fiwi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Ρύθμισε την οθόνη στο auto Σε ευχαριστώ όλα ΟΚ, και κάτι άλλο η φωνή είναι χαμηλή πρέπει να ανεβάσω πολύ για να ακούμε καλά υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω η αυτό είναι πάντα έτσι?
deadp Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Βάλε πιο δυνατά τον ήχο της τηλεόρασης. Ρύθμισέ το έτσι ώστε το μέγιστο που θα ακούσεις από την τηλεόραση (π.χ. το 7/10) να είναι το μέγιστο (10/10) στον αποκωδικοποιητή.
demosp Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Λοιπον παρελαβα και γραφω εντυπώσεις. Σε CRT τηλεόραση κάνει θόρυβο (από το ηχείο της τηλεόρασης). Το κανάλι της ΕΡΤ HD δεν το παιζει. Αρχεια avi me ac3 ηχο δεν παιζει. Ουτε και mp4 βιντεο παιζει. Για υποτιτλους δεν ειμαι σιγουρος. Επίσης αρχεια avi με υψηλή ανάλυση δεν τα παίζει.
keysmith Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 .. Το κανάλι της ΕΡΤ HD δεν το παιζει. Αρχεια avi me ac3 ηχο δεν παιζει. Ουτε και mp4 βιντεο παιζει. Για υποτιτλους δεν ειμαι σιγουρος. Επίσης αρχεια avi με υψηλή ανάλυση δεν τα παίζει. αφού είναι SD.. (και όχι HD). Αυτόν τον αποκωδικοποιητή και κάθε SD τον παίρνεις για να μην πετάξεις μια παλιά TV, τίποτα παραπάνω. Λοιπον παρελαβα και γραφω εντυπώσεις.Σε CRT τηλεόραση κάνει θόρυβο (από το ηχείο της τηλεόρασης). Τον πήρα και εγώ αλλα δεν τον δοκίμασα ακόμα. Αυτό είναι ένα θέμα..
Gerara_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Αυτό με τον θόρυβο σε παλιά CRT λέτε να συμβαίνει μόνο με τον συγκεκριμένο δέκτη;
demosp Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 με τον lemm hd δεν εχω προβλημα θορύβου στην ίδια τηλεόραση. Ο lemm μου παίζει τα πάντα, διαβάζει και απο σκληρο δίσκο 2ΤΒ!
mobile_32 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Αυτό με τον θόρυβο σε παλιά CRT λέτε να συμβαίνει μόνο με τον συγκεκριμένο δέκτη; Εμένα σε crt τηλεόραση δεν κάνει θόρυβο. Έχει αναφέρθει και για άλλους αποδικοποιητές αυτό με crt τηλεοράσεις. Πολλοί το αποδίδουν σε κακής ποιότητας scart.
deadp Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Είναι σχεδόν 100% θέμα scart. Μόλις σύνδεσα μια τηλεόραση με ένα άλλο παλιό scart, ο θόρυβος περιορίστηκε στο 99%. Άρα, το scart καλώδιο των 1,2€ από e-shop δεν είναι και πολύ καλό. Σήμερα, συνδέσαμε 6 τηλεοράσεις. Σε μια που είχαμε θόρυβο, πέρασα το scart το παλιό κι όλα καλά. Τη βγάλαμε φθηνά με αυτό το μαραφέτι.
kamui Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) παιδιά τους τελειώσαν τα supra και πλέον στείλαν mail για να γίνουν αλλαγή (χωρίς επιβάρυνση) με τον Digitalworld SD 120 usb pvr αξίζει η τράμπα? Λογικά είναι ίδιος με τον Digitalbox SDT-100 Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2012 από kamui
keysmith Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Τον παρέλαβα και εγώ. Παρατήρησα τον ίδιο θόρυβο/βουητό στο ηχείο της TV (καλώδιο scart eshop 1.2). Το έβαλα το ίδιο καλώδιο και σε αλλον αποκωδικοποιητή που έχω (xoro) στην ίδια TV, αν και μου έκανε θόρυβο αυτός ήταν πολύ λιγότερος. Αρα δεν φταίει μονο το καλώδιο scart αλλα και ο αποκωδικοποιητής που δεν γουστάρει τόσο αυτό το καλώδιο (συνδυασμός ασυμβατότητας?). Δεν έχω άλλο scart να κάνω δοκιμή. Τώρα για τον αποκωδικοποιητή.. Ίσα που είδα τον αποκωδικοποιητή. Είναι αυτό που λέει. Έχει καλή ποιότητα εικόνας (ειδικά στο skai). Δυστυχώς πολλοί θα στεναχωρηθούν με το SD καθώς αυτό επεκτείνεται και στο media player όπου δεν παίζει τίποτα σε μεγαλύτερη ανάλυση. Ετσι θα παίξει τα κλασσικά AVI που έχετε και μάλιστα με Ελληνικούς υπότιτλους κανονικά (όχι πολύ μεγάλα γράμματα αλλα οκ σε μεγάλη TV φαίνονται). Δεν θα παίξει όμως mp4 720p 1080 κτλ. Κρίμα γιατί αν θέλετε να δείτε ταινιούλα σε αυτόν καλύτερα να είναι συμβατικό AVI. Not bad Επειδή όμως πείρα και έναν μικρούλη Xoro HD 7515 (33€) έχω να πώ ότι μαλλον αξίζει τα έξτρα 12€ καθώς εκτός από αποκωδικοποιητής είναι εξαιρετικός media player! Παίζει HD mp4, avi ταινίες που δοκίμασα με Ελληνικούς SRT υπότιτλους και από 2.5'' δίσκους! Ακόμα και όταν θα έχουμε πετάξει την παλιά μας αναλογική TV, αυτός καθώς έχει HDMI, θα μπορεί να συνδεθεί σε ένα απλό Computer monitor με HDMI στο δωμάτιό μας και να το μετατρέψει σε TV. Αρα σκεφτείτε το πριν πάρετε κάποιον SD. Kάποτε δίναμε 100€ για να πάρουμε media players (box) τώρα έχουμε το ίδιο περίπου με 33€ (αν και τώρα παίζουν οι TFT μας κατ' ευθείαν τέτοιες ταινίες). 1
marjel Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 παιδιά τους τελειώσαν τα supra και πλέον στείλαν mail για να γίνουν αλλαγή (χωρίς επιβάρυνση) με τον Digitalworld SD 120 usb pvr αξίζει η τράμπα? Λογικά είναι ίδιος με τον Digitalbox SDT-100 Παιδιά και έμενα το ίδιο .Υπάρχει κανένας πού να έχει αυτόν τον αποκωδικοποιητή να μας δώσει καμιά πληροφορία ,,,
kamui Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά και έμενα το ίδιο .Υπάρχει κανένας πού να έχει αυτόν τον αποκωδικοποιητή να μας δώσει καμιά πληροφορία ,,, Και λίγο googlaρισμα που έκανα δεν βρήκα τίποτα της προκοπής. Ο αποκωδικοποιητής πάει για σπίτια ηλικιωμένων οπότε με νοιάζει να συμπεριφέρεται καλά στην λήψη ψηφιακών παρά το media player. Διάβασα για προβλήματα με τον ήχο στον supra Οπότε λέω να πάρω το ρίσκο και να πάω για Digitalworld
Gerara_ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Τα προβλήματα στον ήχο που αναφέραμε εδώ ή το είδες και αλλού; Ακόμα δεν πρόλαβα να δοκιμάσω άλλο scart
kamui Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Τα προβλήματα στον ήχο που αναφέραμε εδώ ή το είδες και αλλού; Ακόμα δεν πρόλαβα να δοκιμάσω άλλο scart Αυτά που είδα εδώ...δεν θα πολυασχοληθώ με το να αγοράζω scart τυχαία και ότι παίξει,
talos_2002 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Είναι σχεδόν 100% θέμα scart. Μόλις σύνδεσα μια τηλεόραση με ένα άλλο παλιό scart, ο θόρυβος περιορίστηκε στο 99%. Άρα, το scart καλώδιο των 1,2€ από e-shop δεν είναι και πολύ καλό. Τί μάρκα είναι; Πήρα ένα της Crystal Audio με 5€, αλλά κάνει το ίδιο πολύ θόρυβο με το καλώδιο του 1,5€. Χάθηκαν 5€ και η εμπιστοσύνη μου στην Crystal... Ένα της Belkin με πρεσαριστά (αντί κουμπωτά) τα πλαστικά άκρα στα βύσματα είχε σημαντική μείωση του θορύβου, αλλά με 7€ για καλώδιο scart περίμενα να τον εξαφανίσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα