Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια και εγω να πω εχω μια  9800gt 1024 mb  της gainward  την εχω κατι χρονια ακομα καλα ειναι μου σε θερμοκρασιες μεχρι 53-54 βαθμους αλλα καλα ειναι πιστευω .. εχω παιξει  απο   το  δευτερο mmo-rpg παιχνιδι το "MU" (οποιος το ξερει..) μεχρι και world of warcraft προσφατα οσο γινοταν.. τωρα μονο trackmania...

Δημοσ.

Ήταν μια EVGA 9800GTX, αγορασμένη καλοκαίρι 2008 ή 2009 νομίζω σε μια προσφορά από Πλαίσιο...

Κανένα απολύτως ζόρι εδώ κι αρκετό καιρό, μόνο για Ίντερνετ χρησιμοποιούσα αυτό τον υπολογιστή... Δεν είχα περάσει τελευταίους drivers... Ώσπου κάποια στιγμή άρχισε να αναβοσβήνει για μικρά διαστήματα επανειλημμένα και να βγάζει μηνύματα απώλειας σήματος... Τελικά βεβαιώθηκα πως ήταν θέμα της GPU και να 'μαι τώρα με μια 7870...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Μου έδωσε το Σάββατο ο ξάδερφος μου  μια Asus 9800gt με πρόβλημα ότι μετά από ζόρισμα πέταγε artifact. Με τα χίλια ζόρια  κατάφερα και έβγαλα την ψήκτρα και διαπίστωσα ότι η πάστα είχε γίνει σαν σιλικόνη και δεν έβγαινε με τίποτα. Αφού την ζέστανα με πιστολάκι μαλλιών την έβγαλα σιγά σιγά με μια σπάτουλα. Έγινε σωστός καθαρισμός και πλέον η κάρτα είναι μια χαρά. Την είχα 30 λεπτά στο occt και πήγε μέχρι 60 βαθμούς.

Ένα θέμα με το ανεμιστηράκι που  είχε ήταν ότι στα ξαφνικά έπεφταν πάρα πολύ οι στροφές του αλλά του έριξα λάδι μηχανής και είναι μια χαρά πλέον.

Δημοσ.

<p>Μου έδωσε το Σάββατο ο ξάδερφος μου  μια Asus 9800gt με πρόβλημα ότι μετά από ζόρισμα πέταγε artifact. Με τα χίλια ζόρια  κατάφερα και έβγαλα την ψήκτρα και διαπίστωσα ότι η πάστα είχε γίνει σαν σιλικόνη και δεν έβγαινε με τίποτα. Αφού την ζέστανα με πιστολάκι μαλλιών την έβγαλα σιγά σιγά με μια σπάτουλα. Έγινε σωστός καθαρισμός και πλέον η κάρτα είναι μια χαρά. Την είχα 30 λεπτά στο occt και πήγε μέχρι 60 βαθμούς.</p>

<p> </p>

<p> </p>

<p>Ένα θέμα με το ανεμιστηράκι που  είχε ήταν ότι στα ξαφνικά έπεφταν πάρα πολύ οι στροφές του αλλά του έριξα λάδι μηχανής και είναι μια χαρά πλέον.</p>

Γουαου...

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

δεν εχω ξανα-ακουσει τετοιο θεμα με την 9800gtx . η δικια μου ειναι απο οταν πρωτοβγηκε, Gaming και 3d work και δεν ειχα μεχρι τωρα προβλημα..

Δημοσ.

Με ολίγη καθυστέρηση, να προστεθώ στο club παρακαλώ. Asus 8800 GTS αγορασμένη το ΄07, παρέδωσε πνεύμα τέλη του 2010. Για τα 90άρια που βάραγε και πολύ άντεξε :P

Δημοσ.

Την δικιά μου 9800 gt θα την πάρει την Τρίτη  ο αδερφός μου και θα την ξεζουμίσει, οπότε θα ξέρω αν έφτιαξε ή όχι.

Δημοσ.

Εγώ πάντως την καμμένη μου 8800GTX (μετά από 4 χρόνια ζωής) την έβαλα στο φούρνο χωρίς πατάτες και δεν βγήκε η GTX Titan που μου τάξανε :(

• Like 8
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...