dimigar Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν πήρα τον αποκωδικοποιητή για τους γονείς μου. Εγκατέστησα τα προγράμματα της TV χωρίς πρόβλημα. Μόνο που το τηλεχειριστήριο είναι λίγο πιο ''ψεύτικο'' από του Legent HD που έχουν στην άλλη TV . Όσον αφορά τον θόρυβο, παρήγγειλα δύο scart από το e-shop με 1.20 και 1,40 ευρώ (είμαι λίγο τσιγκούνης σ'αυτά), θα τα δοκιμάσω μέσα στη βδομάδα και θα σας πω.
kingdragon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Και σε μένα που πήρα ένα να Supra για δοκιμή και μόνο έβγαζε θόρυβο σε μια παλιά CRT αλλά δοκίμασα να πάω την ένταση της TV στο 75% και να το αφήσω εκεί ώστε να ρυθμίζω ανάλογα την ένταση από το τηλεχειριστήριο του Supra και ήταν ok.
angel2525 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 παιδια για τον θορυβο που λετε μου ειχε πει ενας τεχνικος που εκανε εγκατασταση σε δορυφορικα πιατα οτι στην συσκευη δεν πρεπει να ανεβαζουμε τον ηχο πανω απο 70 αμα θελουμε παραπανω καλυτερα να ανεβαζουμε τον ηχο στην τηλεοραση ..
keysmith Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 παιδια για τον θορυβο που λετε μου ειχε πει ενας τεχνικος που εκανε εγκατασταση σε δορυφορικα πιατα οτι στην συσκευη δεν πρεπει να ανεβαζουμε τον ηχο πανω απο 70 αμα θελουμε παραπανω καλυτερα να ανεβαζουμε τον ηχο στην τηλεοραση .. Ισχύει και αυτό, δηλαδή βοηθάει. Απλά το θέμα είναι ότι είναι ο xoro που επίσης πείρα και τον είδα (λιγο βέβαια) με το ΙΔΙΟ καλώδιο δεν πρόσεξα να κάνει τον ίδιο θόρυβο. Πάντως δεν μου φάνηκε και τρελά ενοχλητικός. Είναι και το καλώδιο scart μερικώς υπεύθυνο καθώς μονο κουνώντας το άλλαζε η ενταση του θορύβου... Δεν έχω αλλο να το δοκιμάσω και δεν ασχολούμαι κιόλας (θα τους ενεργοποιήσω στις 14 Δεκ που κόβεται το σήμα Θεσσαλονίκη σε παλιές τηλεοράσεις και θα δω και εκεί τι γίνεται.Για 20.9€ νομίζω δεν πειράζει, δεν είναι ενοχλητικός στην TV που το δοκίμασα.
fortysomething Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ χρησιμοποίησα rca καλώδια που είχα και ένα rca to scart adapter (1,20 ευρώ) σε μια crt 14αρα χωρίς να παρατηρήσω κανένα θόρυβο. Επειδή ο αντάπτορας είναι μικρός νομίζω ότι κάνει καλή εφαρμογή με την αντίστοιχη υποδοχή στην τηλεόραση και η ευλυγισία του καλωδίου rca δεν το κουνάει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα