Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

World War Z και εγώ.Μπορούσε να είναι καλύτερο.Μην γράφω τα ίδια και τα ίδια για τα zombies etc.Κάπου στην μέση βαρέθηκα πολύ σε σημείο που ήθελα να την κλείσω.

6,5/10

Δημοσ.

Εντελώς αδιάφορο, φουλ στα κλισέ, παίζει 1 μέτριο επεισόδιο του Walking Dead (που γενικά δεν με τρελαίνει) να είναι καλύτερο. 

Δημοσ.

την ειδα χτες το βραδυ αν και ημουν κουρασμενος με ξυπνησε.. πολυ ωραια τα ζομπι και πολυ πιο τρομαχτικα απο τα συνηθησμενα,ωραια τοπια,ατμοσφαιρικη, ωραιες φασεις..δυνατη σκηνοθεσια και γενικα δεν εχω καποιο παραπονο

απο τις καλυτερες καταστροφολογικες ταινιες πιστευω,στα + και ο μπραντ πιτ που σε οποια ταινια παιζει ανεβαζει την ποιοτητα,δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο απογοητευση εδω περα..δηλαδη τι περιμενατε να δειτε?εχετε δει πολλες ταινιες με ζομποι να ειναι καλυτερες?

• Like 2
Δημοσ.

Και εγώ το είδα εχτές.

Δεν ήταν κάτι το φοβερό σίγουρα. Αλλά πατάτα εγώ προσωπικά δεν θα το πω.

Ίσως εάν το έβλεπα σινεμά να με χάλαγε περισσότερο αλλά για σπίτι ήταν πολύ καλό.

Δημοσ.

την ειδα χτες το βραδυ αν και ημουν κουρασμενος με ξυπνησε.. πολυ ωραια τα ζομπι και πολυ πιο τρομαχτικα απο τα συνηθησμενα,ωραια τοπια,ατμοσφαιρικη, ωραιες φασεις..δυνατη σκηνοθεσια και γενικα δεν εχω καποιο παραπονο

απο τις καλυτερες καταστροφολογικες ταινιες πιστευω,στα + και ο μπραντ πιτ που σε οποια ταινια παιζει ανεβαζει την ποιοτητα,δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο απογοητευση εδω περα..δηλαδη τι περιμενατε να δειτε?εχετε δει πολλες ταινιες με ζομποι να ειναι καλυτερες?

+1

Δημοσ.

πολυ καλυτερες,ετσι προχειρα.

Shaun of the Dead,Dawn of the dead,land of the dead,doghouse,28 days later ,28 weeks later,night of the living dead, και δεκαδες ακομα που βαριεμαι να γραψω,η ταινια σαν zombie movie ειναι της πλακας.

• Like 4
Δημοσ.

κλισαρισμενη, οκ, αλλα για εμενα ειχε εξαιρετικο ρυθμο, που ειναι το σημαντικοτερο για ταινια τετοιου ειδους...καταφερε να με κρατησει και το βασικοτερο με εκανε να νοιαζομαι για τυχη των χαρακτηρων...

Δημοσ.

Κρίμα για τον J. Michael Straczynski που το όνομα του συνδέεται με αυτό το έκτρωμα που λέγεται World War Z. #borefest

ενταξει, παντα ετσι δουλευει το Χολυγουντ, και δεν αργει να καταληξει το ονομα σου να συνδεεται με σκουπιδια.

το σεναριο που εγραψε ο JMS ειναι εξαιρετικο και πιστο στο βιβλιο. (μπορεις να το διαβασεις ονλινε).

Η ταινια ηταν να γυριστει πανω σε αυτο το σεναριο, μεχρι που ο Brand Pitt, ο οποιος ειναι ο παραγωγος και ιδιοκτητης των movie rights του βιβλιου,αποφασισε να παιξει ο ιδιος στον πρωταγωνιστικο ρολο.

Το σεναριο περασε απο rewrites τριων ακομη σεναριογραφων, αναμεσα τους και ο τιποτενιος Damon Lindelof, προκειμενου να το προσαρμοσουν στο σταρηλικη του Pitt και να φτιαξουν μια πιο Xoλυγουντιανη ταινια.

Κριμα παντως, διοτι αν χρησιμοποιουσαν το αρχικο σεναριο, θα μιλαγαμε για αριστουργημα τωρα.

Tον JMS ομως δεν τον χαλασε,την επιταγη του την πηρε και αν ειχε προβλημα με το τελικο αποτελεσμα, θα μπορουσε να μην δεχθει να μπει το ονομα του στα credits.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...