kobuzakos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα, έκανα μια προχειρη αναζητηση για smartphones και βρηκα πολυ χαμηλες τιμες απο 80 εως 100 ευρω. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: θα μπορουσε καποιο τετοιο κινητο να τρεξει skype; Υ.Γ (Μερικα απο αφτα ειναι: ZTE Mimosa Mini , X-PHONE 9300 SIII 4.0 , G71 3.7" Dual Sim Wifi) Ευχαριστω
mpasketpro Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Εφοσον εχει android(δεν ξερω για τα Windows Phone τωρα αμα εχουν αλλα στα 80-100 δεν εχει WP!) ναι. ΤΟ θεμα σου ειναι να εχει front camera (μπροστινη) αλλιως πιστευω δεν υπαρχει και νοημα.. Αν χρησιμοποιεις πολυ το Skype παρε ενα που να εχει και μπροστινη.
dancer_69 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Το skype λειτουργεί και σε android και σε wp. Το θέμα είναι ότι η ποιότητα του ήχου(τουλάχιστον σε android συσκευή που το έχω δοκιμάσει) δεν είναι καθόλου καλή. Αντίθετα, για android συσκευές υπάρχει το εναλλακτικό viber, που έχει πολύ καλή ποιότητα ήχου σε σχέση με το skype.
kobuzakos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστω, Λοιπον ειδα ενα smartphone το οποιο κοστιζει 90 ευρω,το θεμα ειναι πως απ' οτι βλεπω εχει καμερα μπροστα αλλ στην wind λεει πως δεν υποστηριζει βιντεο κληση ( http://www.wind.com....e/?deviceid=405 ) αλλα στο skroutz.gr λεει πως εχει δευτερευουσα καμερα ( http://www.skroutz.g...imosa-Mini.html ) λοιπον τι λετε ;;; :unsure: :unsure: Υ.Γ Θελω να κανω κληση σε υπολογιστη που εχει skype :wacko: :wacko:
qsis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 στο προηγουμενο μου κινητο που ειχε 600αρη επεξεργαστη δουλευε μια χαρα παντως
Gsoux Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Βιντεο κληση εννοουν τη βιντεο κληση μεσω κινητης που υπηρχε παλια στα κινητα αν θυμασαι Εγω τωρα εχω se live walkman κ εγω με 600 αρη επεξεργαστη και δουλευει κ σε μενα το ακυπε μια χαρα απολες τις αποψεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα