pettakos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Καλημερα, χρησιμοποιω μητρικη Asus P8Z68-V Pro, Intel 2500K, win7 Ultimate. Απο την DVI τροφοδοτω το pc monitor (Eizo S2232W) με εγγενη αναλυση 1680χ1050, 60Hz και απο την hdmi τον ενισχυτη μου Pioneer VSX-2020 με εγγενη αναλυση 1920χ1080, 50Hz. Στις ρυθμισεις ομως, εχω δυο επιλογες η extended desktop, οποτε εκει δεν βλεπω τιποτα (μονο το background των windows) στην τηλεοραση συνδεδεμενη με τον ενισχυτη, η clone mode, που βεβαια θα εχω οτι βλεπω στο primary display δηλαδη 1680χ1050. Ο λογος συνδεσης του με τον ενισχυτη ειναι για αναπαραγωγη και μονο χρησιμοποιωντας frontend xbmc. Σε extended desktop mode μπορω να συρω το εικονιδιο του xbmc στην δυτερη οθονη, για να το ανοιγω απο εκει, αλλα σε τι αναλυση θα κλειδωνει? Αν τελικα δεν υπαρχει λυση με την onboard της Intel, υπαρχει καρτα γραφικων με διπλη εξοδο dvi-hdmi, που κλειδωνει ξεχωριιστα τις αναλυσιες για τα δυο monitos? η εστω μονο με dvi που θα χρησιμοποιω για την οθονη, αφηνοντας την hdmi του Intel για τον ενισχυτη? Ελπιζω να μην σας μπερδεψα.
rounsmith Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Γίνεται να σύρεισ το εικονίδιο του xbmc μέσα στο δεύτερο παράθυρο και ναι το τρέξεις απο εκεί Ανάλυση νομίζω την επιλέγεις εσύπόσο θες να είναι από εκεί που σου δείχνει τις οθόνες στο extended desktop.
pettakos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Το δοκιμασα δεν δουλευει ετσι. υπαρχει καρτα γραφικων με διπλη εξοδο dvi-hdmi, που κλειδωνει ξεχωριιστα τις αναλυσεις για τα δυο monitors? Δηλαδη οι δυο διαφορετικες εξοδοι της δουλευουν ταυτοχρονα και ανεξαρτητα?
ninos30 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 ... Στην κάθε οθόνη μπορείς να δώσεις την native ανάλυση της και με την HD3000. Περιττό φαντάζομαι να πω πως το ρυθμίζεις από το Screen Resolution (δεξί πλήκτρο στο desktop). Και ότι μιλάμε πάντα για extended. Σε clone θα πάρει κοινή ανάλυση 1
pettakos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Αυτο το εκανα. Πως μπορω να τρεξω ενα προγραμμα απο την δευτερη οθονη (τηλεοραση) ας πουμε? Συρω ολο του το παραθυρο εκει?
ninos30 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Ακριβώς έτσι. Για ταινίες που λες ας πούμε. Το έχεις σε restore κατάσταση, και αφού το σύρεις το κάνεις maximize. Αυτό θα πάρει την full ανάλυση της εκάστοτε οθόνης στην οποία βρίσκεται. Είτε 1920 είτε 1680 στην περίπτωσή σου
pettakos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Το προβλημα λυθηκε με επιτυχια, ελπιζω, ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα