Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια πειτε μου την γνωμη σας για τη συνθεση μου..και αν χρειαζεται να αλλαξω κτ να ξερετε πως με το ζορι ξεπερνω τα 750..οθονη και δευτερο σκληρο εχω..

post-146411-0-26790300-1352416832_thumb.png

Δημοσ.

αρχικα συμπληρωσε καλυτερα την ειδικη φορμα

γενικα μπορεις να παρεις καλυτερη καρτα (αν το pc ειναι για gaming)

πιο φθηνο επεξεργαστη ( αφου δε πας για oc)

και καλυτερο ssd

και αν μπορεις απεφυγε το eshop

Δημοσ.

Απο e-shop δες καλύτερα αυτα, το ενα με καλύτερο επεξεργαστη και το αλλο με καλύτερη GPU. Το τελευταιο εχει καλυτερες επιδόσεις στο gaming, το πρωτο εχει τελευταιας γενιας επεξεργαστη και πιο καλης ποιοτητας GPU. Προτεινω το πρωτο αν παιζεις σε αναλυση μικροτερη των 1920x1080, αλλιως το δευτερο:

post-247983-0-50403500-1352422191_thumb.png

post-247983-0-50722700-1352422432_thumb.png

• Like 3
Δημοσ.

Αν η σύνθεση προορίζεται για gaming, δεν έχεις κάνει καλες επιλογές. Αν θέλεις κάτι all around που να μπορεί να παιξει αξιοπρεπώς και παιχνίδια, αλλάζει το πράγμα. Η κάρτα που έβαλες δεν αξίζει επυδενί τα λεφτά της, πάρε μια 7770 με 120 ευρώ. Στα 170 έχεις πολύ καλύτερες επίλογές.

Δημοσ.

Ο υπολογιστής θέλω να είναι για all around χρήση κι οχι πολυ απαιτητικό gaming.αν μπορείτε προτείνεται μου μια πιο φθηνή κάρτα η μια καλύτερη στα ίδια χρηματα

Δημοσ.

Ο υπολογιστής θέλω να είναι για all around χρήση κι οχι πολυ απαιτητικό gaming.αν μπορείτε προτείνεται μου μια πιο φθηνή κάρτα η μια καλύτερη στα ίδια χρηματα

Δες την συνθεση με FX 6300 και HD 7850. Στα ιδια χρηματα εχεις εναν καλύτερα ισορροπημένο υπολογιστη, τοσο για gaming όσο και για γενικη χρηση.

• Like 1
Δημοσ.

Δες τις προτασεις του XMorsX,ειναι καλες αν και το Πλαισιο ειναι τσουχτερο σε μερικα parts.Θα μπορουσες να βαζες φτηνοτερη καρτα απλα.

Δημοσ.

Ακομη και αν δεν προοριζεται το pc αποκλειστικα για gaming, αξιζει να παρεις καλη καρτα γραφικων σε αυτα τα χρηματα. Το να συνδυασεις i5 με 7770 δε λεει κατι, ο επεξεργαστης θα μεινει ανεκμεταλλευτος. Αντιθετα, με εναν FX 6300 και HD 7850 θα εχεις πολυ καλύτερες επιδόσεις στα games χωρις να στερείσαι σε οτιδηποτε αλλο προκύψει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...