Narayan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.603569 Καλή τιμή πιστεύω για έναν απλό SD δέκτη. Αν δεν σας βγάζει την τιμή του τίτλου βάλτε τον κωδικό OFFER1224 στο checkout. Επίσης έχει ένα kit μνημών G.SKILL RIPJAWSX F3-12800CL9D-8GBXL 8GB (2X4GB) DDR3 PC3-12800 1600MHZ στα €36.99. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.556216 3
maxdore217 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Nαι πράγματι καλή τιμή , αν κάποιος τον έχει να μας πει άμα παίζει από την usb avi και υποστιρίζει Ελληνικούς srt 1
nek4d Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 δεν παιζει ο κωδικος στο check out...παιρνω τηλ να δω τι γινεται γιατι στο μηνυμα επιβεβαιωσης δεν εχει υπολογιστει επισης. edit: στο τηλ επιβεβαιωσαν την εκπτωση, δεν φαινεται λεει στο συστημα, οκ.
abdulah Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 προσοχή, στο newsletter αναφέρει ότι έχει hdmi, το οποίο φυσικά δεν ισχύει (παθών, μαθών)
maxdore217 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Νομίζω ότι δεν φαίνεται αλλά μην σου λέω μα...κιες πάρε ένα τηλ. στα κεντρικά και πες να στο ρίξουν παραγγελία (άμα το θες) με την σωστή τιμή που έχει στο news , από την άλλη τσέκαρε μια άμα ο κωδικός που βάζεις είναι σωστό υπάρχει εδώ μέσα στον δίσκο 840ssd ρίξε μια ματιά . Αν τον πάρεις Περιμένουμε εντυπώσεις. Ηdmi : στην φωτό πάντως δεν βλέπω να έχει τέτοια έξοδο.Αλλά είναι λογικό κιόλας γιατί 21Ε είναι και sd δεν θα μπορούσε να είχε περισσότερα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Οι sd στα 20 ευρω παιζουν με κουπονακια και στο ελεκτρο/Κωτσο (οταν εχουν κουπονια), και φυσικα sd με hdmi δεν... Οι HD παιζουν 28-29-30-31€ οταν ειναι σε καλες τιμες, και εχουν βεβαια hdmi. 1
baskon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Αυτο που λες ισχυει..Ειχα παρει HD δεκτες στα 27 ευρω περιπου και ειχαν βγει και απλοι δεκτες με κατω απο 20 ευρω στο electroworld.. Το προβλημα ειναι ότι τελευταια φορα που ειδα κωδικο εκπτωσης στον κωτσο ηταν τον Αυγουστο ,ενώ το Electro εβγαλε πριν λίγο καιρο..δε ξερω αν ειχε εκπτωσεις σε δεκτες..Με αλλα λογια ναι βρισκεις σε καλες τιμες με κωδικό ,μόνο που τωρα τελευταια δε μπαινουν προσφορες Ισως τα χριστουγεννα
nek4d Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 δεν εχω ασχοληθει αλλα εχει δοκιμασει καποιος να παρει αποκωδικοποιητη απο εξωτερικο? καμια δοκιμασμενη λυση? (εχουμε στο οικογενειακο σπιτι 4 παλιες τηλεορασεις, γι'αυτο πηρα και αυτον αλλα θα χρειαστει και αλλος)
mobile_32 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Αγόρασα το συγκεκριμένο αποδικοποιητή για πάλια τηλεόραση CRT, νομίζω οτι είναι μία χαρα. Έχει δυνατό δέκτη σε σύγκριση με εναν Site: F&U MPF3381 που έχω σε μία άλλα τηλεόραση στο σπίτι (αγορά κουπόνι: 24€). Για τα λεφτά του καλός είναι.
giorginho Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Σε κανα-δυο χρονια (αν και οταν δηλαδη) ολοκληρωθει η μεταβαση (ηδη εχουμε παραβει το χρονοδιαγραμμα οχι απλως στην προοδο του αλλα πλεον και στην ληξη του!) οσοι εχουν στοκαρει δεκτες θα τους ξεπουλησουν κανα 10ρικο..!
Themos3 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Γενικοτερα επειδη θα γινει ενα μπαμ τωρα με αγορες που απο 14/12 κοβεται και στην Θεσσαλονικη εχει κανεις εμπειρια να μας πει 2-3 λυσεις που να καλυπτουν ολα τα βαλαντια?Εμενα ας πουμε δε θα με πειραζε να εδινα λιγα παραπανω λεφτα για hdmi και να παιζει δοκιμασμενα Ελληνικους υποτιτλους(αν υπαρχει....).
giorginho Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Οταν μου χαλασε ο Xoro 7600 ειχα παρει σε αντικατασταση αυτο εδω https://www.skroutz.gr/s/271880/Digital-World-HDT-150.html?keyphrase=digitalworld+hdt-150 (απο τα λιγα με οπτικη ινα & ομοαξονικο κλπ) και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος (παιζει και mkv + subs αλλα δεν εχω κανει εκτενη τεστ αφου δεν το χρησιμοποιω). Eλα ντε τωρα που το ειπες με τα τοσα πολλα switch off ηδη παρα πολλοι πρεπει να εχουν παρει δεκτες, οποτε μαλλον οταν κλεισει η αναλογικη και στα βορεια θα πρεπει να εχουμε ενα πρωτο κυμα μειωσεων...!
baskon Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Εγω είχα τσιμπήσει 2 funai HD σε τιμούλες γυρω στα 27 ευρω ( ο ενας ηταν ο 2313 και ο αλλος ενα νεοτερο μοντελο) και ειναι μια χαρα.. Καποιοι θα πουν οτι οι funai ειχαν προβλημα(άλλαζε η σειρα των καναλιων) ..Σε μενα δεν εχει τυχει ποτέ σε κανεναν απτους 2 δεκτες..Ίσως οσοι ειχαν προβλημα να μην ειχαν απενεργοποιησει το lcn και για αυτο να ειχαν θεμα με τη σειρα των καναλιων.. Anyway για 30 - ευρώ οι δεκτες τα σπανε και ειναι και πολύ καλα Media player + έχουν 3 ετη εγγυηση + εχουν μεταλλικό κουτάκι και όχι πλαστικούρα όπως κάποιοι άλλοι.. Φίλος έχει παρει και το φθηνο μοντελο της Funai και ενα Crystal Audio επισης φθηνο μοντελο χωρις Hdmi Κλπ. Επίσης ειναι υπερευχαριστημενος και απο τους 2 μόνο που ο funai απο οτι λεει αλλαζει πιο γρηγορα κανάλι..Πιο γρηγορα και απο έναν FUnai Hd που εχει.. Απο κει και πέρα ότι βγει σε προσφορά το τσιμπάς..Απλως ριχνεις μια ματια πριν το παρεις και τι λεει σα Media player.. Αν βγαλει funai παμφθηνους ειναι καλα Media player..Αν βγαλουν αλλες μάρκες ρωτάς εδω τι παιζει.
geohud Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Nαι πράγματι καλή τιμή , αν κάποιος τον έχει να μας πει άμα παίζει από την usb avi και υποστιρίζει Ελληνικούς srt τον εχω αγορασει εγω, ελληνικους υποτιτλους, srt τουλάχιστον που δοκίμασα παιζει μια χαρα, η εικονα του ειναι αρκετα καλη (τον εβαλα σε παλια τηλεοραση...), καναλια αλλαζει σχετικα γρηγορα, γραφει σε στικακι. Για 20€ ευρω πολλα κανει....αυτα 2
yiannis71 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Οταν μου χαλασε ο Xoro 7600 ειχα παρει σε αντικατασταση αυτο εδω https://www.skroutz....alworld hdt-150 (απο τα λιγα με οπτικη ινα & ομοαξονικο κλπ) και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος (παιζει και mkv + subs αλλα δεν εχω κανει εκτενη τεστ αφου δεν το χρησιμοποιω). Eλα ντε τωρα που το ειπες με τα τοσα πολλα switch off ηδη παρα πολλοι πρεπει να εχουν παρει δεκτες, οποτε μαλλον οταν κλεισει η αναλογικη και στα βορεια θα πρεπει να εχουμε ενα πρωτο κυμα μειωσεων...! Μην είσαι τόσο σίγουρος . στην Κρήτη π.χ δεν έχουν καν ανακοινώσει ημερομηνία μετάβασης στην ψηφιακή πλατφόρμα , μετά την αναβολή του περασμένου Μαΐου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα