GP7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Το ξέρεις? Δυστυχως ναι... Ειχα το ιδιο στον πρωτο μου υπολογιστη με εναν P4 και μια nvidia geforce 6200 Le..
Δεινόσαυρος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Ακόμα ένας λόγος παραπάνω για να γνωρίζεις ότι πρόκειται για άριστο τροφοδοτικό. Προφανώς αν πάει σε μεγάλη κάρτα θέλει αλλαγή αλλά όχι για την ποιότητά του αλλά για την ισχύ του.
GP7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μα δεν θυμαμαι να ειπα ποτε οτι δεν κανει λογω ποιοτητας.. Ισα ισα κι εγω πριν κατι χρονια το ειχα διαλεξει για να αντικαταστησω ενα no name που με ειχε "προδωσει"... Λογω ισχυος δεν κανει...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δυστυχως ναι... Ειχα το ιδιο στον πρωτο μου υπολογιστη με εναν P4 και μια nvidia geforce 6200 Le.. κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας?
haris013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 τι αλλο θα ακουσουμε... αριστα τροφοδοτικα ειναι τα hec απο ποιοτητα και αξιοποιστια! τωρα αν λογο W δεν σηκωσει καμια ενεργοβορα καρτα ειναι αλλο καπελο.. 1
artshadows Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 κοιτα και για μεταχειρισμενο quad στις αγγελιες
GP7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Νομιζω πως ολη η κουβεντα γινεται επειδη παρερμηνευσες τη λεξη "δεν" που ειπα.. κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας? Κι εχω ηδη απαντησει Μα δεν θυμαμαι να ειπα ποτε οτι δεν κανει λογω ποιοτητας.. Ισα ισα κι εγω πριν κατι χρονια το ειχα διαλεξει για να αντικαταστησω ενα no name που με ειχε "προδωσει"... Λογω ισχυος δεν κανει... Προσωπικα ποτε δε θα εβαζα μια 7850 σε τροφοδοτικο 350W, οσο καλο κι αν ηταν.. Εξαλλου ξερεις, πως ξερω οτι ξερεις οτι η amd στο επισημο site της προτεινει τροφοδοτικα ισα ή ανωτερα των 500ων watt για τη συγκεκριμενη καρτα..
Millennium Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Καλα και η 7850 μην νομιζεις δεν καιει και τιποτα για τα κυβικα της 100-120 σε full load.Τα προτεινομενα W τα βαζουν οι εταιριες για καθε ενδεχομενο.Ουτε εγω θα βαζα σε 350αρι παντως.
GP7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μα εκει εγκειται το θεμα.. Ειναι μονο 350Watt.. Ειναι αξιοπιστο, αλλα ειναι ΜΟΝΟ 350watt.. Και κατα τη γνωμη μου, οπως εχω ηδη πει, για την 7850 ΔΕΝ κανει..
Δεινόσαυρος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Ξέρεις τι δεν μπορώ? Όλη αυτή την άσκοπη κουβέντα. Δεν το ήξερες καν το τροφοδοτικό και υπέθεσες ότι είναι μάπα ή όντως το είχες και νόμιζες ότι είναι μάπα. Κι αυτό γιατι όταν σε ρώτησα αν το είχες απάντησες "ναι, δυστυχώς". Γιατί δυστυχώς λοιπόν αφού, όπως λες, είναι αξιόπιστο? Μήπως ήταν λίγο για την 6200 LE? Το προβλημα δεν είναι αυτό. Κανένας δεν μπορεί να ξέρει τα πάντα. Απλά πριν ξανακάνεις στο μέλλον μια τόσο απόλυτη τοποθέτηση, γκουγκλαρε πρώτα. Δεύτερο ζήτημα: Αν το τροφοδοτικό ήταν καινούριο, πιθανόν να μην είχε θέμα με την 7850. Η κάρτα δεν είναι ιδιαίτερα ενεργοβόρα. Και αν είχε, απλά θα έσβηνε. Τρίτο ζήτημα: Ξέρεις ότι ξέρω ότι ξέρει κτλ κτλ Αυτό που ξέρω και καλό θα ήταν να μάθεις και συ είναι ότι η προτεινόμενη ισχύς στο site της amd αφορά ολόκληρο το μηχάνημα και όχι μόνο την κάρτα και έχει μάλιστα και αρκετό αέρα για να χωρέσει μέσα και μούφα τροφοδοτικά. Αυτά τα ολίγα. 1
GP7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 ναι αλλα αμα την ειχες διπλα σου? Θα περιμενα να παρω ενα ισχυροτερο τροφοδοτικο...
artshadows Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 αντεχουν τα χαμιλοβαττα ΗΕC τσεκαρισμενο και απο εμενα (περσοναλ στορυ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα