Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα... υπαρχει καποιος τροπος να βελτιωσω το ping στα παιχνιδια? γιατι παρολο που στο download δεν εχς κανενα προβλημα (πιανω κ 2μβπς κατεβασμα) μπορει να παιζω και να εχς 200+ ping που ειναι δυσκολο να παιξεις... forthnet εχω που κλειδωνει στα 15 down και 1 up μεσα στο μοδεμ παρολο που στο speedtest.net μου βγαζει 5...

Δημοσ.

σε ευρωπαικο παιζω και μπορει να παιξω τωρα και να εχω 40 και μετα απο μια ωρα να εχω 200...

Ε, σε λα βιε που λέμε και στο χωριό μας,αφού κάποιες φορές έχεις 40 είναι όλα οκ,έχεις γρήγορη σύνδεση και καλό ping,μπορεί να είναι από οτιδήποτε,εσύ μόνο πρόσεχε να σβήνεις όλα τα προγράμματα που μπορεί να σε κόβουν(π.χ. torrent) ,από εκεί και πέρα παροδικό πρόβλημα είναι που κανείς δεν το γλυτώνει.

Δημοσ.

Τι παιχνιδια παιζεις?

Να ξερεις οτι τις τελευταιες μερες η forthnet ειχε πολλα προβληματα με το ping.

Και εγω με 150-200 ημουν.

Δημοσ.

παρε τηλεφωνο την forthnet και ζητα να σου βαλουν fast path αντι για interleave.θα σου κοψει περιπου 1 Mbit στο download αλλα θα εχεις καλυτερο ping αφου παιζεις παιχνιδια.

Δημοσ.

lol παιζω και για αυτο μου φενετε περιεργο δεν ειναι κ οτι πιο βαρυ σε παιχνιδι... αμα πριν μπω να παιξω κανω ενα ρεσταρτ το ρουτρερ η το πσ εχει νοημα? η ειναι καθαρα θεμα φορθνετ?

Δημοσ.

Α καλα, στο LoL ειχε θεμα η forthnet εδω και 5-6 μερες.

2 μερες δεν καταφερα να παιξω με την ασταθεια του ping.

Οταν ανεβαινει 150 ping, κανω fast disconnect και στρωνει παλι.

Δημοσ.

sotiris 123 ζητα και Fast path για καλυτερα.μεσα σε μια ημερα θα στο εχουν αλλαξει.sistah αυτο που κανεις νομιζω το ειχα ξαναδιαβασει και ελεγαν οτι μπορει ετσι να σε συνδεσει αν το λεω σωστα με αλλο bbras οποτε εβγαινες απο αλλο δρομολογιο και μπορει να ηταν πιο λασκα να το πω ετσι απλα αποεκει.αλλα ζητηστε και Fast path γενικοτερα αφου παιζετε games.

Δημοσ.

Προσωπικα ειμαι κανα χρονο σε fast path μιας και μιλουσα με γνωστο τεχνικο της Forthnet περι games και το δοκιμασαμε.

Τοτε δεν επαιζα LoL για να κανω συγκριση, αλλα επαιζα CoD σε αμερικανικο σερβερ.

Η διαφορα που ειδα, ειναι μειoν 30ping.

Στο LoL οσο καιρο παιζω, μου ανεβαζει ping οταν μπουκωνει η ιδια ή οι γραμμες της προς τα εξω.

Εαν ο τοπικ σταρτερ ειναι εκτος Αθηνων, ισως φταινε κι'αλλα πραγματα.

Δημοσ.

Επειδη δεν λεει και πολλα πραγματα η σελιδα και επειδη δεν βαζω στην τυχη

τετοια προγραμματα, αν γνωριζεις λιγα πραγματα για το προγραμμα, θα το εκτιμουσα.

Δημοσ.

Προσωπικα ειμαι κανα χρονο σε fast path μιας και μιλουσα με γνωστο τεχνικο της Forthnet περι games και το δοκιμασαμε.

Τοτε δεν επαιζα LoL για να κανω συγκριση, αλλα επαιζα CoD σε αμερικανικο σερβερ.

Η διαφορα που ειδα, ειναι μειoν 30ping.

Στο LoL οσο καιρο παιζω, μου ανεβαζει ping οταν μπουκωνει η ιδια ή οι γραμμες της προς τα εξω.

Εαν ο τοπικ σταρτερ ειναι εκτος Αθηνων, ισως φταινε κι'αλλα πραγματα.

ενταξει ναι αν ειναι πιτα το dslam τι fast path και τετοια τιποτα δεν θα σε σωσει.

Δημοσ.

ενταξει ναι αν ειναι πιτα το dslam τι fast path και τετοια τιποτα δεν θα σε σωσει.

Το αυτο.

Αμα μπουκωνει η forthnet, συνηθως κοιταω το smokeping του adslgr.com

και τις περισσοτερες φορες, ολο και καποιος seabone ή DE θα εχει πεσει για να σηκωνει τοσο ping.

Δημοσ.

εκει δεν μπροεις να κανεις κατι.ειτε πιτa dslam η καποιο link να εχει πεσει η να εχει πιταρει δεν διορθωνεται απο τον χρηστη ετσι και αλλιως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...