ouzo-power Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Στο σπίτι μου δεν πιάνω καθόλου σήμα (cosmote) μέσα σε αυτό (από τότε που ανακαλύφθηκαν τα κινητά) ,αλλά αν βγω έξω στα 5 μέτρα πιάνω 3/5 γραμμές σήμα. Εδώ και 4 μήνες έψαχνα λύση και ανακάλυψα αυτή την πατέντα που σας στέλνω στο παρακάτω link … http://www.ebw.gr/el/product/13734/%CE%95%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%85%CF%84%CE%AE%CF%82-3G-GSM-800-2500MHz-300%CF%84-%CE%BC-%CE%9C%CE%B5-%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%BE%CF%89 αλλά είναι πολύ ακριβό αυτό και έτσι έψαξα στο e-bay όπου και βρήκα κάτι παρόμοιο στο παρακάτω link … http://www.ebay.com/itm/1-TOP-Cell-Phone-Signal-Amplifier-RF-Repeater-GSM-900MHZ-Booster-New-600M-70db-/121015211551?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c2d11961f κάπου στην μέση της σελίδας μπορούμε να διακρίνουμε το παρακάτω κείμενο που λέει: *****This is a brand new GSM / UMTS 900MHz mobile phone signal repeater kit, which can work in all GSM & UMTS 900MHz networks in the world άρα απ ότι λέει δουλεύει με όλα τα δίκτυα τις κινητής τηλεφωνίας (cosmote,Vodafone,wind). Σημείωση:η κεραία της cosmote δεν φαίνετε στο σημείο που μου έρχεται το σήμα έξω από το σπίτι. Εσείς που ξέρετε περισσότερα γι αυτά πιστεύεται ότι θα δουλέψει η πατέντα που βρήκα στο e-bay η θα είναι πεταμένα λεφτά ???
NikosKallithea Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μηπως σου καψει τον εγκέφαλο αυτο το πραγμα μεσα στο σπιτι, για ψαξε καλυτερα τι εκπομπές εχει σε σχεση με τα επιτρεπτά ορια. 1
ouzo-power Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 καλα λες ,μιας και εχω και μικρο σπιτι θα το κοιτάξω!
kemosabe Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 H ψοσμοτε δουλεύει στα 1800 οπότε δεν ξέρω αν θα σου κάνει.
ouzo-power Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 δουλεύει και στα 1800 Mhz και στα 900 Mhz ,τσεκαρε στο link .... http://www.adslgr.com/forum/threads/567138-%CE%97-COSMOTE-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%AC-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%AD%CE%BF%CE%BD-%CF%86%CE%AC%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1-900MHz-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1-1800-MHz
ouzo-power Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 καμια ιδέα καποιος αλλος ..... ???
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μηπως σου καψει τον εγκέφαλο αυτο το πραγμα μεσα στο σπιτι, για ψαξε καλυτερα τι εκπομπές εχει σε σχεση με τα επιτρεπτά ορια. Τα ειπαμε πολλες φορες... Το κινητο οταν εχει χαμηλο σημα πολλαπλασιαζει την ισχυ εκπομπης του για να διατηρησει το σημα σε οκ ποιοτητα. Απο εκει που μπορει να λειτουργει 0,1Watt/kgr μπορει να φτασει και τα 2watt/kgr αναλογως το μοντελο. Μιλαμε για 2Watt/kgr απευθειας στο κεφαλι ετσι? Ενας μινι αναμεταδοτης σαν τον συγκεκριμενο παραγει λιγη ισχυ αλλα αρκετη για να μην ταλαιπωρειται το κινητο να πιασει σημα και να εκπεμπει αυτο το 0,1 Watt/kg αντι των 2watt/kg. Εν τελει εγω αν ειχα κακο σημα στο σπιτι θα προτιμουσα να τοποθετησω την ισχυ που εχει ενα "δυνατο ρουτερ", ουτως ωστε να μην καιω το κεφαλι μου με 5πλασια ισχυ ~2Watts την ωρα που θα μιλαω. Yπολογισε οτι ο αναμεταδοτης εχει ισχυ περι τα 500mw τη στιγμη που διαφορες usb wifi κεραιες που χρησιμοποιουν διαφοροι στο σπιτι τους αφοβα εχουν 4πλασια ισχυ...
