραγγελιες τις φερνει παντα η dhl μεχρι στιγμης.Μου φαινεται παει αναλογα την τιμη,αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Τωρα το ποσο καιρο το κρατανε στο καταστημα θα σε γελασω,μιας και δεν μου εχει τυχει κατι αναλογο.Καλυτερα να παρεις ενα τηλεφωνο να τους ρωτησεις.
Superpie Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 H DHL πετάει καθημερινα απο Γερμανία σε Ελλάδα. Το πιθανότερο ειναι να το έχεις next day άντε 2 μέρες μετά. Σε καμία περιπτωση δε κάνει περισσότερο ακόμα και αν στο στέλνει απο Αυστραλία Δηλαδη εγω που περιμενω να μου στειλουν κατι απο Γερμανια θα μου ερθει το δεμα μεσα σε 1-2 εργασιμες μερες?
Cossutius. Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 O yes. Δεν καθυστερεί περισσότερο. Το ξέρω γιατί στην εταιρία που εργάζομαι υπάρχει άμεση συνεργασία με την εν λογω επιχειρηση κουριερ. Και δεν έχουμε κάποια προτεραιότητα ως εταιρία.
nemesiskp Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Παντως απο την Αγγλια ποτε δεν εχει ερθει σε 1-2 μερες με dhl.
zaccki Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Η DHL στη Γερμανία είναι "συγχωνευμένη" με τα Γερμανικα "ΕΛΤΑ"(sic). Επομενως εξαρταται πως θα το στειλει. Ειτε με το απλό ταχυδρομείο (περισσοτερες μερες για να ερθει) ειτε με την υπηρεσια courier. Και τα 2 DHL ειναι.
Hik Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Η DHL, όπως και οι περισσότερες αντίστοιχες εταιρείες, παρέχουν πολλαπλές υπηρεσίες με διαφορετικές προτεραιότητες. Η κλασική υπηρεσία DHL Express εντός Ευρώπης είναι next business day.
Superpie Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 O yes. Δεν καθυστερεί περισσότερο. Το ξέρω γιατί στην εταιρία που εργάζομαι υπάρχει άμεση συνεργασία με την εν λογω επιχειρηση κουριερ. Και δεν έχουμε κάποια προτεραιότητα ως εταιρία. Η DHL, όπως και οι περισσότερες αντίστοιχες εταιρείες, παρέχουν πολλαπλές υπηρεσίες με διαφορετικές προτεραιότητες. Η κλασική υπηρεσία DHL Express εντός Ευρώπης είναι next business day. Μηπως ξερετε ποσο θα στοιχισει ενα δεμα (ειναι κινητο) αν το στειλει με dhl ωστε να το παρω σε 1-2 εργασιμες μερες? Μου ειπε οτι θα το στειλει με απλη αποστολη,και ισως κανει 4-5 μερες να ερθει. Αυτη ειναι η απλη αποστολη dhl του ταχυδρομιου της Γερμανιας οπως ειναι εμας τα ΕΛΤΑ?Πως πρεπει να το στειλει δηλαδη για να ερθει σε 1-2 εργασιμες μερες? Με dhl express? Και ποσο στοιχιζει αυος ο τροπος αποστολης? Ρωταω γιατι αλλα γραφει το site της dhl εδω και αλλοα γραφει στο dhl site Γερμανιας
Cossutius. Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Επειδή εγω ξέρω τις εταιρικές τιμές, δε μπορώ να σε βοηθήσω. Οι τιμές που αναφέρονται στο Γερμανικο σαιτ ειναι απο Γερμανία προς χώρες της Ευρώπης. Αυτές στο Ελληνικο απο την Ελλάδα. Λογικό να υπάρχει διαφορά.
Superpie Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Το θεμα ειναι οτι δεν γνωριζω καλα Αγγλικα ουτε Γερμανικα και δεν βρισκω ακρη. Μπορει καποιος να με βοηθησει ποσο περιπου στοιχιζει ενα δεμα (κινητο τηλεφωνο) απο Γερμανια->Ελλαδα? Και επισης με ποια υπηρεσια πρεπει να σταλει το δεμα απο Γερμανια dhl για Ελλαδα ωστε να το παρω σε 1-2 εργασιμες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα