Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,σήμερα πήγα να τοποθετήσω τις μνήμες στην μητρική μου και έσπασα καταλάθος ένα από τα δυο πλαστικούλια που κοντράρουν οι μνήμες(σε κάθε slot),αν το κολλήσω με logo θα αντέξει?ή μπορεί να αλλαχτεί το πλαστικό?

Δημοσ.

που και πως έχει σπάσει?

Αν κουμπώνει η μνήμη και τη βλέπει το PC , άστα όπως έχουν.

Αν σου πέσει μέσα 1 σταγονίτσα logo .....?

Δημοσ.

Την μνήμη δεν την βλέπει και την βάζω σε άλλο slot(μήπως δεν πατάει καλά λόγου βάρους ψύκτρας γιατί η μνήμη είναι η corsair dominator),το κόλλησα με logo το κομματάκι αλλά δεν την έβαλα ακόμη την μνήμη πάνω θα την βάλω αύριο το πρωί,αν σπάσει ξανα (μακάρι να μην σπάσει) θα σας ανεβάσω φωτό.

Έβαλα logo όταν είχα το κομματάκι στο χέρι μου και μετά το κόλλησα κάθετα.(όπως όταν βάζουμε την μνήμη,που σηκώνονται τα αυτάκια πάνω κάτω και ασφαλίζει).

Δημοσ.

Πανω σε αυτα τα κλιπ νομιζω πρεπει να χει καποια συρματακια, ωστε να βραχυκυκλωνει και να περνα το ρευμα.

Θελω να πω οπως οταν το αφηνουμε ανοιχτο το κλιψακι το Pc δεν ξεκιναει, λογικα αντ ην κουμπωνεις επανω τη μνημη και δεν ανοιγει ή δεν την αναγνωριζει ολο και κατι θα εχει.

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια πρώτη φορά το ακούω αυτό, δεν το 'χω παρατηρήσει ποτέ και είμαι σίγουρος ότι στο παρελθόν μου 'χει τύχει κάτι τέτοιο και το σύστημα λειτουργούσε κανονικά.

Δημοσ.

Μολις δοκιμασα την μνημη αλλα δεν λειτουργει και παλι δεν εφταιγε το κομματακι που εσπασε κατι αλλο γινεται..Μαλλον με τα συρματακια που μου ειπατε κατι γινεται,αλλα γιατι η μνημη να κουμπωνει κανονικα;

post-210478-0-82463700-1352495601_thumb.jpg

post-210478-0-69479200-1352495623_thumb.jpg

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Προσπαθησε να παρατηρησεις αν στο κομματακι που σου σπασε, εχει τιποτα συρματακια, ή αν απ το υπολοιπο κομματι που ναι στη μητρικη στο κλιψ, προεξεχει κατι, ωστε να μην μπορει να βραχυκυκλώσει..

Δοκιμασες και ολες τις μνημες που χεις στο συγκεκριμενο σλοτ και δεν παιζει καμια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι δεν παιζει καμια,αλλα τωρα που το σκευτομαι το κατω μερος εχει μεινει κλειστο οποτε οποια και να βαλλω δεν την βλεπει το pc θα προσπαθησω να την ανοιξω κατω με ενα κατσαβιδι και να βαλλω την μνημη

Δεν εχει κανενα συρματακι πανω στο κλιψακι το εψαξα

Επεξ/σία από dorakos
Δημοσ.

Καλημέρα έχω ευχάριστα νέα,την μνήμη την είδε δεν έφταιγε το slot τελικά που έσπασε,ήταν λάθος η διάταξη που τις έβαζα (λόγω του ότι μου είχε κολλήσει το slot το συγκεκριμένο επειδή είχε σπάσει και είχα το μυαλό μου μόνο εκεί,δεν σκέφτηκα ότι βάζω λάθος τις μνήμες)τις έβαζα 1-2-3-4-5 και άφηνα το 6 κενό και τώρα που τις έβαλλα 2,3,4,5,6 την είδε κανονικά την μνήμη.. :-D :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...