haHa Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Φιλε ouzo-power, στην θεση σου θα επαιρνα τηλεφωνο την cosmote και θα ζηταγα την υπηρεσια cosmote τελειο σημα. (με την προυποθεση οτι εχεις adsl σπιτι σου και το κινητο σου ειναι 3g, οχι παλιας τεχνολογιας.) Σου δινουν ενα femtocell και πιανεις φουλ σημα σπιτι σου. Το επισημο κοστος του ειναι 90€, αλλα στους περισσοτερους συνδρομητες το δινουν δωρεαν ή με μικροτερο κοστος.. Τις κομπογιαννητικες "λυσεις" αμφιβολου ποιοτητας και αποτελεσματος που προτεινουν διαφοροι ασχετοι κ "γνωστες" καλυτερα θα ηταν να τις αποφυγεις.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Τις κομπογιαννητικες "λυσεις" αμφιβολου ποιοτητας και αποτελεσματος που προτεινουν διαφοροι ασχετοι κ "γνωστες" καλυτερα θα ηταν να τις αποφυγεις. Παρεμπιπτοντως το GSM repeater δεν ειναι κομπογιαννιτικη λυση. Γενικα η αναμεταδοση σηματος δεν αποτελει κομπογιανιτικη λυση, αλλα αντιθετα ειναι θεμελιωδης κανονας σε πασης φυσεως τηλεπικοινωνιακα δικτυα και ΒΑΣΙΚΗ λυση σε περιπτωσεις σαν του φιλου. Να μην αφοριζουμε ελαφρα τη καρδια πραγματα τα οποια προφανως αγνοουμε. Το θεμα της ποιοτητας και του κατα ποσο μια συγκεκριμενη συσκευη repeater θα λειτουργησει ικανοποιητικα, εξαρταται απο διαφορες μεταβλητες και φυσικα απο το τι αγοραζεις-πληρωνεις. Μια αλλη μεταβλητη ειναι το που θα τοποθετησεις την κεραια ληψης, διοτι αν δεν εχει σημα εκει που θα την τοποθετησεις προφανως ειναι δωρον-αδωρον. Χρειαζεται εγκατασταση σε ταρατσα με περασμα coaxial καλωδιου συγκεκριμενης ειδικης ωμικης αντιστασης/εμπεδησης μεχρι το σημειο που θα τοποθετηθει η μοναδα του repeater, επειτα θες σωστες ενωσεις με κολητηρι και πρεσα κλπ, εργαλεια που δεν εχει ο καθενας. Αν ΞΕΡΕΙΣ να κανεις την δουλεια και αν ΞΕΡΕΙΣ τι θα παραγγειλεις τοτε το αποτελεσμα απλως δικαιωνει την επιλογη. Αυτο που δεν γνωριζω -και γιαυτο δεν απαντω στο ερωτημα- ειναι την ποιοτητα και την αποτελεσματικοτητα του συγκεκριμενου gsm repeater. Αλλα repeater που εγκατεστησα, δουλεψαν (δουλευουν) μια χαρα παντως. Επισης μετρησεις που εκανα με μετρητη ηλεκ/τικης ενεργειας εδειξαν οτι υπαρχει δυνατη ισχυς μονο κοντα στο repeater που σε αποσταση 4-5 μετρων απο αυτο γινεται αμελητεα, οσο κι αυτη ενος ιντερνετ ρουτερ σε αποσταση 1 μετρου απο αυτο, χοντρικα. (τις μετρησεις τις εκανα στην μπαντα των 1800mhz και αντιστοιχα 2400 για ενα τυπικο ρουτερ, δυστυχως για την μπαντα των 900 η συσκευη μου δειχνει μονο τις αρμονικες συχνοτητες καθως δεν ειναι στο πεδιο ληψης της).
haHa Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ενδιαφεροντες οι πληροφοριες MiDi_MiLiZ, αλλα θεωρω πως αν ο φιλος εχει adsl σπιτι του, τοτε η λυση του cosmote τελειο σημα με το femtocell ειναι μακραν καλυτερη και φθηνοτερη.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ναι σε αυτην την περιπτωση ειναι καλυτερη επιλογη το femtocell
ouzo-power Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Σας ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες που μου δώσατε παιδια! Για αρχή λέω να δοκιμάσω αν πιάνει το cosmote τέλειο σήμα και αν δεν πιάνει έχουμε κ την υπηρεσία money back απο τον γερμανο!
haHa Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Αν εχεις adsl σπιτι σου και 3g κινητο, τοτε σιγουρα θα πιανει. Επισης αν παρεις τηλεφωνο στην υπηρεσια εξυπηρετησης πελατων της cosmote και εξηγησεις οτι δεν πιανεις καλο σημα και δεν μπορεις να κανεις κλησεις σπιτι σου, τοτε σχεδον σιγουρα θα στο δωσουν σε χαμηλοτερη τιμη, μπορει και δωρεαν.
ouzo-power Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Αυτό θα κάνω, αφού έχω adsl και htc wildfire(με 3g) κ δεν έχω κάλυψη cosmote στην περιοχή μου θα τους πάρω τηλ. Και πάλι σας ευχαριστώ για όλα! :-)
κατσαβιδης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 για κοιτα αυτο μπορει να σου κανει http://www.e-anagnostou.gr/%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%B5%CE%BD%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%8D-roiscok-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-1103-rp208k-%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-gsm,%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-p-14415.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα