Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι απαραίτητα για λίγο, ξέρω πολλά Xbox που έφτιαξαν για αρκετό καιρό και είναι ακόμα μια χαρά

Αλλά δε μιλάω για φούρνο, αλλά για σωστή δουλειά με αυτό το πιστόλι που βγάζει ζέστη/ κόλαση και δε ξέρω πώς ονομάζεται..

Μπορεί να είναι αρκετά αποτελεσματική μέθοδος , ο φούρνος μου φαίνεται τσαπατσουλιά

καλύτερα να ψάξει κάποιος για ηλεκτρονικό που έχει το κατάλληλο εργαλείο

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν κ παλιό μέλος του club +1 από εμένα

8800 GTS 640MB, αγορασμένη Φεβρουάριο του 2007 (ή του 2008?) 470 ευρώ παρέδωσε πνεύμα τον Αύγουστο 2012.

Η κάρτα ποτέ clockaρισμένη και με software που όταν ανέβαζε θερμοκρασία πάνω από 75 βαθμούς έβαζε ανεμιστηράκι στο 100% αλλιώς ήταν μόνιμα στο 60%

http://www.insomnia.gr/topic/455309-%CE%BD%CE%B1-%CF%88%CE%AE%CF%83%CF%89-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7/

στην υγειά μας

Επεξ/σία από Dark_Sage
Δημοσ.

Πες μας λεπτομέρειες...

I just joined the club :-(

(9800GTX)

εχθές ενώ δούλευα ....γέμισε η οθόνη γραμμές και κόλλησε

μετά το restart η ανάλυση έπεσε σε 640x480 και γεμάτη γραμμές....άντε τώρα να αγοράζω καινούργια κάρτα...και τι να πάρω?  δεν με ενδιαφέρουν τα games

Δημοσ.

Α, ναι. Τι έγινε με εκείνη τη κάρτα τελικά; Δεν την έψησες έ;

όχι επειδή το συγκεκριμένο desktop δεν το έχω μαζί μου εδώ που μένω. Ισως σε κάποιες διακοπές να το δοκιμάσω

Απλά σε εμένα το εκνευριστικό ήταν οτι το dekstop και τη GPU τα πρόσεχα σαν τα μάτια μου >.<

Δημοσ.

εχθές ενώ δούλευα ....γέμισε η οθόνη γραμμές και κόλλησε

μετά το restart η ανάλυση έπεσε σε 640x480 και γεμάτη γραμμές....άντε τώρα να αγοράζω καινούργια κάρτα...και τι να πάρω?  δεν με ενδιαφέρουν τα games

Μια κάρτα με 50-60 € θα κάνεις την δουλεία σου αφού δεν θες games

Δημοσ.

οι 8600 στα λαπτοπ  δεν ηταν που ειχαν θεμα? 

η δικη μου 9600m gt παντως εχει μπει στο 5ο χρονο και ειναι ακομα ακμαια :P παρα τις τρελες θερμοκρασιες που χτυπαει 

Δημοσ.

οι 8600 στα λαπτοπ  δεν ηταν που ειχαν θεμα? 

η δικη μου 9600m gt παντως εχει μπει στο 5ο χρονο και ειναι ακομα ακμαια :P παρα τις τρελες θερμοκρασιες που χτυπαει 

Yeap. Κι εδώ μια 8600 σε HP laptop ζει και βασιλεύει αν και κατά περιόδους χτυπούσε 90+C.

Δημοσ.

Βάλε ανεμιστήρες από κάτω όσο προλαβαίνεις!

Αν και θα έπρεπε να μπουν ανεμιστήρες που να φυσάνε προς τα έξω, να ζεσταίνει και το σπίτι μέρες που είναι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...