Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

α.δοκιμασε με λιγοτερα χτυπηματα να δεις και β.περα απο αυτοματα απαντηση αμα εχει επιλογη να ρυθμισεις αν θα ειναι fax τηλεφωνο κτλ κτλ βαλτο μονο fax.πολλα προβληματα με το fax σου.παραξενο για hp

Ευχαριστω...θα δοκιμασω....Αλοιως την Δευετρα τηλ στο 801 11 75 400

Πραγματι παραξενο...Δεν συμβαδιζουν απολυτα και οι οδηγιες απο το manual με αυτες της οθονης του

Δημοσ.

για αυτο σου ειπα δες αν μπορεις να εκτυπωσεις το μενου του φαξ μεσα απο το φαξ.γιατι πολλα fax το κανουν η να δεις για πιο νεα εκδοση του manual στο ιντερνετ.

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι το μοντελλο HP 4500- g510g

Κατεβασα το manual απο εδω

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/manualCategory?cc=gr&lc=el&dlc=el&document=&product=3919449

Κανω οτι λεει στις σελιδες 61-62 για αυτοματη απντηση αλλα δεν λειτουργει

Δημοσ.

δεν εχεις βαλει κανα τηλεφωνητη να απανταει σε λιγοτερα χτυπηματα απο οτι το το fax??

Αν και η ασυρματη τηλεφωνικη συσκευη εχει τηλεφωνητη ποτε δεν τον εχω ενεργοποιησει...

Δημοσ.

Γιαννη 2-3 σημαντικα σημεια μονο να αναφέρω:

βαλτο οπωσδήποτε στην κύρια γραμμη (VoIP 1) γιατι θεωρητικά η voip 2 των pirelli δεν ειναι καν ενεργή

εγω θα ελεγα να μην πειράξεις την ταχύτητα μεταδοσης

βρες το κουμπι/μενου για τη λειτουργία απαντησης και βάζε το εκει να ειναι μονο φαξ και να βγαίνει στα 3 χτυπήματα - απλα θα πρέπει να το κλείνεις αφου πάρεις/στείλεις το φαξ για να μην πεταγεται στα κανονικά τηλέφωνα.

Οντως πάντως για Hp σε παίδεψε αρκετά, αλλα ίσως να φταίει λιγο και το γεγονός της γραμμης (CYTA VoIP)

Δημοσ.

Καταφερα να μου εκτυπωνει αναφορα παραδοσης αλλα ενω λεει

"Η αναφορα εικονας αποστολης fax ειναι ενεργοποιημενη" και

"Μια εικονα της σελιδας 1 θα μεφανιστει εδω για τα fax που αποστειλατε ως σαρωση και fax "

Απο κατω δεν μου εμφανιζει σε σμικρυνση την σελιδα που εστειλα

Λογω cyta με τις ιδιαιτεροτητες voip εβαλα εδω το θεμα.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Μετα απο τηλ επικοινωνια με HP ολα δουλευουν κανονικα στην κυρια γραμμη....

Απλα για να μας δινει και προεπισκοπηση του fax που στειλαμε στην εκτωπωση αναφορας παραδοσης πρεπει καθε φορα που το θελουμε να κανουμε καποιες ρυθμισεις χειροκινητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...