skrez Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Ίσως τα έγραψα μπερδεμένα και δεν με κατάλαβες . Αν διάβασες τα πιο πάνω πόστ μου σκεφτόμουν την δαπάνη ακόμα 60 ευρώ για την απόκτηση μίας 7950 έναντι μίας 7870 τουτέστιν 620 ευρώ . Όσο για τον ssd αυτός θα αποτελούσε μελλοντική αγορά (βλέπε σε 4 μήνες από τώρα) . Αν συγκρίναμε τα 2 αυτά συστήματα ξεχωριστά (δηλαδή αυτό που ήδη έχω και να αλλάξω την κάρτα γραφικών που προτείνεις και έναν ssd , και στην δεύτερη περίπτωση έναν i53470 , καινούριο motherboard , περισσότερη και γρηγορότερη ram , και μία κάρτα γραφικών της τάξης της 7950 ) πιο θα έφερνε τα καλύτερα αποτελέσματα σε fps μετρήσεις ? Επίσης πιο από τα 2 θα είχε μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο σε σχέση με την δαπάνη που θα κάνω ? Συγνώμη που σας κουράζω απλά θέλω να κάνω την καλύτερη επιλογή , γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους.
artshadows Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 ειναι μεγα λαθος αν εχεις τον 955 στα 3.6 με με τοση RAM να μην βαλεις απλα μια αλλη καρτα γραφικων , εκτος αν αυτο που θες ειναι 2 υπολογιστες... η καρτα θα σου μεινει ετσι και αλλιως , το gaming πιο gpu based , το cpu σου βασταει για χρονια ακομα εκει που το εχεις! 2
XMorsX Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Skrez, καταλαβα το πνευμα σου αλλα δεν εχω καταλαβει ακριβως τι θες να συγκρινεις. Επειδη ακριβώς καλο ειναι αν μην πεταμε τα χρηματα μας, σου προτεινω να κρατησεις τον επεξεργαστη σου και γενικοτερα ολο το συστημα σου και να αλλαξεις την GPU σου με μια καλη υλοποιηση της 7870 όπως αυτη που σου προτεινα και εγω και αλλοι πιο πανω: http://www.skroutz.gr/s/1567786/MSI-Radeon-HD7870-2GB-Twin-Frozr-OC.html, αντε καινα βαλεις αλλα 4GB ιδια RAM. Ειναι κριμα να αλλαξεις τετραπυρηνο επεξεργαστη, κρατα τα υπολοιπα χρηματα σου για αργοτερα όταν χρειαστεις πραγματικα αναβαθμιση.
artshadows Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 μια 7870 με 230€ και εναν ssd αλλα αν επειμενεις 7950! 8gb δεν νομιζω οτι θα δωσων τιποτα στο gaming
skrez Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Σας ευχαριστώ πολύ , θα γίνουν οι κατάληλες αγορές
skrez Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Τελικά αγόρασα κάρτα γραφικών http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29748&cat=5&sub=136&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=3 και ssd σκληρό http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29537&cat=6&sub=318&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined. Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω τώρα , όταν θα βάλω τον σκληρό θα πρέπει να κάνω φορμάτ στον παλιό σκληρό που είχα τα windows 7 και ορίσω ως μάστερ τον ssd ? μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει λίγο ? θα πρέπει να κάνω καποιας μορφής raid ? 1
XMorsX Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Εχω την εντυπωση οτι απλως θα χρειαστει ενα format και εγατασταση των windows στον ssd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα