nikoskon Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Έπρεπε να πάρεις Android smartphone... Sent from my Galaxy S using Insomnia v2.0.2
pavlinara Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 άντε πάλι με τα android. δώρο μου το έφεραν δεν μπορούσα να διαλέξω. μήπως ξέρετε αν μπορώ να κατεβάσω το blacklist?
αστέριος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Έχω αυτό το τηλέφωνο και δουλεύει άψογα. Το SkyDrive το κατέβασα χωρίς να μου πει κάτι για χρέωση. Και δεν είναι εφαρμογή για να βάζεις τραγούδια στο κινητό. Είναι απλά για να αποθηκεύεις αρχεία στο διαδύκτιο. Τώρα για το Zune δεν ξέρω τι πάει στραβά στην περίπτωση σου. Δοκίμασαι να κατεβάσεις καμία άλλη έκδοση. Sent from my Lumia 610
pavlinara Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 θα προσπαθησω να κατεβασω το ζουν απο αλλο σαιτ και θα σ πω. θελω να αλλαξω ηχο κλησης. ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΩ;;;;;;δεν έχει επιλογή να επιλέξω από άλμπουμ.
disqualified Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δεν μπορεις να το κανεις ετσι γι αυτο δεν υπαρχει η επιλογη. Πρεπει πρωτα να εγκαταστησεις το zune και να προσθεσεις το ringtone που θες. Αφου το κανεις κανε αναζητηση στο google πως θα βαλεις δικο σου ringtone Παραδειγμα http://www.youtube.com/watch?v=4ncdaDiDXPM Για την ωρα κανε αναζητηση στο marketplace (την εφαρνογη του κινητου) με τη λεξη ringtones ωστε να βρεις εφαρμογες με ετοιμα ringtones.
αστέριος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Για να βάλω τραγούδι σαν ringtone δεν μπόρεσα ούτε εγώ. Έκανα ότι έπρεπε μεσα από το Zune,αλλά στο τηλέφωνο δεν μπορώ να το βάλω σαν ringtone. Γιαυτό κατέβασα μια εφαρμογή στο κινητό. Sent from my Lumia 610
pavlinara Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 ??? explain please... εδώ λέει αυτό Select the sound file you want to use as a ringtone. The file must be in MP3 or WMA format, and should be less than 40 seconds long and less than 1 MB in size. δηλαδή δεν μπορώ να κάνω ρινγκτόουν ένα ολόκληρο τραγούδι; пάμε καλά;είμαι καταδικασμένη με αυτό το κινητό να ακούω μόνο το ντριν???
disqualified Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 με ενα προγραμμα οπως το mp3directcut κοβεις το τραγουδι στα σημεια που θες και το περνας ως ringtone με τις παραπανω προυποθεσεις.
privateer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 ??? explain please... εδώ λέει αυτό Select the sound file you want to use as a ringtone. The file must be in MP3 or WMA format, and should be less than 40 seconds long and less than 1 MB in size. δηλαδή δεν μπορώ να κάνω ρινγκτόουν ένα ολόκληρο τραγούδι; пάμε καλά;είμαι καταδικασμένη με αυτό το κινητό να ακούω μόνο το ντριν??? Κατέβασε το easyring και σου βάζει αυτόματα όποιο ringtone θες http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/easyring-music/0205fc5d-8810-428c-b0c8-e05c7cb69983 1
pavlinara Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 ναι αλλά δεν είναι δωρεάν χωρίς τίτλο.bmp
angmar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δωρεάν είναι, το κινητό σου το ζητάει για λόγους ασφαλείας. Το disclaimer κάτω το έχει για χώρες στις οποίες τυχόν ισχύουν χρεώσεις εισερχόμενων sms. Στην τελική μπες στο marketplace του κινητού και κατέβασε το easyring από εκεί. Δε θα σου ζητήσει αριθμό τηλεφώνου.
pavlinara Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 кαι δεν έχει ελληνικά τραγούδια! ωραία τα κατέβασα, τώρα πως επιλέγω ringtone ρε παιδιά??? δεν υπάρχει επιλογή γαμώ
angmar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Υποθέτω ότι κατέβασες κάποιο τραγούδι και δεν βλέπεις επιλογή. Κράτα το όνομα του τραγουδιού πατημένο. Μπορείς στο skydrive σου ν ανεβάσεις όποιο τραγούδι θες και μέσα απ αυτή την εφαρμογή να το κάνεις ringtone.
pavlinara Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 μπορείς να μου πεις τα βήματα για να κάνω κάποιο τραγούδι ringtone ? επειδή ακολούθησα τις οδηγίες που υπάρχουν στο youtube και πάλι όταν πάω κλήσεις ήχου για να αλλάξω το ringtone υπάρχουν μόνο τα χαζοχαρούμενα του κινητού.
ektor7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Κατέβασε το easyring και σου βάζει αυτόματα όποιο ringtone θες http://www.windowsph...c8-e05c7cb69983 Και κατεβαζεις τα τραγουδια που εχεις στο skydrive στο κινητο! μπορείς να μου πεις τα βήματα για να κάνω κάποιο τραγούδι ringtone ? επειδή ακολούθησα τις οδηγίες που υπάρχουν στο youtube και πάλι όταν πάω κλήσεις ήχου για να αλλάξω το ringtone υπάρχουν μόνο τα χαζοχαρούμενα του κινητού. Το easyring,εχει επιλογη για να φτιαξεις ringtone,τα τραγουδια που κατεβαζεις,ειτε απο ιντερνετ,ειτε απο το skydrive! Kατεβασε την free εκδωση και εισαι μια χαρα! Και θα οριζεις απο εκει ποιο ringtone θες να εχεις και οχι απο τα settings του τηλεφωνου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα