Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το καταλαβαινω κυριως απο το LOL που παιζω.. εχω συνεχεια 500 και πανω ping και κολλαω συνεχεια. Πολλες φορε κιολλας με κανει αποσυνδεση για 5 δευτερολεπτα και επανερχεται...

αυτο μπορει να σημεινει.α.οτι η γραμμη σου εχει θεμα.

β.οτι μπορει να εισαι με wireless εσυ και να εχεις spikes.δοκιμασε με καλωδιο.

γ.οτι δεν εχεις κανει port forward.

δ.οτι ειναι πιτα το dslam σε ωρες αιχμης.

και αλλα τοσα παρα οτι εχει μπει καποιος.αν εχει μπει καποιος ισως να μπορεις να το δεις απο το log tou router η απο τον dhcp η οταν εχεις κλειστο το Pc σου να φαινεται κινηση στο wireless>λαμπακι wireless η internet να αναβοσβηνει.

επισης μπορει να εχεις κατι ανοιχτο στο Pc σου ειτε προγραμμα ειτε καποιον ιο που να σου κανει κινηση

Δημοσ.

επισης αν το κανει μονο με wireless ενω με καλωδιο εισαι οκ δοκιμασε να αλλαξεις καναλι.σε καποιον σε ενα αλλο τοπικ ειχε βοηθησει.αν και νομιζω ειπες οτι εχεις Hol καλο θα ηταν αν παιζεις games Να εχεις fast path.αλλα η hol δεν βαζει fast path οσο ξερω για να εχεις καλυτερο Ping.

Δημοσ.

επισης αν το κανει μονο με wireless ενω με καλωδιο εισαι οκ δοκιμασε να αλλαξεις καναλι.σε καποιον σε ενα αλλο τοπικ ειχε βοηθησει.αν και νομιζω ειπες οτι εχεις Hol καλο θα ηταν αν παιζεις games Να εχεις fast path.αλλα η hol δεν βαζει fast path οσο ξερω για να εχεις καλυτερο Ping.

Σόρρυ που επεμβαίνω αλλά ήθελα να ρωτήσω κάτι...

Είμαι στον οτε πως μπορω να δω αν εχω fast path? Μέσα απο το ρουτερ δεν δείχνει νομίζω...

Μπορώ κάπου να ελέγξω το ping?εκτός απο speedtest :P

Δημοσ.

αν δεν το εχει μεσα στον ρουτερ η ρωτας τον οτε η κανεις κανα Ping Να δεις τι θα βγαλει η κατεβαζεις Orbmt η dmt που δειχνουν τι εχεις .αρκει να παιξει με τον ρουτερ σου.

Δημοσ.

Δεν το γράφει στο ρουτερ..όσο έψαξα δηλαδη δεν είδα κάτι...

Είναι αξιόπιστο αυτό για ping?Έχει η οτενετ τίποτα για ping?

Δημοσ.

θα μπορουσες να κανεις Ping απο command prompt και να συγκρινεις τα Ping με καποιον που εχει Interleave για να δεις τι γινεται.απο default Ο οτε δινει interleave παντως .πρεπει να το ζητησεις το Fast path.fast path εδιναν απο default στις 2 mbit συνδεσεις και πιο παλια 1 mbit 384 Κτλ.

Δημοσ.

Θα κατεβάσω το Orbmt ή dmt να κάνω ping...

Αν ζητήσω fast path παίζει να μου πουν ότι πρέπει να μου χαμηλώσουν την ταχύτητα??

Δημοσ.

δοκιμασε με dmt h orbmt να δεις ανβλεπεις αν εισαι fast path η Μιλα με οτε να στο πουν.οταν στο γυρισουν fast path η ταχυτητα θα πεσει λιγο υποχρεωτικα

Δημοσ.

Καλά θα πάρω τηλέφωνο τον ΟΤΕ όταν βάλω 24αρα (σε ένα μήνα τώρα έχω 2αρα) αλλά ήθελα να μάθω και απο μόνος μου...

Δοκίμασα και τα 2 προγράμματα αλλά λόγω της ασχετοσύνης μου δεν κατάφερα να τα δουλέψω....

Το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να δώσω ip (192.168.1.1 που έχει ο ΟΤΕ) μετά port (δεν ξέρω τι port έχω και δεν ξέρω που το βρήσκω..τα προγράμματα δίνουν αυτόματα port 23) μετά θέλει username και password ....τα στοιχεία για να μπει στο router (αυτά τα έχω βάλει σωστά)....Θέλει κάτι άλλο??

Μάλλον η port είναι λάθος και μου πετάει error και στα 2 προγράμματα...

Fast path γράφουν και τα 2 προγράμματα??Επίσης το orbmt δουλεύει σε μερικά routers?? Εμένα που είναι ZTE λες να μην παίξει?? (Άμα φτιάξω σωστά τα άλλα στοιχεία (ip, port,) )

Δημοσ.

τωρα στην 2 αρα λογικα εχεις fast path.μετα λογικα θα σε γυρισουν σε Interleave.

to port 23 ειναι του telnet.αμα ειναι κομμενο και στα 2 η δεν εχει τα default στοιχεια θα σε γελασω.

τα προγραμματα συνηθως γραφουν αν εισαι Fast path η interleave.τωρα για το orbmt δοκιμασε και δες.θα σε γελασω παλι τι μπορειςνα δεις.

Δημοσ.

που βρήσκω ποια port έχω??

to port 23 ειναι του telnet.αμα ειναι κομμενο και στα 2 η δεν εχει τα default στοιχεια θα σε γελασω.

Σε έχασα εδώ...

Δημοσ.

τα στοιχεια οπως εχω καταλαβει τα τραβαει απο την πορτα 23 που ειναι η πορτα του Telnet.μπορει το ρουτερ να εχει κλειστο τοTelnet οποτε να μην παιζει αυτο που θες να κανεις.δεν το εχω ψαξει παραπανω λογω οτι εχω ηδη 6 margin οποτε no reason Να το ριξω πιο κατω.και επισης δεν υποστηριζονται ολα τα ρουτερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...