velafar Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα, έχω μια οθόνη viewsonic 22" και καρτα γραφικών AMD RADEON HD 6800, είχα πρόβλημα με την οθόνη, άφηνε κάτι σκιές.. το έψαξα στο ιντερνετ και πρότειναν για καινούριο καλώδιο σύνδεσης με την οθόνη, οπότε πήγα και αγόρασα ένα, το πρόβλημα με την σκιά λύθηκε αλλά μου προέκυψε άλλο πρόβλημα, η ανάλυση τρέχει σε 1600χ1200 max και μου βγάζει ενημέρωση η οθόνη να τρέχω σε ανάλυση 1680χ1050(ναι πριν έτσι έτρεχε) έβγαλα το καλώδιο και έβαλα το παλιό αλλά το πρόβλημα υπάρχει ακόμα καμια πρόταση; ευχαριστώ
phanispal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Με τι καλώδιο τη συνδέεις; Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2012 από phanispal
velafar Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 μονο vga Λοιπον το πρόβλημα λύθηκε με επαναφορά του συστήματος και έβαλα το παλιό καλώδιο, μετά απο κανα 3ώρο είπα να ξαναδοκιμάσω το καλώδιο το καινούριο, το έβαλα και πάλι η ανάλυση μειώθηκε, έβαλα το παλιό καλώδιο και γυρίσαμε πάμε στην αρχή, δοκίμασα να το κάνω μια επανεκκίνηση(με το παλιο καλώδιο) και η ανάλυση διορθώθηκε. Μήπως το καλώδιο το συγκεκριμένο δεν δουλεύει με fullhd?
phanispal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Τι να σου πω, κανονικά πρέπει να υποστηρίζει το μέγιστο του προτύπου, δηλαδή 2048*1536. Τραγικό πάντως 22άρα χωρίς DVI.
velafar Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 είναι παλιά οθόνη http://ap.viewsonic.com/me/products/lcd/VA2216w.php Optimum Resolution 1680x1050 τι μπορώ να κάνω με το καλώδιο; να πάω και να το αλλάξω; σίγουρα φταίει το καλώδιο ή είναι αυτόματη ρύθμιση της οθόνης;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 καλά δεν φταίει ότι είναι παλιά οθόνη, έχω 19αρα από το 2003 και έχει DVI
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Samsung 191T
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα