Προς το περιεχόμενο

service eshop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον ειχα παρει ενα τροφοδοτικο corsair tx750v2 και μου εκανε θορυβο.Το εστειλα εντος 7 ημερων πισω στο eshop μετα απο 2βδομαδες σχεδον μου λενε οτι ο κωδικος του προιοντος δεν ειναι δικο τους.Δηλαδη οτι τους αλλαξα το προιον με ενα αλλο και τους το εστειλα.Και λενε οτι περιμενουν απαντηση απο την corsair για rma.Τι γινετε ρε παιδια την παλευουν;δεν ξερουν τι προιοντα μας πουλανε;τι να κανω;

Δημοσ.

Τι να κανω ρε παιδια;μου ειπε το παιδι που αντιπροσωπευει την σαμο που μενω να περιμενουμε τι θα μας πουνε...τι να τους πω;πως θα τους απειλησω με τι κινιτρο;

Δημοσ.

Επειδη χθες ετυχε να αντικαταστησω σκληρο δισκο western digital στα κεντρικα στην info quest, τι μου ειπε εκει ενα παλικαρι.

Λεω κοιτα να δεις αποδειξη δεν εχω, μας τις πηρε ο Παπακωνσταντινου,οποτε μην ψαχνεις και πολλα..

Μου απαντα: Η αποδειξη χρειαζεται ΜΟΝΟ για να δειξεις την ημ/νια αγορας του προιοντος, ωστε αν εισαι εκτος οριων της εγγυησης να μπορουν να το διαπιστωσουν, και κυριως γινεται για τη δικη μας καλυψη, γιατι πχ. το τροφοδοτικο που πηρες μπορει να κατασκευαστηκε 01-01-2012. και εσυ να το αγορασες 01-11-2012. Η εγγυηση αρχιζει να μετρα απ την ημ/νια αγορας του. Οποτε αυτα τα περι αποδειξεων ειναι @@ μεντολες...και οπως ειπε και ποιο πανω ο φιλος ntinaras, πες τους στην επομενη συνομιλια, θα με βλεπετε με τα κυαλια πλεον..

Αν αντιμετοπισεις μεγαλο προβλημα, βρες τον γενικο εισαγωγεα-αντιπροσωπο της corsair,και πηγαινε εκει..

και γω πηγα μονος εκει στην info quest, αφου τα αλανια του cosmodata μονο τη φορολογικη δηλωση δε μου ζητησαν.. και εννοειτε πως και αυτοι θα παρουν τα @@ πλεον..

Καλα ξεμπερδεματα.

Δημοσ.

παιδια που θα βρω το τηλ για τον αντιπροσωπο εισαγωγεα corsair?δεν βγαζω ακρη με εχουν στην αναμονη και περιμενουν απαντηση απο corsair με ελτα θα τους στειλουν την απαντηση δεν μπορω να καταλαβω.Πως γινετε να λενε με τι σκεπτικο οτι το προιων που τουε εστειλα οτι δεν αντιστοιχει με αυτο που μου εστειλαν?και λενε οτι δεν εχω εγκυηση γινετε κατι τετοιο?πρεπει να το στειλω εγω ο ιδιος στην corsair να δωσω τα μεταφορικα σαν τον μλκα γιατι αυτο το παιζουν εξυπνοι?εχω αλαξει 2-3 πραγματα ακομα και δεν αντιμετοποισα προβλημα.τι να κανω?καποιος καμια ιδεα εκτος οτι θα τους παρω και θα τους χεσω πολυ ασχημα.

Δημοσ.

Φιλε μου μην το αφησεις ετσι.Βρησκουν και τα κανουν.

Παρ'τους τηλ και απειλησε τους οτι εμεσως μετα το τηλεφωνημα παιρνεις την Γ.Γ Καταναλωτη και το INKA.

Δημοσ.

Λοιπον τους πηρα τηλεφωνο τους εχεσα κανονικα και τους απηλησα οτι τους δινω χρονο μεχρι το μεσημερι για αμεση αντικατασταση η πιστωση.Δεν περναει μιση ωρα και με περνουν τηλεφωνο να με ρωτησουν αν θελω το ιδιο η πιστωση.Το θεμα ειναι οτι δεν εχει διαθεσημο και πειρα πιστωση πιο τροφοδοτικο να παρω?να παρω ιδια μαρκα η να κοιταξω αλλη μαρκα?μεχρι 130-140 δινω.αυτα εδω?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.911099

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.549228

Ειναι και αυτο αλλα ξεφευγει το ποσο..

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553168

Τι λετε;

• Like 1
Δημοσ.

Το τελευταίο πιστεύω καλύτερα γιατι υπάρχει ένας σοβαρός παράγοντας .δινει 2 ΧΡΟΝΙΑ παραπάνω εγγύηση απο τα αλλα και γενικα πιστεύω είναι καλύτερο σε χαρακτηριστικά και καλη εταιρεία (και εγω corsair έχω και είμαι ικανοποιημένος )

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αυτο θα το ρωτήσεις εννοείτε και θα το κοιτάξεις να είναι σφραγισμένο μήπως έχει πειραχτει ή έχει σκόνη οπότε έχει ξανά δουλέψει αλλιώς για μένα μετράει πολυ

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

λοιπον σκεφτομαι επισης το πιστωτικο να παρω ενα κουτι και να παρω κανενα αλλο τροφοδοτικο απο αλλο μαγαζι.Εχετε να πρωτεινει καποιος κανενα 650-750w τροφοδοτικο?

Δημοσ.

Λοιπον τους πηρα τηλεφωνο τους εχεσα κανονικα και τους απηλησα οτι τους δινω χρονο μεχρι το μεσημερι για αμεση αντικατασταση η πιστωση.Δεν περναει μιση ωρα και με περνουν τηλεφωνο να με ρωτησουν αν θελω το ιδιο η πιστωση.

Και ο άγιος φοβέρα θέλει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...