Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οποίος δεν θέλει να μάθει να μην μπει εδω. Αφού ξέρει οτι θα εχει σποιλερ κάπου κρυμμένο. Οπότε... Και ντάξει χαλαρώστε λίγο. Είπα για μια σκηνή που κρατάει 5 δευτερόλεπτα... Άντε ηρεμήστε λίγο. Βγαίνετε αμέσως να κραξετε...

Sent from my MT11i using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Τι πρόβλημα έχετε?

Seriously?

Οποίος δεν θέλει να μάθει να μην μπει εδω. Αφού ξέρει οτι θα εχει σποιλερ κάπου κρυμμένο. Οπότε... Και ντάξει χαλαρώστε λίγο. Είπα για μια σκηνή που κρατάει 5 δευτερόλεπτα... Άντε ηρεμήστε λίγο. Βγαίνετε αμέσως να κραξετε...

Και ξανά: Seriously? Δεν είδα κάπου στο τόπικ να λέει "προσοχή spoilers"

Edit: επίσης κάτσε να διαβάσεις τους κανονισμούς του forum για να δεις τι πρόβλημα έχουμε αντί να προσπαθείς να βγεις από πάνω ενώ έχεις κάνει την πατάτα.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε φιλε τωρα θα μας τρελάνεις κανείς ολόκληρο θέμα για σκηνή 5 δευτερόλεπτων?? Εισαι σοβαρός τωρα? Πραγματικα δεν μπορω να το καταλάβω... Τι στο διάολο τοσο πολύ κακό έκανα σε αυτούς που δεν την έχουν δει? Ενταξει μιλαμε για πολύ υπερβολή...

Δημοσ.

Ε ναι ρε παιδια, αμα δεν την ειδατε τι μπαινετε εδω μεσα; Τα σοβαρα σπόϊλερ ειναι πχ. αμα σας πουμε οτι ο Μπραντ Πιτ πεθαίνει στο τελος και γινεται ζομπι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ρε φιλε τωρα θα μας τρελάνεις κανείς ολόκληρο θέμα για σκηνή 5 δευτερόλεπτων?? Εισαι σοβαρός τωρα? Πραγματικα δεν μπορω να το καταλάβω... Τι στο διάολο τοσο πολύ κακό έκανα σε αυτούς που δεν την έχουν δει? Ενταξει μιλαμε για πολύ υπερβολή...

θες να σου spoilerιάσω μια σκηνή 5 δευτερολέπτων από το Hobbit ή από το Game of Thrones για παράδειγμα? :P

Δημοσ.

Δεν έχω πρόβλημα. Δεν θα κάνω θέμα για μια σκηνή την οποία ίσως την έχω ξεχάσει την επόμενη μέρα.

Δημοσ.

Kalamari, συγχώρα με αλλά περιέγραψες ίσως τη μόνη αναπάντεχη σκηνή της ταινίας. Ότι κι αν σημαίνει αυτό.

Ευτυχώς που την έχω δει αλλιώς θα σε ξεπάτωνα.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά από την στιγμή που υπάρχουν κανόνες στο forum, τους τηρείς...

και ναι έχουν φάει άτομα ban για spoilers :P

Δημοσ.
καλά mods επικοινωνείτε με την πραγματικότητα?

τι σβήνετε το σχόλιο μου?

έβρισα η έθιξα κανέναν?

εδώ τσακώνονται 10 σελίδες και δεν κάνετε τίποτα

σοβαρευτείτε επιτέλους

δεύτερη φορα που γίνετε
Δημοσ.

Έγινε έκτακτο Δ.Σ. και αποφασίσαμε ότι το σχόλιό σου πρέπει να σβηστεί. Μη ζορίζεις άλλο τη κατάσταση δε μπορεί να αλλάξει η απόφαση μας.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...