saiz Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 οταν αγοραζω καρτα των 400euro και φευγα θαλω να τα εχει ολα επανω physx,adaptive vsync,txxa,καλους οδηγους ever για τους οδηγους παλι τα ιδια μου λες τον αλλο μηνα μπορει να δινουν καλυτερο boost οι nvidia drivers
trek Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Πάντως ρε παιδιά, κάπου είχε πάρει το μάτι μου, οτι σε μεγάλες πάντα αναλύσεις και όσο βάζεις έξτρα φίλτρα, η ψαλίδα μεταξύ της 670 και της 680, ανοίγει αισθητά. Αυτό βέβαια σε surround με τρεις οθόνες. Για να πω την αλήθεια και εμένα μου φαίνεται ψιλο-υπερβολή η 680 για μια οθόνη, την στιγμή που η 670 και ειδικά η 7970, είναι σε πιο ανταγωνιστικές τιμές για τις επιδόσεις τους. Aλλά αν υπάρχει το χρήμα και δεν σε νοιάζει το vfm..πας στην top of the top ΥΓ:Τις 690/7990 τις βγάζω εκτός γιατί δεν θεωρούνται κάρτες γραφικών αλλά.. διαστημόπλοια! 1
XMorsX Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Αν προτιμας να πληρωσεις 100 πανω απο την αντιστοιχων επιδόσεων AMD καρτα για το physx και το adaptive vsync αποψη σου. Αυτο δεν σημαινει οτι την καθιστα πιο συμφερουσα επιλογη. Επισης οι AMD καρτες εχουν πλεονεκτημα οταν χρησιμοποιουνται σε διαταξεις με πολλες οθονες, δεν εχουν μονο ο nVidia καρτες "ασους στο μανικι". Τελος να διευκρινισω και εγω οτι η κουβεντα ας εχει νοημα σε υψηλοτερες αναλυσεις των 1080p. Και trek μην ξεχνας οτι ο top of the top ειναι η 690, εκει να δεχτω οτι παραβλεπεις το vfm. 1
saiz Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Αν προτιμας να πληρωσεις 100 πανω απο την αντιστοιχων επιδόσεων AMD καρτα για το physx και το adaptive vsync αποψη σου. To προτιμω και οχι μονον εγω, αν εσυ θελεις να γλιτωσεις κανενα 50ακι παρε amd δεν υπαρχει "απολυτο" σε αυτα
Ekimus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για της απαντήσεις σας.Ήθελα να ρωτήσω το εξής. Ο ξάδερφος μου θέλει στο σύστημα να βάλει και Blu-ray player και πραγματικά δεν έχω κάτι σε value for money στο μυαλό μου.Αν έχετε υπόψιν σας κάτι θα με βοηθούσε πολύ. Επίσης με ρώταγε για SSD SAMSUNG 830 256GB σε σχέση με τον αντίστοιχο intel, της πρότασης σας, ποιος θεωρείται καλύτερος? **Μόλις με ενημέρωσε ότι πέραν του προβλήματος με τους drivers της AMD στο παρελθόν είχε και προβλήματα με τον σκληρό του που ήταν SEAGATE 1200.11 500GB και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ξαναγοράσει προιόντα της SEAGATE. Κατι σε Western Digital ίσως?**
fastarsolid Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Καλημερα!! Κατι ακυρο...Φτιαξε το "Φινλανδία" στον τίτλο σου
fastarsolid Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Grammar Nazi took care of this. Βασικα τρ που το ξανακοιταξα στο γοογλε λαθος το ειπα!!! Ειναι οντως Φινλανδια και οχι Φιλανδια.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα