Προς το περιεχόμενο

Relisys Service

akiss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για οποιον εχει οθονη απο την Relisys με προβλημα και δεν βρισκει την αντ\πια(η matech εκλεισε εδω και 1 χρονο περιπου) απο εχθες την εχει επισημα η Αλμαν Ελλας.Το λεω γιατι η δικια μου εχει καει εδω και 6 μηνες και δεν εβγαζα ακρη μου ειπαν οτι απο την αλλη εβδομαδα (να παραλαβουν πρωτα οθονες) θα ερθουν για οn site service και αντικατασταση...

το αναφερω μηπως την εχουν παθει και αλλοι....

Δημοσ.

Δυστυχώς η Alman δεν είναι ότι καλύτερο ......

Κανει εισαγωγές σε αμφίβολης ποιότητας επώνυμα προιόντα (μάλλον Β' διαλογής από τα εργοστάσια)...όπως και παρέχει service σε πολλές άλλες φιρμες όπως η Viewsonic ,Samsung κλπ

Το μόνο θετικό τιμές 20% φθηνότερες από τις "επίσημες".

Από εξυπηρέτιση υπολόγιζε μήνα....

Δημοσ.

η εγγυηση που εχω γραφει οτι σε περιπτωση αντικαταστασης η οθονη ειναι καινουργια και οχι μεταχειρισμενη....εαν δεν ειναι ετσι τοτε.... τα ξαναλεμε...

Δημοσ.
η εγγυηση που εχω γραφει οτι σε περιπτωση αντικαταστασης η οθονη ειναι καινουργια και οχι μεταχειρισμενη....εαν δεν ειναι ετσι τοτε.... τα ξαναλεμε...

Με άλλη "αντιπροσωπεία" .....δεν νομίζω πλέον να ισχύει.

Αν τα βρείς σκούρα ,email στην μαμά εταιρία στα κεντρικά της στην Αγγλία...

Δημοσ.

μου εφεραν σημερα καινουργια στο κουτι της και μαλιστα το καινουργιο μοντελο την 988(19").δουλευει τελεια...

Δημοσ.

εμενα παντως ηρθαν και την πηραν χωρις καν να τσεκαρουν αν οντως εχει προβλημα.με πηραν την παρασκευη και μου ειπαν οτι την δευτερα 10.00-16.00 θα ερθουν να την παρουν και ηρθαν στις 10.05.μου φερθηκαν πολυ ευγενικα....μηπως θα επρεπε να τους ξαναπαρεις με λιγο "αγριο τροπο";;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...