phanispal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό λέω ρα, ότι μπαίνει ένδειξη 50$ και το κουτί είναι τεράστιο, όχι ότι το μέγεθος λέει κάτι πάντα. Δηλαδή ό,τι να 'ναι.
Xorxhs! Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Η οθόνη ειναι απλα κορυφαία, δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο τις 27αρες Dell, παρα μονο τα 3 χρονια εγγύησης. Όσο για το τελωνείο, είχα πάρει τηλεφωνο στο Ελ. βενιζελος και τους ρωτησα οτι περιμένω πακέτο απο Κορέα΄και αν εχει κολλήσει στο τελωνείο για δασμούς. Το πρώτο πραγμα που με ρώτησε ειναι με ποια εταιρία μου το έχουν στείλει. Τους ειπα EMS και αμέσως απαντησε οτι δεν θα έχω πρόβλημα...τα συμπεράσματα δικά σας..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 κορυφαία δεν την λες, απλά τρελό VFM...
Millennium Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Χαλαστηκε ο Dellakias. Τρελο vfm οντως.
Xorxhs! Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 τις πρωτες δαχτυλιες τις εκανα....με τι τις καθαρίζετε?
vadergr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Ισχύει ότι με αυτές δεν μπορείς να μπεις στο bios? Αν ναι, πρέπει να έχουμε και μια εφεδρική εκεί κοντα? Μόνο και μόνο αυτο είναι deal breaker για μένα... Πως και δεν έχουν σκεφτει να το ξεπεράσουν αυτο το πρόβλημα ?
Xorxhs! Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Ισχύει ότι με αυτές δεν μπορείς να μπεις στο bios? Αν ναι, πρέπει να έχουμε και μια εφεδρική εκεί κοντα? Μόνο και μόνο αυτο είναι deal breaker για μένα... Πως και δεν έχουν σκεφτει να το ξεπεράσουν αυτο το πρόβλημα ? Μη βιάζεσαι.. Μια χαρά μπαίνεις στο bios, το είχα διαβάσει και εγώ αυτο που λες, αλλά δεν έχω απολύτως κανένα προόβλημα Και boot screen kai bios 1
phanispal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μπορείς να τις καθαρίσεις με ένα πανάκι μικροϊνών ή swiffer και ελάχιστο νερό, ή ακόμα και χωρίς νερό, απλά με την ανάσα σου :Ρ Κι όμως, κάνει δουλειά
kgian Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Να κάνω και εγώ τις ερωτήσεις μου μια και ψάχνομαι για οθόνη! Αν βάλουμε μικρότερη ανάλυση πχ για να παίξουμε παιχνίδι λίγο πιο ομαλά, το στρετσάρει σε όλη την οθόνη ή δείχνει μόνο στο κέντρο; Έχω μια ati 7770 οπότε δεν σηκώνει παιχνίδια στην native...
phanispal Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Full screen θα παίξει. Για να το δείξει στο κέντρο που λες, πρέπει να υποστηρίζει 1:1 το monitor, όπως το U2711.
kgian Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Αυτό θέλω και εγώ! Να δείχνει σε όλη την οθόνη! Δεύτερη ερώτηση, ματ ή γυαλιστερό;
Sotosgl Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Προσωπικα Glossy αλλα εξαρταται και απο τον χωρο σου, Εγω με παραθυρο πανω αριστερα απο το Pc δεν εχω το παραμικρο προβλημα τωρα με παραθυρο απο πισω δεν ξερω να σου πω αλλα και με flash που εβγαλα photo η αντανακλαση ηταν ελαχιστη. Υ.Γ. No comments για τον Ταρανδο παρακαλω
Prospector8 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Παιδιαααα εχει ενα κουκλακι ταρανδο στο γραφειο τουυυ,αααααα Το ιδιο keyboard εχουμε,ευχαριστημενος απο την αγορα??
kgian Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μίλησα με 2-3 πωλητές και μου επιβεβαιώσαν πως αν βάλω να παίξω σε μικροτερη ανάλυση θα μου κάνει stretch σε όλη την οθόνη...
phanispal Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μα λογικό είναι, δε θα μπορούσε να ισχύει αποκλειστικά το 1:1. Ή strech θα κάνει, ή και τα δύο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα