Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορούσα να βάλω την νέα Dell U2413 ή την Nec PA241W ή κάποιο 24αρι Eizo που τα 2 τελευταία κάνουν 1000+, αλλά παίζει κάποιος κάτοχος της HP να σου έλεγε "φτηνές" είναι... :P

Καταλαβα.Αλλα παντα υπαρχει κατι ακριβοτερο.Σε σχεση με το mainstream τμημα υπαρχουν ακριβα και ακριβα.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

την συγκεκριμενη οθονη την θεωρουν φυσιολογικη....

http://imageshack.us...4/26993761.jpg/

βεβαια την περισσοτερη δουλεια την κανω σε μαυρο φωντο(ακτινογραφιες,αξονικες,κτλ...)

οταν απο την αλλη παω να χαλαρωσω ,να δω καμια ταινια χαλιεμαι απιστευτα...

παρεμπιπτόντως στο νοσοκομειο εχουμε philips,ουτε μια δεν εχει backlight...

σε οσους εχω δειξει τις dell τις θεωρουν απαραδεκτες,αλλη μια φωτο απο αλλη που ειχε γινει αντικατασταση....

http://imageshack.us...6/31093634.jpg/

η δεξια ηταν η πρωτη με τα 2 καμμενα pixel,αν ηξερα με τι θα τις αλλαζαν θα την κραταγα...

από την στιγμή που σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές (αν όχι όλοι) δίνουν refurbished, δεν πετυχαίνεις εύκολα οθόνη χωρίς bleeding ΕΙΔΙΚΑ σε αυτή την κατηγορία, απλά ήταν μλκία που ενώ σου άλλαζαν λόγω backlight bleeding σταμάτησαν μετά από 4-5 αλλαγές...

στη θέση τους βέβαια πόσες φορές θα άλλαζες σε κάποιον την οθόνη για αυτό το λόγο? μπορεί να είχε ελάχιστο bleeding κι ο τύπος που στο ζήταγε να ήταν τέρμα ψείρας...

Δημοσ.

3 αλλαγες εγιναν...

εσυ προσωπικα θεωρεις καποιον ψειρα με την παραπανω οθονη?(θα ησουν ευχαριστημενος απο το συγκεκριμενο πανελ?)

εγω πιστευω οτι το bleeding ειναι υπερβολικο...

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι, αλλά σου μιλάω θεωρητικά, η Dell δεν μπορεί να το ξέρει...

βέβαια θα μου πεις ας το checkάρει κι ας μου ρίξει άκυρο...

Δημοσ.

Τελικά από ότι κατάλαβα οι περισσότερες οθόνες 2412 βγάζουν τέτοιο πρόβλημα, στο τέλος θα μας γίνει και φυσιολογικό

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λοιπον υστερα απο πολλη προσπαθεια και με την βοηθεια απο την msystems,θα γινει επιστροφη χρηματων...

αποφασισα να μεινω με το παλαιο μονιτορ για λιγο,ετσι ωστε οταν θα εχω το budjet να παω σε ποιοτικοτερο πανελ(8bit ips...)

ευχαριστω και παλι την msystems για την βοηθεια και τον επαγγελματισμο που εδειξε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...