Προς το περιεχόμενο

iPad vs USB printer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουμε ένα νέο iPad WiFi και ένα παλιό HP USB printer!

Mε ποιά/ές εφαρμογή/ές μπορούμε να δημιουργούμε έγγραφα Word,Excel τα οποία να τα τυπώνουμε στον εκτυπωτή αυτό;

Αν είχαμε κάποιον WiFi printer, υπάρχει τρόπος;

Thx in advance!

Δημοσ.

Word με το Pages, Excel με το Numbers.

Αν το εκτυπωτής δεν έχει WiFi πως θα εκτυπώσεις από το iPad όμως;

Δεν υπάρχει κάποιο accessory or something που να μας κάνει;

πχ κάποιο καλώδιο ή WiFi usb adaptor που να κουμπώνει πάνω στον printer;

Δημοσ.
Έχουμε ένα νέο iPad WiFi και ένα παλιό HP USB printer!

Mε ποιά/ές εφαρμογή/ές μπορούμε να δημιουργούμε έγγραφα Word' date='Excel τα οποία να τα τυπώνουμε στον εκτυπωτή αυτό;

Αν είχαμε κάποιον WiFi printer, υπάρχει τρόπος;

Thx in advance![/quote']

Αν δεν είναι AirPlay enabled ο εκτυπωτης δεν νομίζω ότι μπορείς να εντυπώσεις από το iPad.

Sent from my iPad using Insomnia

[

Δημοσ.

Θενξ για τις απαντήσεις, θα δοκιμάσω Pages/Numbers στο iPhone και τον wifi εκτυπωτή μου (Canon MG6150) και

βλέπουμε!

Δημοσ.

Σε iPad 2ης γενιας που χω δοκιμασει παιζει να το κανεις με usb εκτυπωτη, αρκει να ναι ο υπολογιστης κ το iPad στο ιδιο δίκτυο wi-fi..!!

Όλα αυτά με το Printopia (για Mac) που ειναι ενα απλο extension. Αν έχεις Windows, υπάρχει το Airprint Hactivator (σε 32 κ 64 bit εκδοσεις) κ το Airprint Activator..!!

links με πληροφοριες κ κατεβασμα:

http://mobiputing.com/2010/11/how-to-enable-airprint-for-mac-or-windows-printers/

http://9to5mac.com/2010/11/25/activate-airprint-on-windows/

• Like 3
Δημοσ.

Thx guys!

Μάλιστα για τον Canon μου (MG 6150) που έχει WiFi αλλά δεν είναι AirPrint compatible,

η Canon έχει βγάλει το Canon E(asy)P(hoto)P(rint) που από ό,τι λέει σου επιτρέπει να εκτυπώνεις γενικά από συσκευές iOS

over WiFi.

• Super Moderators
Δημοσ.

Στο σπίτι έχω τον Officejet 6000 ο οποίος δεν είναι AirPrint compatible. Τον έχω συνδέσει στο WiFi δίκτυο και τόσο το iPhone όσο και το iPad μπορούν να τυπώσουν μέσω της εφαρμογής Print Agent Pro.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...