Doug21 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Λοιπον παιδια. Ειναι ενας σκληρος δισκος τον οποιον τον αδειασα και τον εδωσε σε εναν φιλο. Απο τη στιγμη που τον πηρε ομως μου λεει οτι του ζηταει φορματ και οταν παταει να το κανει δεν γινεται για καποιο λογο, διακοπτεται απο οτι μου ειπε. Ειναι κατι γνωστο? πως γινεται να μου ανοιγει εμενα αλλα οχι σε εκεινον? (αφοτου του τον εδωσα δεν τον ξαναχρησιμοποιησα στον δικο μου θπολογιστη)
kazaleon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Πως τον συνδέει εξωτερικά (USB) ή το έχει μέσα στο pc σαν δεύτερο? καλήτερα να τον βάλει σαν εσωτερκό και να δοκιμάσει, επίσεις μπορεί να κάνει εγκατάσταση το [link=http://www.almico.com/speedfan447.exe][/link] και στην καρτελα s.m.a.r.t. να επιλέξει τον σκληρό σου και να δει τι του βγάζει, σε τι κατάσταση είναι
Doug21 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 σαν εξωτερικο τον βαζει. η κατασταση τι σχεση μπορει να εχει αφου δουλευε μια χαρα στον δικο μου υπολογιστη? αφου μιλαμε εσβηνατα αρχεια μου απο μεσα, ηρθε, του λεω "κατεβαινω", σβηνω για αλλα 2-3 λεπτα, τον βγαζω και τον δινω.
phanispal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μπορεί κάπου στη διαδρομή ή στη σύνδεση να χτύπησε. Όπως λέει ο kazaleon ας δοκιμάσει να τον συνδέσει ως εσωτερικό και βλέπουμε.
Doug21 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 ε καλα, δε μιλαμε να τον χαλασε εκεινος. αυτο παντα ειναι ενδεχομενο! το θεμα ειναι εαν ΔΕΝ τον χαλασε εκεινος! θα του το πω
phanispal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μα κι εκείνος να το έκανε, δεν είναι σίγουρο ότι το κατάλαβε. Ας δούμε πρώτα τι συμβαίνει και βλέπετε μετά ποιος και τι.
Doug21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μου λεει οτι αρχιζει η διαμορφωση αλλα δεν τελειωνει ποτε και του βγαζει καποιο σφαλμα (δεν μου λεει ποιο). Ακομα λεει το εδωσε σε εναν φιλο του προγραμματιστη και αυτος του ειπε οτι εχει κρασαρει και δεν φτιαχνετε... καμια ιδεα?
Doug21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 οχι, σαν εξωτερικος. δεν ξερει να κανει κατι αλλο
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Αν ανοίξει τη θήκη, θα δει μέσα έναν εσωτερικό δίσκο, σαν όλους τους άλλους. Αν τον βάλει στο σύστημα σαν εσωτερικό, θ' αρχίσουμε να καταλήγουμε κάπου.
Doug21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 αν δεν μου εξηγησεις πως ακριβως γινεται αυτο δε θα μπορεσω καν να του το εξηγησω
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Απλά ανοίγει τη θήκη, αποσυνδέει το δίσκο από αυτήν και τον βάζει κανονικά σαν εσωτερικό στο κουτί του υπολογιστή.
washcloud Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 ...να του πεις ότι ανοίγοντάς τον χάνει και την πιθανή εγγύηση αντικατάστασής του πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα