kousman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 εχω προβλημα με την οθονη του λαπτου της υπογραφης μου!σε καποιες στιγμες "μαυριζει" και για να επανελθει πρεπει να κλεισω και να ξανανοιξω το καπακι.το θεμα ειναι οτι φαινεται οτι υπαρχει πληροφορια στην οθονη αν ριξω φως σε αυτην!το ειχα παει στο service οταν ηταν εντος εγγυησης (πριν 2 χρονια ) και μου ειχαν αλλαξει ολη την οθονη ,το θεμα ειναι οτι μετα απο καιρο μου το ξαναπαρουσιασε! ,λετε να ξαναχαλασε ή ειναι θεμα inverter ή κατι αλλο?ευχαριστω!
kazaleon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 O inverter είναι το πρώτο που θα έλεγχα και το πιο πιθανό
kousman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 τι αλλη περιπτωση εχουμε? το θεμα οθονης το ξεχναμε?
kousman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 πφφφ και πως θα εξακριβώσω τι ακριβως φταιει??
kazaleon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 κανε επανεκινηση χωρίς να κουνήσεις την οθόνη και δες αν για λίγα δευτερα ανοιγει ο φωτισμός της οθόνης και μετα κλείνει αν ναι τότε δεν φταιει η καλωδιοταινία, αν πάλι είναι ανοιχτός και γυρνόντας την οθόνη, χωρίς όμως να την κλείσεις περισσοτερο απο 45 μοίρες, ανάβει τότε φταίει πιθανός η καλωδιοταινία.
kousman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 καλησπερα! επαναφερω το θεμα γιατι αυτες τις μερες η οθονη σβηνει και οσες φορες και να την ανοιγοκλεισω(εστρωνε καπως πριν) δεν εχω αποτελεσμα.υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι αλλο περα απο το inverter ή η καλωδιοταινια? αποτι ειδα κοστιζουν γυρω στα 20 ευρω το καθενα και λεω να τα παραγγειλω να τελειωνω.υπαρχει περιπτωση να μην κανω ουτε ετσι δουλεια?ευχαριστω!
coolerman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 καλησπερα! επαναφερω το θεμα γιατι αυτες τις μερες η οθονη σβηνει και οσες φορες και να την ανοιγοκλεισω(εστρωνε καπως πριν) δεν εχω αποτελεσμα.υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι αλλο περα απο το inverter ή η καλωδιοταινια? αποτι ειδα κοστιζουν γυρω στα 20 ευρω το καθενα και λεω να τα παραγγειλω να τελειωνω.υπαρχει περιπτωση να μην κανω ουτε ετσι δουλεια?ευχαριστω! με τα αυτα που λες οτι σου κανει η οθονη σου ισως εχει καει το backlight της λαμπας ccfl,ειναι αυτο που δινει το φως μεσα απο το πανελ της οθονης σου! τωρα εαν δεν γνωριζεις το ""πως μπορεις να το αλλαξεις το ccfl"" πας για αλλαγη οθονης!! ισως στα μεταχειρισμενα εδω να βρεις κατι..
kousman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 αν ειχε καει το backlight θα ανοιγε καθολου η οθονη? γιατι πχ τωρα η οθονη δουλευει...
coolerman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 αν ειχε καει το backlight θα ανοιγε καθολου η οθονη? γιατι πχ τωρα η οθονη δουλευει... συνηθως αυτα τα κανει λογο "καρβουνιασματος" στης ακρες με τα καλωδιακια..επικρατει μεγαλη θερμοκρασια εκει μεσα,και με τον καιρο αυτο "παιζει" με επακολουθο να μην κανει σωστη επαφη και να τρεμοπαιζει η λαμπα! εαν της δινεις χαστουκια λογικα αναβει... μεσα στην εικονα βλεπεις τα ειδωλα;;(δουλευει κανονικα αλλα δεν υπαρχει φωτεινοτητα) **εαν εχεις καποιο που μπορει να σε βοηθησει..η καλυτερη λυση ειναι να βρεις μονο το πανελ της οθονης και εκει θα δεις τι φταιει! το να πεταξεις 40 ευρω και να παρεις inverter/καλωδιοταινια,, καλυτερα να παρεις οθονη... αποψη μου
kousman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 τωρα με προβληματισες εχω το λαπτοπ 5 χρονια .στο 3ο χρονο εντος εγγυησης μου αλλαξαν την οθονη και μετα απο 2 χρονια παλι τα ιδια? πφφφφφ αν το παω σε καποιο τεχνικο θα μπορει να μου πει με σιγουρια ετσι?
coolerman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 τωρα με προβληματισες εχω το λαπτοπ 5 χρονια .στο 3ο χρονο εντος εγγυησης μου αλλαξαν την οθονη και μετα απο 2 χρονια παλι τα ιδια? πφφφφφ αν το παω σε καποιο τεχνικο θα μπορει να μου πει με σιγουρια ετσι? ναι σαφως η δουλεια του ειναι! εαν εχει και οθονη για να το δοκιμασει μπροστα σου ακομα καλυτερα!!
kousman Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 επαναφερω και παλι το θεμα! ειχα αλλαξει την οθονη με καποια αλλη που βρηκα και εφαρμοζε σωστα και ολα ειχαν κυλησει μια χαρα τους τελευταιους μηνες,η οθονη δεν ξαναεσβησε και πιστευα οτι ειχα λυσει το προβλημα!τωρα και κατι βδομαδες ομως ξανα τα ιδια ,μαυριζει η οθονη και μονο αν την κλεισω και ξανανοιξω φτιαχνει.. τι μπορει να γινεται? σε διαστημα 5 χρονων εχω αλλαξει 3 οθονες ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα