Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ψαχνω μια μητρικη για να την συνδυασω με τον 3570κ. διαθετω 150 ευρω περιπου για την καρτα και την θελω περισσοτερο για gaming αλλα και λιγο oc...κατι που δεν ξερω αν θα πρεπει να λαβετε υποψιν στις προτασεις σας ειναι οτι η καρτα γραφικων μου ειναι η gtx295 διπυρινη της gainward και δεν ξερω αν λειτουργει με καποιο ειδος sli ωστε να το χρειαζεται η μητρικη. Ευχαριστω εκ των προτερων για τις προτασεις σας.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για τις προτασεις σας.. λογικα θα παω στην 150 ευρω γιατι ειδα οτι εχει 1 παραπανω σλοτ χ16 3.0...

Δημοσ.

να ρωτησω και κατι ακομη επειδη η προηγουμενη μητρικη μου (ga p965-s3) ζηματουσε στην κυριολεξια στο northbridge με αποτελεσμα να σβηνει η οθονη και να γραφει εξοικονομηση ενεργειας υπαρχει περιπτωση να εχω αυτο το προβλημα στην καρτα που εδειξε ο δεινοσαυρος? το ρωταω γιατι σαν πιθανη αιτια που ζηματουσε η παλια ειναι η καρτα γραφικων που εχω η gtx295 και θα την βαλω και στην καινουρια μητρικη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.

H Asrock αποτελει καλή επιλογη, αλλα εφόσον το ανωτατο οριο ειναι 150 νομιζω πως η Gigabyte αξίζει περισσοτερο.

Δημοσ.

τις εχω δει ολες αυτες και κατεληξα στην gigabyte Z77X-UD3H γιατι μου φαινεται η πιο καλη για τα λεφτα που διαθετω και για τον σκοπο που την χρειαζομαι.. αν καποιος διαφωνει ας μου εξηγησει σε τι υστερει αυτη απτις αλλες που υπαρχουν σαυτα τα λεφτα μηπως ειναι κατι που δεν το ξερω η δεν το προσεξα.

Δημοσ.

δεν την εβαλα για 2 λογους

1)επειδη θελει να κανει λιγο oc

2)ξεπερναει την τιμη που εχει αναφερει

να μου πεις λεει περιπου 150 αν μπορει να δωσει τα ~10 ευρο παραπανω μαζι σου :-D :-D

συμφωνω να παρει Gigabyte Socket 1155 GA-Z77X-UD3H

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...