Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tα στοιχεία:

Περιστασιακός gamer

1920Χ1200

Το σύστημα της υπογραφής

Λοιπόν, εβαλα το bordelands 2 να περάσω λιγο την ωρα μου, αλλά δυστυχώς το σύστημα δε μπορεί να τα maxάρει όλα.

Σκεφτομαι λοιπόν μπας και προβώ στην αναβαθμιση της GPU.

Ερωτώ λοιπόν: για την περιστασιακή χρήση που κανω, θελω μια καρτα να "βγαλει" μια διετία χαλαρά. Αρα κοιτάω προς 7950/660 ti ;

Μηπως ο επεξ. θα φρενάρει τη νεα καρτα; Τον εχω χρονισμένο χαλαρά στα 3.4GHz.

Υ.Γ. σκεφτηκα να αγοράσω μια 5870 ακόμη,αλλα τζαμπα μπλέξιμο θαρρώ.

Δημοσ.

Μιας και κάνεις περιστασιακό gaming ρε φιλαράκι, εγώ θα σου έλεγα να προσαρμόσεις λίγο τις ρυθμίσεις και να κρατήσεις τα χρήματα σου για κάτι άλλο. Δεν ειναι δα και καμμια κάρτα της πλάκας η 5870.

Αν οχι, τότε ναι..μια 7950/660ti, θα σου δώσει αυτό που θες.

Ιδιαίτερο bottleneck, δεν νομίζω να σου κάνει ο q5550 (τουλάχιστον οχι στα minimum frames/s που είναι και το σημαντικό), αλλά σίγουρα δεν θα δεις και τις ίδιες επιδόσεις φερ'ειπείν με ένα σύστημα με i5/i7/fx τελευταίας γενιάς, με την ίδια κάρτα.

Δημοσ.

Aγαπητέ trek, το σκέφτηκα κι εγώ αυτό, αλλά πχ στο borderlands 2 που δε νομίζω πως ειναι δα και κάνα φουλ απαιτητικό, εχω κατεβάσει κάποιες ρυθμίσεις και πάλι δε παίζει νερό. Δηλαδή εχει μεν 50 fps καρφωμένα στα χαλαρά πεδία, αλλά οταν γίνεται σφαγή, πεφτει πολύ και με εκνευρίζει.

Δηλαδή με κουράζει η κατάσταση του να φτάσω να τα παίζω ολα σε Low ,απλως για να λεω πως η 5870 "αντεχει".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...