Millennium Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Αυτός θα μας βρει καμια δουλειά εκεί να φύγουμε από 'δω; Φαντάζομαι χρειάζεται και οθόνη, έτσι; Ειδες Φινλανδια και αμεσως εσυ...
Ntinaras Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 αφου ειναι φιλανδια δε χρειαζεται καν να βαλει ψυκτρες και ανεμιστηρακια η καλυτερη επιλογη θα ηταν να τα παρει ολα απο το αμαζον.
saiz Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Παιδία σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!Θα χρειαστεί και οθόνη, ναι! Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι έχει πολύ κακή εμπειρία με Amd gpu's (με τους drivers - screen flickering etc) γιαυτό θέλει hands down nvidia.Μπορείτε να προτείνετε κάτι καλό? Όσο για την ραμ εαν θελήσει να πάει σε 16Gb? 1η λυση και καλυτερη για μενα http://www.skroutz.g...yphrase=680 gtx 2η λυση αρκετα καλη http://www.skroutz.g...yphrase=670 gtx η 670 asus top ειναι ολα τα λεφτα
GerwnOnoufrios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Φίλε για να μην ξεχάσουμε και τα ελληνικά που ξέρουμε είναι Φινλανδία και όχι Φιλανδία
XMorsX Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 1η λυση και καλυτερη για μενα http://www.skroutz.g...yphrase=680 gtx 2η λυση αρκετα καλη http://www.skroutz.g...yphrase=670 gtx η 670 asus top ειναι ολα τα λεφτα 500 ευρω για την 680. Μαλλον μονο για σενα αποτελει καλύτερη λύση 1
saiz Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 500 ευρω για την 680. Μαλλον μονο για σενα αποτελει καλύτερη λύση γιατι το λες αυτο??
XMorsX Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 γιατι το λες αυτο?? Ειναι πανακριβη. Τι αλλο να πω? Εχε υποψιν σου οτι η 7970 που ακουλουθει ελαχιστα πιο πισω αρχιζει απο τα 400 και η 7970 GHz Edition που στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι καλύτερη αρχιζει απο τα 450. Και απο nVidia η 670 προσφερει το 90% της αποδοσης της 680 στο 80% της τιμης (400 ευρω). Και παλι η 670 υπολειπεται της 7970 σε επιδόσεις.
saiz Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Ειναι πανακριβη. Τι αλλο να πω? Εχε υποψιν σου οτι η 7970 που ακουλουθει ελαχιστα πιο πισω αρχιζει απο τα 400 και η 7970 GHz Edition που στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι καλύτερη αρχιζει απο τα 450. Και απο nVidia η 670 προσφερει το 90% της αποδοσης της 680 στο 80% της τιμης (400 ευρω). Και παλι η 670 υπολειπεται της 7970 σε επιδόσεις. φιλε μου ολα αυτα ειναι σχετικα κατι που για σενα φαινεται ακριβο για καποιον αλλο μπορει να φαινεται φθηνο οσο για τις επιδοσεις θα συμφωνισω εν μερει αλλα πανω κατω αυτες ειναι οι διαφορες απο μοντελο σε μοντελο κι απο οτι βλεπω η 1η 680 που εμφανιζεται στο skroutz ειναι με ανεβασμενα ρολογια
XMorsX Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 φιλε μου ολα αυτα ειναι σχετικα κατι που για σενα φαινεται ακριβο για καποιον αλλο μπορει να φαινεται φθηνο Να σε διορθωσω. Η 680 ειναι αντικειμενικά ακριβη. Καποιους όμως δεν τους ενδιαφερει το κοστος, απλως θελουν το καλύτερο προιον, επομενως εξεταζουν μονο τις επιδόσεις. Αυτο όμως δεν αναιρει το γεγονος ότι η 680 δεν ειναι ανταγωνιστικη, καθως τοσο η AMD οσο και η nVidia προσφερουν πιο ελκυστικες προτασεις. Σχετικα με το τελευταιο με τα ρολογια, οι περισσοτερες υλοποιήσεις καρτων εχουν ανεβασμενα ρολογια σε σχεση με τις reference, τοσο απο AMD οσο και απο nVidia μερια. Τελος το τελευταιο διαγραμμα που ποσταρες σιγουρεψου οτι εχει ενημερωθει με την κυκλοφορια των τελευταιων Catalyst.
saiz Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 xmorsx δεν θελω να σε πεισω για κατι σου ειπα και πιο πανω οτι ειναι ακριβο για καποιον/ους για καποιον/ους αλλο/ους...............φθηνο την 7970 μην μου την φερνεις σαν παραδειγμα διοτι δεν με πολυ ενδιαφερουν οι καρτες της amd οπως και αρκετους αλλους οταν αγοραζω καρτα δεν ψαχνω παντα το φθηνοτερο.....αγοραζω με γνωμονα επιδοσεις και το καλυτερο που θεωρω εγω για της δικες μου αναγκες οσο αφορα τους οδηγους οδηγοι ειναι και καθε μηνα ανανεωνονται......... ουτε η 680 ειναι με τους τελευταιους στο διαγραμμα
XMorsX Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 xmorsx δεν θελω να σε πεισω για κατι σου ειπα και πιο πανω οτι ειναι ακριβο για καποιον/ους για καποιον/ους αλλο/ους...............φθηνο την 7970 μην μου την φερνεις σαν παραδειγμα διοτι δεν με πολυ ενδιαφερουν οι καρτες της amd οπως και αρκετους αλλους οταν αγοραζω καρτα δεν ψαχνω παντα το φθηνοτερο.....αγοραζω με γνωμονα επιδοσεις και το καλυτερο που θεωρω εγω για της δικες μου αναγκες οσο αφορα τους οδηγους οδηγοι ειναι και καθε μηνα ανανεωνονται......... ουτε η 680 ειναι με τους τελευταιους στο διαγραμμα Κατα αρχην φυσικα και θα φερνω παραδειγμα καρτες της AMD αν ειναι πιο ανταγωνιστικες. Επισης δεν προτεινω απλως το φθηνοτερο, προτεινω αυτο που συνδυαζει καλύτερα την τιμη με τις επιδοσεις. Και τελος αναφερομαι συγκεκριμενα στους Catalyst 12.11 οι οποιοι δίνουν φοβερο boost στις επιδόσεις των AMD καρτων και αλλαξε αρδιν την συγκριτικη δυναμη αναμεσα στις AMD και nVidia καρτες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα