nikoskon Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Έχουμε ένα νέο iPad WiFi και ένα παλιό HP USB printer! Mε ποιά/ές εφαρμογή/ές μπορούμε να δημιουργούμε έγγραφα Word,Excel τα οποία να τα τυπώνουμε στον εκτυπωτή αυτό; Αν είχαμε κάποιον WiFi printer, υπάρχει τρόπος; Thx in advance!
Heatspreader Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Word με το Pages, Excel με το Numbers. Αν το εκτυπωτής δεν έχει WiFi πως θα εκτυπώσεις από το iPad όμως; 1
nikoskon Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Word με το Pages, Excel με το Numbers. Αν το εκτυπωτής δεν έχει WiFi πως θα εκτυπώσεις από το iPad όμως; Δεν υπάρχει κάποιο accessory or something που να μας κάνει; πχ κάποιο καλώδιο ή WiFi usb adaptor που να κουμπώνει πάνω στον printer;
cycomiko Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Έχουμε ένα νέο iPad WiFi και ένα παλιό HP USB printer! Mε ποιά/ές εφαρμογή/ές μπορούμε να δημιουργούμε έγγραφα Word' date='Excel τα οποία να τα τυπώνουμε στον εκτυπωτή αυτό; Αν είχαμε κάποιον WiFi printer, υπάρχει τρόπος; Thx in advance![/quote'] Αν δεν είναι AirPlay enabled ο εκτυπωτης δεν νομίζω ότι μπορείς να εντυπώσεις από το iPad. Sent from my iPad using Insomnia [
nikoskon Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Θενξ για τις απαντήσεις, θα δοκιμάσω Pages/Numbers στο iPhone και τον wifi εκτυπωτή μου (Canon MG6150) και βλέπουμε!
darklordvader77 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Σε iPad 2ης γενιας που χω δοκιμασει παιζει να το κανεις με usb εκτυπωτη, αρκει να ναι ο υπολογιστης κ το iPad στο ιδιο δίκτυο wi-fi..!! Όλα αυτά με το Printopia (για Mac) που ειναι ενα απλο extension. Αν έχεις Windows, υπάρχει το Airprint Hactivator (σε 32 κ 64 bit εκδοσεις) κ το Airprint Activator..!! links με πληροφοριες κ κατεβασμα: http://mobiputing.com/2010/11/how-to-enable-airprint-for-mac-or-windows-printers/ http://9to5mac.com/2010/11/25/activate-airprint-on-windows/ 3
nikoskon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Thx guys! Μάλιστα για τον Canon μου (MG 6150) που έχει WiFi αλλά δεν είναι AirPrint compatible, η Canon έχει βγάλει το Canon E(asy)P(hoto)P(rint) που από ό,τι λέει σου επιτρέπει να εκτυπώνεις γενικά από συσκευές iOS over WiFi.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Στο σπίτι έχω τον Officejet 6000 ο οποίος δεν είναι AirPrint compatible. Τον έχω συνδέσει στο WiFi δίκτυο και τόσο το iPhone όσο και το iPad μπορούν να τυπώσουν μέσω της εφαρμογής Print Agent Pro. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα