Vouloubasis150 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 η ερωτηση ειναι: τι καλυτερο εχουν τα windows 8 απο τα 7 ? ποιος ο λογος δηλαδη να παω απο τα 7 στα 8? ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!
makiss8 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 δεν ξερω για τα 8 παντως τα 7αρια ειναι πολυ σταθερα κ δεν εχω κανενα προβλημα,, τωρα αν τα 8 bootaroun πιο γρηγορα και θελεισ να τα βαλεισ ειναι αναλογα τι θελει ο καθενασ,, 1
god21 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 πιο γρήγορα σε bootαρισμα, σε ανταπόκριση είnαι αρκετά stable.. Αυτά τρέχω αυτή τη στιγμή και είναι μια χαρά ! 1
Vouloubasis150 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 δεν ξερω μαρεσουν πιοπολυ τα 7αρια...., αλλα θα δειξει στο μελλον ... απο απορια ρωταω επειδη ολοι μιλανε για τα 8αρια...
NikosKallithea Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Προς το παρόν δεν νομιζω να εχουν κάποια διαφορά, άλλα στο μέλλον θα γινει οτι γινετε καθε φορα, σιγα σιγα θα βγει υλικο που θα χρειάζεται τα 8, εφαρμογές που θα τρέχουν καλύτερα στα 8 ή που δεν θα υποστηρίζονται από τα 7, κλπ Να γυρίζει το χρήμα δηλαδή
DJ_XLR8 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Προσωπικά, τα windows 8 είναι κάτι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με τα 7 όσον αφορά τον τρόπο χειρισμού. Αν έχεις συνηθίσει τα 7 θα χρειαστείς χρόνο για να μάθεις τα 8... Βαλτα ως 2ο λειτουργικό πάνω στα 7 και δες αν θα σου είναι εύχρηστα. Αν όχι... μείνε όπως είσαι. Αποστολή από το HTC One X με τη χρήση Insomnia App
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 να σου πω και εγω την γνωμη μου..οπως σου ειπανε θα περασει λιγος καιρος μεχρι να τα μαθεις γιατι ειναι κατι διαφορετικο...ειναι το στυλ των 7 αλλα εχουν αλλαξει πολλα σε εμφανιση...προσωπικα τα εχω εδω και 3 μερες και δεν εχει βρεθει καποιο προβλημα ειναι πολυ καλα σε αποδοση...βαλτα ως δευτερο λειτουργικο η ακομα καλυτερα σαν εικονικο λειτουργικο οπως το virtualbox δουλεψετα και μετα αποφασιζεις τι θα κρατησεις
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 οι εκδοσεις windows 8 που υπαρχουν ειναι core/pro/enterprise
thelos257 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Την καλημερα μου και απο μενα χθες εχω κανει φορματ τον υπολογιστη μου απο 7 ultimate σε 8 pro with media center και ολα δουλευουν αψογα χωρις προβληματα ολα ειναι συμβατα και ενα ομορφο περιβαλλο οποτε μην το σκεφτεσαι πολυ βαλ τα 8άρια αμεσος δεν θα χασεις αντιθετος..
tolis_01 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Επειδή λες για link για το ISO των Windows 8, να έχεις υπόψιν σου πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος αξιόπιστος και μόνιμος τρόπος "πλάγιας" ενεργοποίησης τους. Οπότε δεν είναι και η καταλληλότερη εποχή για να τα χρησιμοποιήσεις σαν main λειτουργικό αν δεν κατέχεις νόμιμη άδεια χρήσης. 1
ICheats Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Προσωπικά εγώ θα πρότεινα να πας στα 8,,, άλλωστε τα windows παραμένουν windows έχοντας τα γνωστά προβλήματα αστάθειας με τη μεγάλη πάροδο του χρόνου!! όμως απόσο έχω δει κάθε έκδοση πάει και λίγο καλύτερα!! (εξαιρούνται τα σβήστα)!!!! όπως είπε και ο NikosKallithea κάποια στιγμή θα προχωρήσουν πολλά με βάση τα 8!! οπότε πήγαινε αμέσως! δεν θα χάσεις τίποτα!! Το μόνο πρόβλημα είναι με την εμφάνηση αλλά μπορείς να μπλοκάρεις το metro!! δες video + description: http://www.youtube.com/watch?v=0CAuvlmPbJE
vaiosgtr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 για μενα εκαναν καλυτερη δουλεια στα 8 και οτι πιο καινουργιο ειναι και καλυτερο στην πληροφορική τουλάχιστον γνωμη μου !
BrainDope Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Εγω τα εχω βαλει δυο μερες τωρα και μου εχουν αφησει αναμηκτα συναισθηματα. Μου αρεσει το fancy look και οι προθετες λειτουργιες, αλλα εχει μερικα πραγματακια που μου την σπανε(πχ το οτι τα apps κανουν μονο minimize και για να τα κλεισεις πρεπει να πας αριστερα-δεξι κλικ-κλεισιμο). Επισης μου λειπει απιστευτα το start menu και σπαζομαι που πρεπει να βαλω app για να το εχω. Τελος, ξερω οτι μολις βγηκανε, αλλα το store ειναι γεματο με μουφα apps. Ο χρονος θα δειξει
corrupted Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 αλλα εχει μερικα πραγματακια που μου την σπανε(πχ το οτι τα apps κανουν μονο minimize και για να τα κλεισεις πρεπει να πας αριστερα-δεξι κλικ-κλεισιμο). Τα apps του metro εννοεις? Αν ναι, μπορεις να τα κλεισεις πολυ απλα. Πηγαινοντας το mouse στο πανω μερος της οθονης (τερμα πανω), εμφανιζεται ενα χερακι. Ποιανεις λοιπον το παραθυρο, το σερνεις τερμα κατω, και κλεινει.
BrainDope Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Τα apps του metro εννοεις? Αν ναι, μπορεις να τα κλεισεις πολυ απλα. Πηγαινοντας το mouse στο πανω μερος της οθονης (τερμα πανω), εμφανιζεται ενα χερακι. Ποιανεις λοιπον το παραθυρο, το σερνεις τερμα κατω, και κλεινει. Ωραιος. Δεν το ηξερα. Παντως καλυτερα να γινοτανε βαζοντας τον κερσορα στην πανω δεξια γωνια και να κραταγανε μονο την κατω δεξια γωνια για το charm bar.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα