gorillas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Καλημέρα παιδιά. Μου φέρανε ένα παλιό PC και η κάρτα γραφικών δεν δίνει σήμα στην οθόνη. Βασικά δίνει για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά χάνεται.Αν σβήσω την οθόνη ξαναδίνει σήμα για λίγο και ξαναχάνεται. Η οθόνη λειτουργέι κανονικά αφού την σύνδεσα στο δικό μoυ PC.Καλώδιο έχω δοκιμάσει διαφορετικό και στις δύο θύρες. Τέλος, έβαλα μια παλιά κάρτα που είχα πρόχειρη και πάλι δεν δίνει σήμα και η μητρική κάνει τον κλασσικό ήχο ομαλής λειτουργίας. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.Ευχαριστώ!
ninos30 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Το πιο εύκολο είναι να δοκιμάσεις άλλο PSU. Ιστορία-αμαρτία, τις περισσότερες φορές κάπου εκεί είναι το πρόβλημα. Μετά πας για ΜΒ. Κάνε όμως και τα κλασσικά: Bios reset, βάλε-βγάλε RAΜ, μείνε μόνο με μία, βγάλε όλα τα κομμάτια του PC εκτός και δοκίμασέ τα έτσι κλπ...
gorillas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ξέχασα να αναφέρω ότι δοκίμασα ένα άλλο τροφοδοτικό -της πλάκας βέβαια- αλλά έκανε τα ίδια. Να συμπληρώσω επίσης ότι την πρώτη μέρα που τον άνοιξα ο ανεμιστήρας της κάρτας δεν δούλευε...Μετά από 2-3-4 προσπάθειες ξεκίνησε και ο ανεμιστήρας.
gate1908 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 μου βρωμαει χαλασμενη καρτα γραφικων.το οτι δεν δουλευε ο ανεμιστηρας ειναι κλασικο σε παλιες καρτες.χαλασμενο ρουλεμαν του ανεμιστηρα.αν παλι δοκιμασεις και αλλη καρτα και σου κανει τα ιδια τοτε τι να πω.παντως για το τροφοδοτικο που ειπες τσεκαρε και το καλωδιο.σε ολοκαινουριο τροφοδοτικο δεν ξεκιναγε το pc δοκιμαζα και με παλιο και παλι τα ιδια και τελικα εφταιγε το καλωδιο.
ninos30 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Ξέρεις για κάτι τέτοιες κουλές περιπτώσεις έχω καβατζωμένη μια PCI VGA, οπότε αν και όποτε χρειαστεί την κοτσάρω ώστε να βεβαιωθώ ότι φταίει η ΜΒ και το PCIeX. Αν δοκίμασες άλλο PSU, άλλη VGA και πάλι σου κάνει τα ίδια, προς ΜΒ πάει το πράγμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα