giorginho Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δεν τα εχουν στην ιστοσελιδα τους αλλα πριν λιγο καιρο ειχαν ανακοινωσει νεο χρονοδιαγραμμα οπως ειπα (το αν θα παραβιαστει και αυτο ειναι ενα ζητημα αν και κατι μου λεει οτι εαν ερθουν τα προστιμα απο την ΕΕ καποιοι θα κουνησουν τον πισινο τους να τελειωνει το θεμα). Και την δικη μου περιοχη (απο κεντρο εκπομπης "Χλωμος") επρεπε ηδη να την εχει καλυψει το ψηφιακο και ...αστα να παν (και το αναλογικο εδω ειναι αθλιο)! Μαλιστα μετα την εναρξη των ψηφιακων στην Θεσσαλονικη ειχα στειλει ερωτηση για τον Χλωμο και πηρα ... απαντηση! Σχετικά με το ερώτημα που μας θέσατε σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την υπ'αριθμ. 21161/2008 Κοινή Υπουργική Απόφαση περί διαμόρφωσης χάρτη συχνοτήτων για τη μετάβαση στην επίγεια ψηφιακή τηλεοπτική ευρυεκπομπή, έχουν ήδη καθορισθεί τα 23 πρώτα σημεία ευρυεκπομπής, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η ευρύτερη περιοχή του νομού Φθιώτιδας από το κέντρο εκπομπής του Χλωμού. Εάν λαμβάνατε αναλογικό σήμα από το συγκεκριμένο σημείο εκπομπής, τότε θα λαμβάνετε και ψηφιακό σήμα όταν ξεκινήσει η ψηφιακή εκπομπή στην περιοχή σας. Το ακριβές χρονοδιάγραμμα για την περιοχή σας θα αναρτηθεί στο site μας, μετά το πρώτο εξάμηνο του 2010.Χρονια πολλα κυριε κλικλικο κλεισατε σχεδον 3 χρονια και ουτε ενα χρονοδιαγραμμα δεν εχετε, μηπως να αλλαξετε επαγγελμα; 2
apostolispk Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Τελικα αξιζει για τηλεοραση crt ή οχι?!?
maxdore217 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 δεν το έχω στα χέρια μου ακόμα αλλά το έκανα και εγώ παραγγελία και το περιμένω. άποψη μου νομίζω ότι αξίζει μιας και δεν χρειάζονται όλα τα άλλα για να πάρεις κάτι καλύτερο. αφού παίζει και ταινίες τι άλλο να θες.
deadp Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ειχα βαλει σε μια τηλεοραση ενα δεκτη hd lifeview ο οποιος κολλουσε συνεχεια... Πηρα αυτον για μια crt και τελικα τον εβαλα στη θεση του αλλου. Μια χαρα εικονα, χωρις κολλημματα και με πιο καλο τηλεχειριστηριο. 1
mobile_32 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Τελικα αξιζει για τηλεοραση crt ή οχι?!? Εγώ που τον έχω εδώ και 2 εβδομάδες περίπου σε crt τηλεόραση δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Μία χαρά εικόνα έχει και ούτε έχει "κολλήσει" μέχρι τώρα. Επίσης στα θετικά, για εμένα, είναι και το ότι έχει και μεταλλίκο κουτί.
angel2525 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Παιδια ειναι πολυ καλο!! αξιζει πολυ! ταινειες με υποτιτλους κανει εγγραφη σε στικακι.και η εικονα ειναι πολυ καθαρη. Παρτε το δεν θα το μετανιωσετε.
apostolispk Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Σκληρο δισκο σηκωνει? Και αν ναι μεχρι ποσα gb εχετε δοκιμασει?
angel2525 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 θα το δοκιμασω το απογευμα και θα σας πω.
dimigar Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μόλις το παρήγγειλα με 20,90.- Εντυπώσεις άμα τη παραλαβή.
polisv Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μόλις το παρήγγειλα με 20,90.- Εντυπώσεις άμα τη παραλαβή. Που το βρήκες τόσο; Δώσε link
nek4d Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Που το βρήκες τόσο; Δώσε link δες 1η σελιδα, 1ο post !?! 1
alexmm Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 βάλε τον κωδικό 1224 στο ταμείο για να σου γίνει η έκπτωση. τα λινκ στην αρχική το δίνουν με την τιμή χωρίς το εκπτωτικό κουπονι για κάποιο λόγο
polisv Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 δες 1η σελιδα, 1ο post !?! βάλε τον κωδικό 1224 στο ταμείο για να σου γίνει η έκπτωση. τα λινκ στην αρχική το δίνουν με την τιμή χωρίς το εκπτωτικό κουπονι για κάποιο λόγο Ευχαριστώ πολύ παιδιά
Finn Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Η έκπτωση εμφανίζεται κάπου ή απλά την υπολογίζουν αυτοί;
dimigar Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Η έκπτωση εμφανίζεται κάπου ή απλά την υπολογίζουν αυτοί; Την υπολογίζουν αυτοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα