Millennium Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Χαζή απορία: Το PLS θα αντέξει λίγοτερο-περισσότερο-το ίδιο στα 120 σε σχέση με IPS?
Wspr Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 απο τα λιγα απο διαβασα απο ξενα φορουμ το PLS ειναι περιπου ιδιο με το IPS απλως η samsung το ονομαζει ετσι για λογους marketing κτλ...Επισης δεν διαβασα πουθενα εγκυρα οτι το overclocking μειωνει τη ζωη του πανελ και κατα ποσο.Αν κανω λαθος διορθωστε με.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 αν δεν το μειώνει τότε γιατί δεν το έχουν εργοστασιακά στα 120hz? όχι μόνο οι "κορεάτικες" αλλά κι οι ακριβές 27αρες...
kgian Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Απο ότι ειχα διαβάσει σε κάτι ξένα φορουμς τα 120 είναι πλασματικά στην συγκεκριμένη οθόνη. Στην πραγματικότητα η ανανέωση παραμένει στα 60...Μόνο κάποιες πρώτες παρτίδες ανέβαιναν στα 120...
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Ανάμεσα σε αυτές τις δύο υπάρχει κάποια διαφορά; Perfect Pixel - 27" Inch S-IPS irun ZT-SH270QHD 2560x1440 WQHD LED Monitor [Yamakasi] Q270 LED SE Black 27" WQHD S-IPS Perfect Pixel Monitor Free Volt Με προβληματίζει λίγο το ότι είναι glossy.. Τώρα είμαι με μια Dell u2410 η οποία είναι Matte και δεν ξέρω αν θα με βολέψει αν συνδέσω και μια 27αρα glossy δίπλα. Κυρίως προορίζεται για Photoshop και επεξεργασία φωτογραφιών, αλλά θα είναι και για all-around χρήση (ταινίες, surfing, κτλ). Τι λέτε; Να δώσω λίγα παραπάνω και να πάρω την Matte έκδοση ή δεν θα έχω θέμα και με την glossy;Το καλύτερο θα ήταν να βγαίνει και σε semi-glossy έκδοση όπως η Dell 2713, αλλά μάλλον ζητάω πολλά...
kgian Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Την Παρασκευή παράγγειλα την συγκεκριμένη http://www.ebay.co.uk/itm/CROSSOVER-NEW-2730MD-LED-27-2560x1440-HDMI-1-4-LG-S-IPS-Overclockable-Monitor-/110965732231?pt=Computer_Monitors&hash=item19d612b387 με όλες τις θύρες στα 310Ε. Την έστειλε με EMS. Θα ενημερώσω και για το τελωνείο και για την οθόνη...
Billar4s Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Την Παρασκευή παράγγειλα την συγκεκριμένη http://www.ebay.co.uk/itm/CROSSOVER-NEW-2730MD-LED-27-2560x1440-HDMI-1-4-LG-S-IPS-Overclockable-Monitor-/110965732231?pt=Computer_Monitors&hash=item19d612b387 με όλες τις θύρες στα 310Ε. Την έστειλε με EMS. Θα ενημερώσω και για το τελωνείο και για την οθόνη... Φιλε ωραιος περιμενουμε ενημερωση! Με ενδιαφερει να την παραγγειλω!
Millennium Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Crossover έχουν κάποια άτομα από το forum νομίζω.
kgian Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Νομίζω δεν εχει αναφέρει ως τώρα κάποιος για το μοντέλο με όλες τις θυρες που πήρα. Σύμφωνα με το Tracking έχει φτάσει ελλάδα και μάλλον πέρασε τον κίνδυνο του τελωνείου. Υπολογίζω μέσα στην εβδομαδα να την έχω στα χέρια μου.
kgian Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Glossy είναι αυτή που πήρες; Απο ότι εχω καταλάβει από την περιγραφή, ναι...
kgian Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Λοιπόν, η οθόνη ήρθε. Έκανε συνολικά μια εβδομάδα. Με λίγα λόγια μπορώ να πω πως είμαι ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ!!! Κατ'αρχάς δεν πιάστηκε στο τελωνείο. Ήρθε πολύ γρήγορα. Όπως είχα πει πήρα το μοντέλο με HDMI , DVI και VGA input. Πρώτα την δοκίμασα με το DVI. Έδειξε αμέσως σε φουλ ανάλυση. Πολύ ωραία χρώματα, δεν είδα κάποιο καμένο ή κολλημενο πιξελ. Μπορεί να υπάρχουν αλλά είναι τόσο μικρά που δεν φαίνονται. Δοκίμασα το far cry 3 σε χαμηλότερη ανάλυση γιατί η κάρτα μου ΑΤΙ 7770 δεν σηκώνει παιχνίδια στην native και παίζει μια χαρά. Δείχνει σχεδον σε full screen. Και λέω σχεδόν γιαγτί αφήνει ένα περιθώριο περίπου 1.5 εκατοστο τριγύρω. Φυσικά στην native δεν έχει τέτοιο θέμα. Επίσης δοκίμασα από το menou της να την βάλω σε overscan και εκεί δείχνει full screen αλλά είναι ζουμαρισμένη περίπου 1 πόντο έξω από το πλαίσιο της οθόνης. Δεν παρατήρησα κάποιο θέμα με lag στα παιχνίδια. Επίσης δοκίμασα με HDMI και περνάει και τον ήχο κανονικά από τα ηχεία της αλλά βέβαια δεν είναι και πολύ ποιοτικά αν έχεις κατι καλύτερο. Μετά δοκίμασα με VGA και ήταν λίγο θολά. Καμία σχέση όπως με το DVI ή το HDMI που η εικόνα ήταν κρύσταλλο. Δεν δοκίμασα όμως να την ρυθμίσω να δω αν βελτιώνεται. Ίσως αν έπαιζα με τις ρυθμίσεις από το OSD να έφτιαχνε. Τέλος δοκίμασα να την συνδέσω με ένα laptop toshiba tecra a8 με core2duo, intel integrated graphics και μόνο VGA. Εκεί μπορούσε να δείξει μέχρι 1600χ1200. Ότι άλλο θέλετε ρωτάτε και απαντάω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 δώρον άδωρον το HDMI, σηκώνει 1440p? καλύτερα να έπαιρνες κάποιο με DisplayPort...
kgian Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 δώρον άδωρον το HDMI, σηκώνει 1440p? καλύτερα να έπαιρνες κάποιο με DisplayPort... Σηκώνει αμέσως 1440p , με ένα απλό φτηνό καλώδιο hdmi και περνάει και ήχο κανονικά. Με μια γρήγορη αναζήτηση δεν βρήκα κάποια με displayport σε λογική τιμή. Τι καλύτερο προσφέρει το DP; Επίσης, το glossy είναι ανεπαίσθητο. Μπορώ να πως πως έχει πολύ λίγες αντανακλάσεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 έβαλαν δλδ hdmi 1.4? μια χαρά... επώνυμα 27αρια δεν έχουν για αυτό το ανέφερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα