Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα..

Σημερα το μεσημερακι λοιπον που πηγα να ανοιξω το pc κολλησε στο starting windows..Εκανα 2-3 επανεκκινησεις αλλα παλι τα ιδια..Το βγαζω απο μπριζα κτλ το ανοιγω και μπαινει..Στη συνεχεια ομως δεν ανοιγε με τιποτα τα αρχεια τα παιχνιδια και τα προγραμματα που εχω αποθηκευμενα 2ο σκληρο καθως στον SSD εχω μονο το OS..

Επομενες επανεκκινησεις οι περισσοτερες αποτυχημενες η μπαινει windows μετα απο 5 λεπτα ενω μεχρι χτες εμπαινε σε 15 δευτερολεπτα...

Ανοιγω το κουτι και αποσυνδεω τον 2ο σκληρο και το pc ανοιγει σφερα οπως και πριν..

Τον ξαναβαζω πανω ανοιγει παλι το pc με μεγαλη καθυστερηση και δεν τον διαβαζει!!

Ξανα μανα τα ιδια κτλ αφου τον διαβασε με τα πολλα ειμαι σε φαση τωρα τσεκαρισματος για bad sectors κτλ αλλα κανει πααααρα πολυ ωρα και δεν ξερω καν αν θα το ολοκληρωσει...

Το θεμα ειναι αν ο σκληρος ειναι το προβλημα και ποσο μαλον ετσι στα καλα καθουμενα...

Να πω οτι εχω κανει system restore, virus scans κτλ..Επισης δεν εκανα τιποτα διαφορετικο απ'οτι κανω συνηθως ωστε να δημιουργηθει αυτο το προβλημα, μεχρι χτες δουλευ μια χαρα...

Τα φωτα σας παιδες!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...