lyckos73 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Γεια χαρά σε όλους εχω εδω ενα λαπτοπ φίλου, το οποιο παρουσιάζει το εξης πρόβλημα ενώ συνδέεται κανονικά σε δίκτυο, και ανοίγει σελίδες με ie (αν και κατα διαστηματα κολλαει ο ie σε καποιες σελίδες με μοζιλα που εγκαταστάθηκε κανονικά δεν ανοίγει καμιά σελίδα (μου λεει check proxy server) ενω το googcle chrome δεν μπορεί καν να εγκατασταθεί αφού δεν μπορεί να τρέξει google update που κανει την εγκατάσταση. Κι αυτό επίσης ζητάει να κοιταξω firewall ή proxy. Επίσης προσπάθησα να εγκαταστήσω το avg αλλα και αυτό σταματάει την εγκατάσταση και μου ζητάει να κοιταξω τα προαναφερθέντα. Το ίδιο και ενα αλλο πρόγραμμα που προσπαθησα να εγκαταστήσω το οποιο βγάζει μύνημα οτι δεν εχω σύνδεση στο ίντερνετ (που κατ επέκταση και καλά φταίει η ύπαρξη κάποιού υποτιθέμενου proxy). Το μηχάνημα είχε windows defender, windows firewall windows security essentials. Απ εγκατέστησα πλήρως το τελευταίο, απενεργοποιησα το defender και προσέθεσαν εξαιρέσεις στο FIREWALL για το firefox (τα αλλα δεν μπορω να τα βρω να τα προσθέσω). Δεν αλλαξε απολύτως τίποτα. Επίσης με μια ματια στο ιντερνετ, λενε συνεχως να παω στις επιλογες του ie και να κοιταξω αν ειμαι πισω απο κάποιον proxy server. Αλλα κοιτώντας εκεί δεν υπάρχει κανενας προξυ εγκατεστημένος επισης καποια σαιτ που παω να ανοιξω στον ie (παραδείγματος χάρη cnet.download.com) κολλαει ο ie και δεν μπορω να κατεβασω π.χ. ενα ad-aware που θέλω Εχετε καμμια ιδέα; Κι αν ειναι οπως υποψιάζομαι καποιος ιός, τι πρέπει να κάνω;
TheELF Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δες μήπως έχει περασμένο κάποιο παράξενο πρόγραμμα π.χ. με το Ccleaner Στης επιλογές ιντερνέτ->συνδέσεις->επιλογές τοπικού δικτύου το διακομιστής μεσολάβησης είναι ανενργό όπως στην φωτογραφία;
jim_p Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Εκτος απο το παραπανω, στον ff πηγαινε preferences > advanced > network (καρτελα) > connection > settings και επελεξε το "no proxy"
lyckos73 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 TheELF: Οι ρυθμισεις του proxy ειναι ακριβως οπως στην εικονα που μου παρουσιαζεις jim_p: Παρομοιως στον firefox το No proxy ειναι ενεργοποιημένο
TheELF Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δες τότε κάποιο πρόγραμμα θα έχει περαστεί,αν δεν φανεί κάτι παράξενο στα προγράμματα τότε ξεκίνα έλεγχο με το Malwarebytes Anti-Malware Free,κάνε εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία και κάνε το από εκεί,κάνε και update πριν αρχίσεις την πλήρη σάρωση.
lyckos73 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μολις ολοκήρωσα ενα malware anti-malware το οποίο δεν εβγαλε κανενα προβλημα
lyckos73 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μολις έτρεξα το Hijack This μηπως τυχόν και μου εμφάνιζε την ύπαρξη κάποιου proxy (βλ. http://techlogon.com/2011/05/12/virus-proxy-server-stopping-internet-access/) αλλα τίποτα, δεν εμφανίστηκε κάποιος προξυ
jim_p Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Για την περιπτωση που το προβλημα ειναι στο hardware, πχ προβλημα στην καρτα δικτυου, ή καπου εκει γυρω, πχ προβληματικος driver που ενημερωθηκε προσφατα. Κατεβασε ενα live cd μιας λινουξοδιανομης και δες αν σε βαζει απο το live περιβαλλον στο ιντερνετ. Αν ναι, τοτε ειναι ο driver (ή κατι αλλο μεσα στα windows), αν οχι, τοτε κατι παιζει με την καρτα σαν hardware. Παθων και μαθων http://www.insomnia.gr/topic/449303-νεκρη-καρτα-δικτυου/
Tzimmys Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δεν νομίζω να βοηθήσει, αλλά είναι απλό κ γρήγορο κ ποτέ δεν ξέρεις. Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου στις ιδιότητες internet και κυρίως κάνε επαναφορά στην καρτέλα για προχωρημένους. και αν δε βαριέσαι, πάρε όλες τις καρτέλες και πάτα επίσης επαναφορά (όπου σου δίνει επιλογή τέλος πάντων).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα