Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν κα υπαρχει παρομοιο θεμα θα πω το εξης.α.αν μειωσεις πολυ την εμβελεια μετα μπορεις να εχεις θεμα σηματος η ταχυτητας.β.μερικα ρουτερ υποστηριζουν στο wireless ναμειωσεις τα mw που βγαζει το ρουτερ.απο 100 να τα κανεις 75 η 50.High med low.τα νουμερα ενδεικτικα.μπορει να ειναι και 100 60 30.αλλα λιγα ρουτερ το εχουν.το να βγαλεις την κεραια απλα αφηνεις 100Mw αλλα δεν τα οδηγεις σεκεραια.δεν ξερω τι γινεται ουτε αν γλυτωνεις σε ακτινοβολια.απο την αλλη επειδη τα 100 Mw ειναιενα τιποτα μπροστα σε κινητο δεν βρισκω λογο καποιος να χαμηλωσει την ισχυ του ρουτερ.

Δημοσ.

θελω να τη μειωσω την ισχυ γιατι μαλλον καποιος μου κλεβει ιντερνετ.. αλλαξα κωδικο αλλα και παλι.. και θελω να μειωσω την εμβελεια για να μην πιανει στο πιο διπλα διαμερισμα :D

Δημοσ.

αν εχεις βαλει wep λογικο ειναι να το σπαει ο αλλος.οπως ειπε ο απο πανω κλειδωσε το με wpa2 η εστω wpa και αλλαξε το default ssid οπως και καποιο Password που να μην υπαρχει σε λεξικο.να εχει γραμματα αριθμους και κανα συμβολο.δεν προκειται να το σπασει.

Δημοσ.

Καποιο λαθος κάνεις, δεν μπορει να σου κλέβουν τοσο ευκολα το κωδικο, τους εχεις δει μεσα στον ρουτερ; μηπως ειναι κατι δικο σου και δεν θυμάσαι.

Δημοσ.
ή καν το κρυφό να μην σε βρίσκει κανεις

το hidden ssid οπως και το mac address filtering ειναι εξτρα προστασια και δεν πρεπει να χρησιμοποιουνται μονα τους διοτι σπανε ευκολα

WPA2 εχω βαλει.. τι να πω!
μηπως ειχες τον default?μηπως ειχες ευκολο pass?
Δημοσ.

το hidden ssid οπως και το mac address filtering ειναι εξτρα προστασια και δεν πρεπει να χρησιμοποιουνται μονα τους διοτι σπανε ευκολα

μηπως ειχες τον default?μηπως ειχες ευκολο pass?

Δεν ειπα χωρις εξτρα προστασία, το ανέφερα γιατι ο φιλος ειπε οτι ήδη εχει WPA2, οπότε τι αλλα να κανει, μονο το καλώδιο του απομένει αν του σπάνε τους κωδικούς ετσι για πλακα.

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή η κουβέντα πάει σε άλλο επίπεδο και δε νομίζω ότι είναι απαραίτητο, πες μας πρώτα από όλα πως καταλαβαίνεις ότι κάποιος μπαίνει στο δίκτυο σου.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειπα χωρις εξτρα προστασία, το ανέφερα γιατι ο φιλος ειπε οτι ήδη εχει WPA2, οπότε τι αλλα να κανει, μονο το καλώδιο του απομένει αν του σπάνε τους κωδικούς ετσι για πλακα.

sorry δεν καταλαβα οτι εννοουσες για εξτρα.επισης για εξτρα μπορει να αλλαξει lan ip στο ρουτερ,να κλεισει τον dhcp κτλ.χαζα μικροπραγματακια μεν.

Δημοσ.

το καταλαβαινω κυριως απο το LOL που παιζω.. εχω συνεχεια 500 και πανω ping και κολλαω συνεχεια. Πολλες φορε κιολλας με κανει αποσυνδεση για 5 δευτερολεπτα και επανερχεται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...