kanesaxo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Tα στοιχεία: Περιστασιακός gamer 1920Χ1200 Το σύστημα της υπογραφής Λοιπόν, εβαλα το bordelands 2 να περάσω λιγο την ωρα μου, αλλά δυστυχώς το σύστημα δε μπορεί να τα maxάρει όλα. Σκεφτομαι λοιπόν μπας και προβώ στην αναβαθμιση της GPU. Ερωτώ λοιπόν: για την περιστασιακή χρήση που κανω, θελω μια καρτα να "βγαλει" μια διετία χαλαρά. Αρα κοιτάω προς 7950/660 ti ; Μηπως ο επεξ. θα φρενάρει τη νεα καρτα; Τον εχω χρονισμένο χαλαρά στα 3.4GHz. Υ.Γ. σκεφτηκα να αγοράσω μια 5870 ακόμη,αλλα τζαμπα μπλέξιμο θαρρώ.
GerwnOnoufrios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Η 7950 κραταει και για τα επομενα 10 χρονια
kanesaxo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Θαρρώ πως είσαι λίγο υπερβολικός όμως... 1
GerwnOnoufrios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Ε ναι...παρε την 7990 και θα εισαι ομως http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=32138&cat=5 AYTH θα κρατησει Γενικα μην κοιτατε το ποσα χρονια θα βγαλει,γιατι καθε χρονο βγαινει κατι καινουργιο
trek Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μιας και κάνεις περιστασιακό gaming ρε φιλαράκι, εγώ θα σου έλεγα να προσαρμόσεις λίγο τις ρυθμίσεις και να κρατήσεις τα χρήματα σου για κάτι άλλο. Δεν ειναι δα και καμμια κάρτα της πλάκας η 5870. Αν οχι, τότε ναι..μια 7950/660ti, θα σου δώσει αυτό που θες. Ιδιαίτερο bottleneck, δεν νομίζω να σου κάνει ο q5550 (τουλάχιστον οχι στα minimum frames/s που είναι και το σημαντικό), αλλά σίγουρα δεν θα δεις και τις ίδιες επιδόσεις φερ'ειπείν με ένα σύστημα με i5/i7/fx τελευταίας γενιάς, με την ίδια κάρτα.
Millennium Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Αν ενδιαφερεσαι για AMD Radeon καρτα κοιτα και το bundle με τα παιχνιδια.
kanesaxo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Aγαπητέ trek, το σκέφτηκα κι εγώ αυτό, αλλά πχ στο borderlands 2 που δε νομίζω πως ειναι δα και κάνα φουλ απαιτητικό, εχω κατεβάσει κάποιες ρυθμίσεις και πάλι δε παίζει νερό. Δηλαδή εχει μεν 50 fps καρφωμένα στα χαλαρά πεδία, αλλά οταν γίνεται σφαγή, πεφτει πολύ και με εκνευρίζει. Δηλαδή με κουράζει η κατάσταση του να φτάσω να τα παίζω ολα σε Low ,απλως για να λεω πως η 5870 "αντεχει".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα