skiabox Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Την είδα και εγώ. Δεν την προτείνω για cinema. Δεν ήταν το τρομερό blockbuster και δυστυχώς το trailer είναι και όλη η ταινία ουσιαστικά μια απάτη που την έχουμε ξαναδεί κατά το παρελθόν σε κάποιες ταινίες. 5/10 από εμένα.
fylatos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Καλά είχε αρκετή δράση οπότε για σινεμά με φθηνό εισιτήριο είναι καλά. 1
*nenya* Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Αυτά δεν ήταν ζόμπια, ήταν δρομείς σύντομων αποστάσεων! Καλά ναι, το τρέιλερ δείχνει πολλά, αλλά η ταινία αξίζει να την δείτε σινεμά. Έχει κάποια εντυπωσιακά πλάνα και μια χαρά εφέ. Γενικά γούσταρα. Ίσως και επειδή είμαι φανατική των ζομποταινιών εδώ και χρόνια. Το μόνο που με ψιλοχάλασε είναι το τέλος που θα μπορούσε νά'ταν λίγο πιο μεγάλο. Και μακάρι νά'χε δείξει και καναν αποκεφαλισμό ή μαχαίρι σε μάτι ζόμπι. Της βάζω καλό βαθμό και άνετα πάω και σε θερινό να την ξαναδώ \m/ και ASAP πρέπει να διαβάσω το βιβλίο. 8/10
KilliK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Eγω θελω ταινια του Left 4 Dead. Throwback to the 80s zombie genre, baby. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2013 από KilliK 1
Cryptic Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Τοσο βαρετή ταινία... ελάχιστες ταινίες μ'έκαναν να βαρεθώ λιγότερο περισσότερο. edit: φακ Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2013 από Cryptic
Voodooman Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Τοσο βαρετή ταινία... ελάχιστες ταινίες μ'έκαναν να βαρεθώ λιγότερο. ξαναδιατύπωσέ το... τελικά ήταν βαρετή ή όχι; 4
kalidor Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μηπως επρεπε να την ονομασουν: The running Dead. ???? 3
michael92 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Εγώ μόνο από το trailer κατάλαβα ότι πρόκειται περί σεναριακής προχειρότητας. Δεν πήγα να το δω ευτυχώς.
star12 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 το ειδα σε 3d δυστηχως και το μετανιωσα.το 3d οχι μονο δε λεει τιποτα αλλα κουραζει και αφανταστα για 2 ωρες.και οταν θες να βγαλεις τα γ@#@#@ τα γυαλια,τοτε στην οθονη φαινονται θολα και δυστηχως τα ξαναβαζεις ..καλα που δεν ειναι 3 ωρες εργο αλιως θα τους εβλεπες ολους σαν ζομπι Παρολα αυτα το εργο εχει δραση και μπολικη αγωνια για να σε κρατησει μεχρι το τελος.θα το χαρακτηριζα σαν war of the worlds meets i am legend. .δεν ειπαρχει το γκορ το αιμα, και η πολλη βια,και ακομα και ο μπραντ το αποκαλυψε σε ενα περιοδικο πως το εργο το κανε για να το βλεπει και ο γιος του που ναι ανηλικος και να μην ειναι μονο για μεγαλους...αυτο ξενερωνει. αλλα εμενα δε με ενιαξε.Eχω βαρεθει να βλεπω ωμη βια στο σινεμα και καλο ειναι που δεν σου ρχεται στο πιατο τοσο εντονα εδω οπως ας πουμε στο night of the living dead καμια σχεση εκεινο το εργο.. ο πιτ ηταν πολυ καλος και ηθελες να νικησει τα ζομπι,η τυπισσα απ το κιλινγκ ηταν ευχαριστη εκπληξη,αν και περιοριστηκε ο ρολος της καπως. τα εφε καλα τιποτα παραπανω. και το εργο δεν κουραζε στη πλοκη. δεν μετανιωσα που το δα σε σινεμα και αξιζει να το χει καπιος και σε blue ray οταν βγει.
arxaggelos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μια χαρά ηταν, ειδικά για το 1+1 που πλήρωσα. Κύλισαν εύκολα οι 2 ωρίτσες για χαλάρωση. ΟΚ είχε αρκετά θεματάκια αλλά για το είδος της θα την έλεγα καλογυρισμένη. Οι σκηνές στο Ισραήλ κατά τη γνώμη μου ήταν οι καλύτερες. Και φυσικά την παράσταση έκλεψε η μαύρη στο κλουβί προς το τέλος . ΥΓ: με τίποτε 3D, δεν αξίζει ούτε τα έξτρα λ7 ούτε την κούραση στα μάτια γιατί καμία σκηνή δεν ήταν 3D optimized.
star12 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μια χαρά ηταν, ειδικά για το 1+1 που πλήρωσα. Κύλισαν εύκολα οι 2 ωρίτσες για χαλάρωση. ΟΚ είχε αρκετά θεματάκια αλλά για το είδος της θα την έλεγα καλογυρισμένη. Οι σκηνές στο Ισραήλ κατά τη γνώμη μου ήταν οι καλύτερες. Και φυσικά την παράσταση έκλεψε η μαύρη στο κλουβί προς το τέλος . ΥΓ: με τίποτε 3D, δεν αξίζει ούτε τα έξτρα λ7 ούτε την κούραση στα μάτια γιατί καμία σκηνή δεν ήταν 3D optimized. εμ ενταξει τα ζομπι ηταν οτι εβλεπες δηλ απ αυτα.ειπαμε η ταινια ειναι και για μικροτερες ηλικιεσ
MovingShadow Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Όντας μεγάλος φαν των zombie apocalypse movies , έχω να πω ότι απογοητευτηκα. Παλι καλα που το μόνο που χάλασα ήτανε μερικά GB bandwidth. Ειναι δυνατόν , τόσα zombie και καθόλου αίμα? Μα καθόλου?Απαράδεκτα ζόμπι !!!!! Σκηνοθετικά λίγο , ερμηνευτικά ακόμα πιο λιγο.......το μονο καλο όνομα ήτανε ο Μπραντ... Τα σπεσιαλ εφε ητανε καλα..... Επίσης , χέσε μας , η λύση που δίνουνε επιστημονικά δεν στέκει....είναι σαν να λέμε , ότι οι ψείρες δεν πάνε σε κεφάλια άπλυτα...(ελεος...!!!) .... Θα έβλεπα ένα sequel ανετα , αλλά θα το ήθελα πιο δυνατό. 5/10 , μετριο , πολυ μετριο.... Α ρε Dawn Of the Dead αθάνατο !!!!! Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2013 από MovingShadow 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα