Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 όπως ειπώθηκε πιο πάνω μίλα με msystems και απαίτησε νέα οθόνη... για τα διαφορετικά panels που λες είναι λογικό μέχρι ένα βαθμό, για αυτό και χρειάζεται κάθε οθόνη ξεχωριστά calibrάρισμα και δεν γίνεται δουλειά με το να μοιράζεσαι ρυθμίσεις με άλλους... κανονικά από την στιγμή που σου αλλάζουν την οθόνη για backlight bleeding έπρεπε να συνεχίσουν μέχρι να πετύχεις κάποια που δεν έχει ή που έχει λίγο, τωρα αν είναι λόγος αλλαγής το bleeding είναι άλλου παπά ευαγγελίο, αφού δέχτηκαν όμως τις πρώτες φορές δεν έπρεπε να σταματήσουν τώρα...
chek2fire Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Αν δεν καταλαβαίνουν κάνε καταγγελία στην ένωση καταναλωτών και κάνε καταγγελία στην γενική γραμματεία http://www.efpolis.gr/ τις καταγγελίες τις παίρνουν σοβαρά υπόψη και πέφτουν και πρόστιμα.
gotigreco Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 λοιπον παιδια πριν απο 2 μηνες αγορασα την 2412m,ολα καλα μεχρι που εντοπισα 2 καμμενα πιξελ(h οθονη κατα τα αλλα αψογη).υστερα απο επικοινωνια με την dell εγινε αντικατασταση και ολα καλα... για κακη μου τυχη η 2η οθονη ειχε τρομερο backlight bleeding και glow(η μιση οθονη ηταν στην κυριολεξια κιτρινη σε μαυρο χρωμα με αλλοιωση των χρωματων....).εγινε παλι επικοινωνια,ηρθε τεχνικος να επιβεβαιωσει το προβλημα και εγινε παλι αλλαγη.... οταν ηρθε η τριτη,οντως απογοητευμενος,μια απο τα ιδια,εντονο blacklight στις 4 γωνιες...η dell αναγνωρισε το προβλημα και εγινε παλι αντικατασταση(μετα απο αρκετη πιεση λεγοντας οτι και καλα το backlight ειναι σε ολα τα ips panels),πραγμα το οποιο ξερω αλλα μεχρι ενα βαθμο... λοιπον μαντεψτε τι επεται....και η τεταρτη οθονη τα ιδια σκ....α.δεν μπορεις να εργαστεις σε μαυρο φοντο(λογω επαγγελματος,γιατρος ειμαι,οταν βαζεις καμια ταινια σου σπαζει τα νευρα το υπερβολικο backlight(τεσσερις γωνιες ασπροκιτρινες και στο κεντρο μαυρο). πλεον μου λενε οτι ειναι φυσιολογικο ,ενω στην αρχη δεχοταν το προβλημα και αρνουνται αλλαγη... δεν λεω η συμπεριφορα τους στις 2 πρωτες οθονες ηταν αψογη,αλλα μετα αρχισε το δουλεμα... εφοσον εχω εγγυηση και τα προιοντα που ερχονται ειναι προβληματικα δεν πρεπει να γινει αλλαγη οσες φορες χρειαστει?το ξαναλεω το backlight ειναι υπερβολικο και οχι εντος "επιτρεπτων" οριων... πλεον θα αποφανθω στην dell.com...εσεις τι λετε? φίλε έχεις έχεις κάποια ενημέρωση. Αγόρασα και εγώ πρόσφατα την 2412m και παρατηρώ στην ιστοσελίδα http://www.youtube.com/watch?v=WexJRnud32U κάποιο backlight bleeding στις τέσσερις γωνίες (σβηστά φώτα και χαμηλό brightness), αλλά δεν το παρατηρώ όταν ασχολούμε με αυτόν όπως ταινίες , παιχνίδια κλπ. Δεν είναι κάτι το υπερβολικό. Έχεις κάποια ενημέρωση, μήπως χρειάζετε να την αλλάξω και εγώ??
Millennium Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Και να την αλλαξεις κανενας δεν σου εγγυαται οτι και η επομενη δεν θα εχει.Βεβαια αν σε ενοχλει πολυ,το κανεις.
tolisrx8 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 ζητησα επισημη απαντηση απο την dell,και δεν μου απαντησαν...να φανταστεις σε εμενα σε μαυρο φοντο το προβλημα ειναι ενοχλητικο... οταν βρω χρονο θα επικοινωνησω ξανα...(με τοσα τηλ που εχω κανει θα ειχα αγορασει καλυτερο μονιτορ) πως μπορω να ποσταρω φωτο για να δειξω ποσο απαραδεκτη πολιτικη ακολουθει η dell(στις 3 οθονες καιγεσαι,παπαλα εγγυηση,και ποσο διαφημηση εχει κανει το φορουμ.... επιεικως απαραδεκτη και παλι... αν δεν φαινεται πολυ μην την αλλαζεις,οι υπολοιπες θα ειναι ανακατασκευασμενες... αν το ηξερα θα ειχα κρατησει την πρωτη με τo καμμενo πιξελ,ειχε ελαχιστο bleeding... παντως μπορει να κινηθω και νομικα...
phanispal Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Βγάλε τη φωτό, ανέβασέ τη στο www.imageshack.us π.χ., πάρε το link που θα σου δώσει και κάνε το paste εδώ.
gotigreco Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Και να την αλλαξεις κανενας δεν σου εγγυαται οτι και η επομενη δεν θα εχει.Βεβαια αν σε ενοχλει πολυ,το κανεις. δηλαδή είναι τόσο συχνό φαινόμενο, από ότι διαβάζω στα ips panels το έχουν πάρα πολλοί. ζητησα επισημη απαντηση απο την dell,και δεν μου απαντησαν...να φανταστεις σε εμενα σε μαυρο φοντο το προβλημα ειναι ενοχλητικο... οταν βρω χρονο θα επικοινωνησω ξανα...(με τοσα τηλ που εχω κανει θα ειχα αγορασει καλυτερο μονιτορ) πως μπορω να ποσταρω φωτο για να δειξω ποσο απαραδεκτη πολιτικη ακολουθει η dell(στις 3 οθονες καιγεσαι,παπαλα εγγυηση,και ποσο διαφημηση εχει κανει το φορουμ.... επιεικως απαραδεκτη και παλι... αν δεν φαινεται πολυ μην την αλλαζεις,οι υπολοιπες θα ειναι ανακατασκευασμενες... αν το ηξερα θα ειχα κρατησει την πρωτη με τo καμμενo πιξελ,ειχε ελαχιστο bleeding... παντως μπορει να κινηθω και νομικα... ναι φίλε όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω αν μπορείς στείλε μια φώτο να δούμε πόσο έντονο είναι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 των φτηνών IPS Panels, όχι όλων, επίσης το ίδιο μπορεί να σου τύχει και σε TN Panel και σε VA Panel...
gotigreco Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 250 ευρώ για μια οθόνη δεν το λες και φθηνό αλλά ούτε και ακριβό. Σημασία όμως έχει ότι δίνεις κάποιο ποσό και δεν θέλεις να έχει ούτε ένα πρόβλημα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 για IPS είναι από τις φτηνές, για TN θα ήταν από τις ακριβές... δεν λέω ότι είναι λίγα τα χρήματα, αλλά σε σύγκριση πχ με αυτή https://www.skroutz.gr/s/51345/HP-DreamColor-LP2480zx-24.html είναι φτηνή...
Antwni Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 για IPS είναι από τις φτηνές, για TN θα ήταν από τις ακριβές... δεν λέω ότι είναι λίγα τα χρήματα, αλλά σε σύγκριση πχ με αυτή https://www.skroutz....P2480zx-24.html είναι φτηνή... Dead
Millennium Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Καλα τα λεει ο thresh αν και εφερε υπερβολικο παραδειγμα 1
tolisrx8 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 την συγκεκριμενη οθονη την θεωρουν φυσιολογικη.... http://imageshack.us/photo/my-images/694/26993761.jpg/ βεβαια την περισσοτερη δουλεια την κανω σε μαυρο φωντο(ακτινογραφιες,αξονικες,κτλ...) οταν απο την αλλη παω να χαλαρωσω ,να δω καμια ταινια χαλιεμαι απιστευτα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Καλα τα λεει ο thresh αν και εφερε υπερβολικο παραδειγμα μπορούσα να βάλω την νέα Dell U2413 ή την Nec PA241W ή κάποιο 24αρι Eizo που τα 2 τελευταία κάνουν 1000+, αλλά παίζει κάποιος κάτοχος της HP να σου έλεγε "φτηνές" είναι...
tolisrx8 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 παρεμπιπτόντως στο νοσοκομειο εχουμε philips,ουτε μια δεν εχει backlight... σε οσους εχω δειξει τις dell τις θεωρουν απαραδεκτες,αλλη μια φωτο απο αλλη που ειχε γινει αντικατασταση.... http://imageshack.us/photo/my-images/6/31093634.jpg/ η δεξια ηταν η πρωτη με τα 2 καμμενα pixel,αν ηξερα με τι θα τις αλλαζαν θα την κραταγα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα