GP7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Ξέρεις τι δεν μπορώ? Όλη αυτή την άσκοπη κουβέντα. Δεν το ήξερες καν το τροφοδοτικό και υπέθεσες ότι είναι μάπα ή όντως το είχες και νόμιζες ότι είναι μάπα. Κι αυτό γιατι όταν σε ρώτησα αν το είχες απάντησες "ναι, δυστυχώς". Γιατί δυστυχώς λοιπόν αφού, όπως λες, είναι αξιόπιστο? Μήπως ήταν λίγο για την 6200 LE? Το προβλημα δεν είναι αυτό. Κανένας δεν μπορεί να ξέρει τα πάντα. Απλά πριν ξανακάνεις στο μέλλον μια τόσο απόλυτη τοποθέτηση, γκουγκλαρε πρώτα. Δεύτερο ζήτημα: Αν το τροφοδοτικό ήταν καινούριο, πιθανόν να μην είχε θέμα με την 7850. Η κάρτα δεν είναι ιδιαίτερα ενεργοβόρα. Και αν είχε, απλά θα έσβηνε. Τρίτο ζήτημα: Ξέρεις ότι ξέρω ότι ξέρει κτλ κτλ Αυτό που ξέρω και καλό θα ήταν να μάθεις και συ είναι ότι η προτεινόμενη ισχύς στο site της amd αφορά ολόκληρο το μηχάνημα και όχι μόνο την κάρτα και έχει μάλιστα και αρκετό αέρα για να χωρέσει μέσα και μούφα τροφοδοτικά. Αυτά τα ολίγα. Αν αυτη η κουβεντα γινοταν 4 χρονια πριν, θα σε καλουσα για καφε στο σπιτι μου και θα σου εδειχνα τον υπολογιστη μου με τον εν λογω τροφοδοτικο και θα συζητουσαμε για τεχνολογια και υπολογιστες.. Δεν χρειαστηκε να γκουγκλαρω στην παρουσα φαση για ενα προιον που εχει περασει απ'τα χερια μου με δικη μου επιλογη.. Το μονο που με στεναχωρει ειναι το πως με παρεξηγησες κατ'επαναληψη, εχοντας κανει ηδη ξεκαθαρες τις θεσεις μου.. Φιλικα, Γιωργος..
Millennium Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 GP7 δεν εχεις να απολογηθεις σε κανεναν νομιζω.Σιγα το πραγμα στο κατω-κατω και λαθος να κανες (ΑΝ εκανες λαθος).Να βοηθησεις πηγαινες αφιλοκερδως οπως ολοι εδω θελω να πιστευω και τα λαθη ειναι ανθρωπινα.
manosnik Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Εχει πλακα που καθεστε και χαλιεστε για ενα τροφοδοτικο και αν αξιζει ή οχι να το κρατησει ο κατοχος του, την ιδια στιγμη που εγω και XMorsX ακοπα του προτειναμε το 700αρι για νεο μηχανημα στην 1η σελιδα Και παρολ' αυτα εξακολουθω να εμμενω στην αρχικη μου αποψη (εφοσον εχει τα λεφτα διαθεσιμα γι' αυτο το λογο) αν και καταλαβαινω απολυτα τη δικη σας. Αλλο πραμα να αλλαζεις 2-3 parts, αλλο ολο το pc (Ασε που ισως βρει να πουλήσει το παλιο πουθενα και εξοικονομησει κανα €) Φιλικα παντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα