A_panM Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 λοιπον αντιμετωπιζω ενα προβλημαμε ενα fujitsu siemens amili xi1547.Windows 7 εχω προβλημα με την συνδεση στο ιντερνετ, ολα καλως με οδηγους και κτλ αλλα μου βγαζει ενα μνμ οτι τα windows δεν μπορουν να συνδεθουν με τις ρυθμισεις του διακομιστη.Αυτο το εμφανιζει οταν κανω επιλυση προβληματων.Απεγκατεστησα τους οδηγους και τους ξανα εγκατεστησα αλλα ματαια....μηπως υπαρχει περιπτωση να εχει καει τπτ απο την καρτα δικτυου.Ουτε με εθερνετ συνδεεται.
kazaleon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 συνδεόσουνα παλιότερα στο ίδιο δίκτυο? έκανες κάτι πριν σου παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα?
A_panM Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 συνδεόσουνα παλιότερα στο ίδιο δίκτυο? έκανες κάτι πριν σου παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα? ναι κανονικα συνδεομουνα...Ολο και κατι θα εγινε πριν παρουσιαστει το προβλημα αλλα δεν ξερω...το ειχε ο μικρος ανιψιος μου (3 χρονων) οποτε καταλαβαινεις ενας θεος ξερει τι πατησε και παρουσιαστηκε αυτο το προβλημα...
kazaleon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Κατάλαβα, έχω και εγώ ανάλογη εμπειρία! όταν συνδέεις το καλώδιο δικτύου σου λέει ότι συνδέθηκε το καλώδιο και μετά δεν φεύγει το θαυμαστικό?
A_panM Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 οχι οταν συνδεω το καλωδιο δικτυου δεν κανει απολυτως τιποτα...ουτε σε σελιδες μπαινει γιατι προφανως κατι παιζει..Ασε που στη διαχειριση συσκευων υπαρχουν κατι ασχετα με θαυμαστικο (ΙΡν6, ΙΡν4 ,ΡοΡΡΕ κατι τετοια κουλα) τα οποια δεν ξερω τι ειναι.Οι οδηγοι ομως της ασυρματης καρτας και της καρτας δικτυου ειναι εγκατρστημενη σωστα!
kazaleon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Παίζει το λάπτοπ σου να έχει κανένα διακόπτη On-off στο πλαϊ για το wirless lan και να είναι off? όταν λέο να κάνει κατι όταν συνδέεις το καλώδιο εννοώ κάτω στην "οθόνη" που έχει δίπλα στην ώρα (κατω δεξια) η οποία λογικά είναι με kokkino (x)
A_panM Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Παίζει το λάπτοπ σου να έχει κανένα διακόπτη On-off στο πλαϊ για το wirless lan και να είναι off? όταν λέο να κάνει κατι όταν συνδέεις το καλώδιο εννοώ κάτω στην "οθόνη" που έχει δίπλα στην ώρα (κατω δεξια) η οποία λογικά είναι με kokkino (x) εχει διακοπτη και ειναι κανονικα ανοικτος! οχι δεν κανει τιποτα οταν συνδεω το καλωδιο παραμενει με Χ...Δεν βλεπω να βρισκω ακρη...
kazaleon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Πραγματικά είναι καποω περίεργο το θέμα, το καλώδιο, το ρουτερ αυτα τα έλενξες?
A_panM Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 ναι δεν μπορω να καταλαβω τι εχει γινει..το ρουτερ δεν νομιζω να εχει κατι αφου ειμαι συνδεδεμενος με τον σταθερο (ασυρματα).Μπηκα σε ασφαλη λειτουργια εβγαλα οδηγους τους ξανα εβαλα αλλα ματαια...Οταν κανω επιδιορθωση ξαναλεω εμφανιζει το μηνυμα οτι δεν μπορει να συνδεθει με το διακομιστη και κατι τετοια...
kazaleon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 παίζει το ρουτερ να μην έχει DHCP και να πρέπει να βάλεις χειροκίνητα ip? δες στο σταθερο αν τις ip τις πέρνει αυτόματα (ιδιοτιτες προσαρμογέα ασύρματου) παντος με το καλώδιο έχω φάει κόλλημα δεν μπορεί να το συνδέεις καινα μην κάνει κάτι. μήπως να το δώσεις πίσω στον ανιψιό σου μπας και το επαναφέρει χαχαχαχα
A_panM Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 αυτοματα τις παιρνει δεν εχει προβλημα και στο λαπτοπ αυτοματα τις επαιρνε οταν δουλευε.. Να σου πω την αληθεια αυριο θα τον φωναξω να μου πει τι πατησε....0αχαχχα0χα0χα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα