porco_rosso21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 σποιλεριαζεις την υποθεση για οσους δεν το εχουν δει και δεν θελουν να μαθουν απο πριν εσυ τι προβλημα εχεις? 1
Kalamaris_95 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Οποίος δεν θέλει να μάθει να μην μπει εδω. Αφού ξέρει οτι θα εχει σποιλερ κάπου κρυμμένο. Οπότε... Και ντάξει χαλαρώστε λίγο. Είπα για μια σκηνή που κρατάει 5 δευτερόλεπτα... Άντε ηρεμήστε λίγο. Βγαίνετε αμέσως να κραξετε... Sent from my MT11i using Insomnia 1
Wayward Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Τι πρόβλημα έχετε? Sent from my MT11i using Insomnia Seriously? Οποίος δεν θέλει να μάθει να μην μπει εδω. Αφού ξέρει οτι θα εχει σποιλερ κάπου κρυμμένο. Οπότε... Και ντάξει χαλαρώστε λίγο. Είπα για μια σκηνή που κρατάει 5 δευτερόλεπτα... Άντε ηρεμήστε λίγο. Βγαίνετε αμέσως να κραξετε... Sent from my MT11i using Insomnia Και ξανά: Seriously? Δεν είδα κάπου στο τόπικ να λέει "προσοχή spoilers" Edit: επίσης κάτσε να διαβάσεις τους κανονισμούς του forum για να δεις τι πρόβλημα έχουμε αντί να προσπαθείς να βγεις από πάνω ενώ έχεις κάνει την πατάτα. 1
Kalamaris_95 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε φιλε τωρα θα μας τρελάνεις κανείς ολόκληρο θέμα για σκηνή 5 δευτερόλεπτων?? Εισαι σοβαρός τωρα? Πραγματικα δεν μπορω να το καταλάβω... Τι στο διάολο τοσο πολύ κακό έκανα σε αυτούς που δεν την έχουν δει? Ενταξει μιλαμε για πολύ υπερβολή... Sent from my MT11i using Insomnia
nickmanak Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ε ναι ρε παιδια, αμα δεν την ειδατε τι μπαινετε εδω μεσα; Τα σοβαρα σπόϊλερ ειναι πχ. αμα σας πουμε οτι ο Μπραντ Πιτ πεθαίνει στο τελος και γινεται ζομπι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε φιλε τωρα θα μας τρελάνεις κανείς ολόκληρο θέμα για σκηνή 5 δευτερόλεπτων?? Εισαι σοβαρός τωρα? Πραγματικα δεν μπορω να το καταλάβω... Τι στο διάολο τοσο πολύ κακό έκανα σε αυτούς που δεν την έχουν δει? Ενταξει μιλαμε για πολύ υπερβολή... Sent from my MT11i using Insomnia θες να σου spoilerιάσω μια σκηνή 5 δευτερολέπτων από το Hobbit ή από το Game of Thrones για παράδειγμα?
Kalamaris_95 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν έχω πρόβλημα. Δεν θα κάνω θέμα για μια σκηνή την οποία ίσως την έχω ξεχάσει την επόμενη μέρα. Sent from my MT11i using Insomnia
DeadOrganPlayer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Kalamari, συγχώρα με αλλά περιέγραψες ίσως τη μόνη αναπάντεχη σκηνή της ταινίας. Ότι κι αν σημαίνει αυτό. Ευτυχώς που την έχω δει αλλιώς θα σε ξεπάτωνα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 ναι αλλά από την στιγμή που υπάρχουν κανόνες στο forum, τους τηρείς... και ναι έχουν φάει άτομα ban για spoilers
Kalamaris_95 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατι μου φάγατε το ποστ ρε παιδιά? Παραδεχομουν το σφάλμα μου!<br><br> Sent from my MT11i using Insomnia
timoboll Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 καλά mods επικοινωνείτε με την πραγματικότητα? τι σβήνετε το σχόλιο μου? έβρισα η έθιξα κανέναν? εδώ τσακώνονται 10 σελίδες και δεν κάνετε τίποτα σοβαρευτείτε επιτέλους δεύτερη φορα που γίνετε
DeadOrganPlayer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Έγινε έκτακτο Δ.Σ. και αποφασίσαμε ότι το σχόλιό σου πρέπει να σβηστεί. Μη ζορίζεις άλλο τη κατάσταση δε μπορεί να αλλάξει η απόφαση μας. 2
Nikosgiann Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 καλουτσικη ηταν,ειχε δραση,προφανως και καμια τρομερη ερμηνεια για τετοια σεναρια7/10 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα